Şimdi Ara

Sinan Gümüş oynarsa BJK defansını tokatlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muhakkik

quote:

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

quote:

Orijinalden alıntı: Muhakkik

quote:

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

quote:

Orijinalden alıntı: webmasterrizmir

quote:

Orijinalden alıntı: Tom Waits

Yahu insanda biraz yüz olur Daha iki yıl önce sahaya inen siz değil miydiniz?
    Son 5 yılda topu topu bir ya da bilemedin iki galbiyetiniz var zaten onunla mı övünüyorsun burada. Ayıp vallahi.
    Hakikaten üzülüyorum şuan Fenerbahçeye, Beşiktaş ile rekabette oldukları için.
    Büyük takımların hali başka oluyor tabi.
    Adam gelmiş bizim oyuncular daha fazla asist yaptı daha çok golümüz var yazıyor
    Sırf sizin gibi kompleksli çarşı farazileri yüzünden yensin istiyorum Galatasaray.
    Yoksa 10 yıl susmaz bunlar, sizi yendik diye

bana şu an ve gelecekten bahset arkadaşım , büyük takım olayına seninle muhabetine girmem bile , varmı senin bir geleceğin yok , şu an gıptayla bakıyormusunuz şu karşındaki takıma evet bundan sonraki yıllar üstüne koyarak gidecekmiyiz evet siz ne yapacaksınız bunun yüzle müzle ilgisi yok arkadaşım tabi siz anca fenere yakışırsınız yok ki birbirinizden farkınız o yüzden şimdi susunda izleyin be birader.

Bundan sonraki yillar bla bla yazmissin. Gelecegi nerden bilebiliyorsun ? Galatasaray 14. oldugu sezonun ardindan sampiyon oldu. Ne sacma bir yorum.

Galatasaray ne zaman 14. Olmuş?

2010-2011 sezonunda kacinci oldunuz hocam unutmusum. 14 diye hatirliyorum ben ama.

8.

Iyi oldu hatirlattigin da orada Gs'yi ezme gibi bjr amacim yoktu yanlis anlasilmasin. O mesajda arkadasin gelecekten konusalim demesine karsilik gelecekte ne olacagini kimse bilemez. Bak Gs bu kadar kotuyken sampiyon oldu demek istedim. Umarim anlasilmistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beşiktaşlıların açtığı konulara bak sonra buraya gel bukadar düştünüzmü yaz şampiyonluk görmemişsiniz gs yatasın diye yalvarıyosunuz gelip burda ne yazıyosun

• Beşiktaşlı arkadaşlar tutuşmuş Galatasaraylıları gaza getiriyorum diye.Ula lidersin,herkese 3-5 atıyoruz diyorsunda diyelim ki gaza getiriyorum,niye tir tir titriyorsun? Bu kadar mı korkaksınız? Ölü Galatasaray'dan bile bu denli çekiniyorsanız siz şampiyon felan olmayın.Yada olun bu ağlaklığınızdan gına geldi vallahi billahi.Bakalım haftasonu puan kaybettiğinizde nasıl mağduruzda mağduruzu oynayacaksınız merak ediyorum.

Ah be Galatasaray taraftarı bile böyle ağlak değil,delikanlı gibi çarpışıyoruz çoğu sezon.Görgüsüzlük yok en azından aramızda,birde şimdi çekiştiğimiz İstanbul'un 3.büyük takımına bak...
  • Forum mu bozuk yoksa benim gözler mi dumanlı gösteriyor?Niye herkes beşiktaşlı?
  • inşallah kaybolup gitmez sakatlıktan çıktıktan sonra böyle dönmesini hiç ama hiç beklemiyordum gerçekten çok kaliteli futbolcu
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillB0rN

Forum mu bozuk yoksa benim gözler mi dumanlı gösteriyor?Niye herkes beşiktaşlı?

Paralelin oyunları bunlar.

• Bizim zeki hoca bu çocuğu yedek başlatır bakında görün e has evlatlar varken

• La bende herkes beşiktaşlı görünüyor ne iştir.

• Şenol Güneş de karşı hamle olarak pektemeki sokmalı oyuna yıldızlar kapışsın!

• Sanırsın Real Madrid, Bayern Münih savunmasını ezdi geçti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu fenerliler komik galatasarayın kendine hayrı yok sizemi hayrı olacak
  • Bursa bile bu kadar havalanmamıştı. Allah kimseyi bjkli ile şampiyonluk yarışına sokmasın bu ligde. Her turnuvada en iyisi olup sürekli elenmeleri de ayrı komedi Kendilerinin 3 - 4 atıp, Fenerin veya cimbomun 3 - 4 attığı takımlara satıcı demeleri de vardı tabi Görende her hafta ayrı liglerin 1.leriyle maç yapıyorlar sanır
  • O kadar yıldız vs getir 80 milyon harca sonra sinan dan medet um. Gerçi fenerbahçenin son hafta hikayeleri hep böyle
  • webmasterrizmir kullanıcısına yanıt
    Yaş max 6 falan sanırım. Aklı başında adamı şu mesajı yazmaz.
    Daha bu yıl şampiyon olup olamayacağın bile belli değilken, gelecek için ambargo koydu adam
    He canım tamam, en büyük sizsiniz
  • quote:

Yaş max 6 falan sanırım. Aklı başında adamı şu mesajı yazmaz.
    Daha bu yıl şampiyon olup olamayacağın bile belli değilken, gelecek için ambargo koydu adam
    He canım tamam, en büyük sizsiniz

Yok yaşım sana masallar anlatıp uyutacak kadar büyük de , sen sanırım gün içinde sadece 2-3 saat oksijen alabiliyorsun ki yazdığımı bile idrak edememişsin biraz şöyle dışarı falan çık nefes al beyne oksijen gitsin nefes almak güzeldir ciğerler hava dolar zihnin açılır.

• Rüyamda Galatasaray yeniyordu.Skor 2-1,alıntılarsınız.
    Ya da sen yazmaktan aciz birisi olabilir misin?
    Yaş dediysek sadece biyolojik olarak düşünme, beyin yaşı sıkıntı senin.
  • quote:

Ya da sen yazmaktan aciz birisi olabilir misin?
    Yaş dediysek sadece biyolojik olarak düşünme, beyin yaşı sıkıntı senin.

çoluk çocukla uğraşamam abicim hadi sınavlarına adepte ol senin boyunu aşar böyle şeyler!
  • sinan gümüş kumaşı iyi, geleceği parlak olabilir de ona bel bağlamak nedir abi?

kimdir ki sinan gümüş hayatı boyunca süper ligde 400-500 dakika süre almış, henüz hiç bir maçta 90 dk oynamamış adam

Sivasa 1 gol 1 asist yaptı diye mi yıldız oldu da oynarsa dağıtır oldu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.