Sakın ha sakın boş şeyler düşünmeyin düşündükçe düşünürsünüz yok efendim mühendislere iş yok ( sanki mezun oldun da iş bulamadın) bu yıl olmazsa seneye girerim yapamayacağım acaba ilk yıl dişe girer miyim itü makine kaç puan odtü itüden daha iyi boğaziçinin kampüs süper ben para için değil sevdiğim için tıp istiyorum hocalar iyi anlatamıyor mezunlara geçen sene bu zamanlar kaç yapıyodun diye sormalar özellikle meslek adına karamsar olmak, yapamayacağını düşünmek , net sınav puan sıralama hesabı yapmak.. Bunlara vakit ayırmayın bunları düşündükçe düşünürsünüz
sakın ha sakın gereksiz yere kendinizi kıyaslamayın yok efendim o şu kadar yaptı ben bu kadar yaptım sınavlarım çok dengesiz vs vs ben sınıfımda genel olarak ilk 5 e girerdim ama sınavda sondan 3. mü ne oldum okulda yapılan bi denemede sınıfta sonlardaydım ama gerçek sınavda okulda sanırım 5 kişi beni geçmişti demem o ki gerçek sınav ile denemeler asla asla asla birbirini tutmaz. hiç beklemediğiniz adamlar çok iyi yapar, beklemediğiniz adamlar kötü, siz akışına bırakın, zaten olan olacak doğru olanı yapın ve çalışın dershane denemeleri ve ösym sınavları birbirini tutmaz! her sene ösym bi yenilik yapar (genel anlamda) dershaneler ise taklit eder, bu işin kuralı bu
gereksiz yere korkmayın olur mu olmaz mı mühendis olursam az mı kazanırım korkular yersizdir. kabul edin ve önünüze bakın
sınıfınızdaki yada çevrenizdeki başarılı insanlara bakın, genel olarak korkmazlar, meslek adına pek bişey düşünmezler akıllarında birkaç hedef vardır sadece,
disiplinlidirler gereksiz kaygıları düşünceleri ve takıntıları yoktur
sizde gereksiz ve boş şeylerden kurtulun korkmayın odaklanın ve çalışın hepinize başarılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme