A Milli Takım'ın 26 kişilik aday kadrosunda yer alan Servet Çetin'e yapılan tıbbi kontrollerde, kasığındaki sakatlığın ciddi olduğu ve futbolcunun 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirlendi.
Bu gelişme üzerine, Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim, Servet Çetin'in yerine Galatasaray'dan Emre Güngör'ü aday kadroya davet etti.
çok kötü haber Milli takım için
Emre'nin alınması bu şekilde olmamalıydı.Servet'in sakatlığı olmamalıydı.Çok arayacağız Servet'i
hem üzüldüm hem sevindim servette dinlensin artık 1 yıl boyunca banamasın demedi.emre güngörde çok iyi.
servet olmadan olmaz..
Bir türlü görülemiyor hala , Servet'in esas ve en önemli özelliği hava toplarını alması.Adam 10topun 8ini alıyor neredeyse.Kaleci Aykut'un açıklaması var ''gelen topu Servet'in sektirmesi çok zor ama sektirirse diye tetikte olmaya çalışıyorum'' Gs'nin efsane denen savunma göbeği Song-Tomas yerlebir oluyordu hava toplarında (hala Tomas diyenler var hayretlerdeyim). Velhasıl Servet çok çok büyük bir kozdu bizim için İnşallah dönebilme şansı olur ,çok fazla hava topu sıkıntısı çekeriz aksi halde.
Çok kötü oldu.. Emre iyi oyuncu ama Hava toplarında Türkiyede servetten iyisi de yoktu