bu adamların tvde para kazanmaları zoruma gidiyor, bu cümleyi kuran adamın zekasından şüphe ederim, başkanlarıda bu kafada zapoyu bursaya verip ferrariyi aldı zapo çok açık şekilde ferrariden iyi oyuncu, onun tüm masrafları 14 milyon euro biraz kafa olsa bu paraya yeni transfer için harcanacak para katıp bir dünya yıldızı alabilirlerdi, bjk liler nasıl tahammül ediyorlar bu adamlara
Anladık Lugano en iyi defans oyuncusu.Her yerde yazıyorsun bunu..Bu kadar niye sorun ediyorsun.Bunu kabul ettirmen için fake bir hesap açmana gerek yoktu.
quote:
Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik
Anladık Lugano en iyi defans oyuncusu.Her yerde yazıyorsun bunu..Bu kadar niye sorun ediyorsun.Bunu kabul ettirmen için fake bir hesap açmana gerek yoktu.
İyi olabilir tartışılabilir doğrudur da. Ama Sinan Engin söyleyine komik oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Turkzat
yahu başka söyleyeceğiniz bir şey yokmu, bir kerede konu hakkında konuşun
quote:
Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik
bende de diyodum bu arkadaş nasıl cimbomlu hayatımda bu kadar fener sevgilisi cimbomlu görmedim die geçirirken içimden ....
quote:
Orijinalden alıntı: fluoxytil24
bende de diyodum bu arkadaş nasıl cimbomlu hayatımda bu kadar fener sevgilisi cimbomlu görmedim die geçirirken içimden ....
galatasaraylıyım kardeşim ben,
quote:
Orijinalden alıntı: uefacup_supercup
quote:
Alıntıları Göster
bunu diyen bunu da dedi
Sinan Engin: Seric'in kariyerine baksınlar Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, anlaşmaya vardıkları Hırvat futbolcu Seric ile ilgili bazı gazetelerde çıkan olumsuz haberlere tepki gösterdi. Engin, "Seric'i eleştirenler kariyerine baksın. Gelince herkes nasıl bir futbolcu olduğunu görecek" diye konuştu.
quote:
quote:
Biz de inandık.Açtığın her konu Fenerbahçe ile ilgili ve Fenerbahçe'yi öven konular.Galatasaray'la ilgili bir konuna rastlamadım.
quote:
quote:
Ben Galatasaray ile ilgili konu açınca sen orda konu ile alakasız mesaj atıyorsun.Önce kendin yap sonra başkasından bekle..
quote:
Orijinalden alıntı: Cemo3458
quote:
quote:
Biz de inandık.Açtığın her konu Fenerbahçe ile ilgili ve Fenerbahçe'yi öven konular.Galatasaray'la ilgili bir konuna rastlamadım.
kardeş fenerlisin sen ayrıca galibiyetimizi kutluyorum sene sonu bağdatta görüşmek üzere
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Cemo3458
quote:
quote:
kardeş fenerlisin sen ayrıca galibiyetimizi kutluyorum sene sonu bağdatta görüşmek üzere
Alıntıları Göster
fenerliler neden bu kadar fake hesap alıyor anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak
fenerliler neden bu kadar fake hesap alıyor anlamadım
Alıntıları Göster
Sinan engin'de olmasa foruma malzeme çıkmıycak
quote:
Orijinalden alıntı: bianconera
Sinan engin'de olmasa foruma malzeme çıkmıycak
Alıntıları Göster
Lugano çokda iyi defans oyuncusu değil fazla abartnayalım.
quote:
Orijinalden alıntı: _bertuğ_
Lugano çokda iyi defans oyuncusu değil fazla abartnayalım.
Alıntıları Göster
Lugano çok iyi bir defans oyuncusu olsa transfer yapardı zaten ( Avrupada büyük bir takıma )
Sinan Engin ; Bazı tespitleri benide öldürüyor Ferrari ; Orta sahada hızlı bir oyuncuya yakalanmasını isterim , Bakalım ne kadar iyimiş ( Bende merak ediyorum )
quote:
Orijinalden alıntı: Am@deus
Lugano çok iyi bir defans oyuncusu olsa transfer yapardı zaten ( Avrupada büyük bir takıma )
Sinan Engin ; Bazı tespitleri benide öldürüyor Ferrari ; Orta sahada hızlı bir oyuncuya yakalanmasını isterim , Bakalım ne kadar iyimiş ( Bende merak ediyorum )
Alıntıları Göster
ferrariyi de yutturmaya çalışıyorlar adam resmen kara şanzumanlı
quote:
Orijinalden alıntı: tahsilat makbuzu
ferrariyi de yutturmaya çalışıyorlar adam resmen kara şanzumanlı
Alıntıları Göster
lpg takılmıs ferrari
quote:
Orijinalden alıntı: fod
lpg takılmıs ferrari
Alıntıları Göster
beşiktaş şampiyon olursa kendimiş bilmemne yaptırırım diyen adam diilmi bu?önce bu sözünü tutsun sonra saçmalamaya devam etsin.yok öyle...
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
beşiktaş şampiyon olursa kendimiş bilmemne yaptırırım diyen adam diilmi bu?önce bu sözünü tutsun sonra saçmalamaya devam etsin.yok öyle...
Alıntıları Göster
Arkadaşlar bu adamin söledikleri üzerine yorum yapmak bile zaman kaybi....Adam işsiz kaldi (Manisa'dan ayrilmisti yanliş hatırlamiyorsam) , reklam yapmak için atiyor böle arada....Gündeme geliyor...Spor dünyasını güldürüyor...
quote:
Orijinalden alıntı: maranello
Arkadaşlar bu adamin söledikleri üzerine yorum yapmak bile zaman kaybi....Adam işsiz kaldi (Manisa'dan ayrilmisti yanliş hatırlamiyorsam) , reklam yapmak için atiyor böle arada....Gündeme geliyor...Spor dünyasını güldürüyor...
Alıntıları Göster
Zapo Ferrari'den iyi dediğine göre sen Sinan Engin'in para almayan versiyonusun
quote:
Orijinalden alıntı: __LP__
Zapo Ferrari'den iyi dediğine göre sen Sinan Engin'in para almayan versiyonusun
Alıntıları Göster
beşiktaş topicine böyle bir konu açarak kendini tatmin etmeyemi çalışıyorsun acaba? zapo ferrariden daha iyi öyle mi? sen maçları nasıl izliyorsun ? veya bırak izlemeyi artık anladığın yokmuş zaten maçlardan. seni gibi fb'li gs'li arkadaş.