Şimdi Ara

Sınav anında tuvalet gelmesi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
32.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dewdragon250

evett.gayet ciddiyim.bunda utanılcak sıkılacak hiçbir durum yok.ben bunu heryerde dedim diyorumda.insanların hiçbiride benle alay etmedı.hiçkımse sırıtmadı.cunku hayatımız söz konusu burda.acık söyluyorum çişim geldi.bi 5 dakıka falan tuttum belki gider diye.ama gitmedi.bende hocaya söyledım durumu.yapcak bişey yok dedi.bende yapcak bişey yok dedim.sonra saldım.pacalarımdan akıyo falan hocada gördu.bişey demedi.arkamda , sağ tarafımda 2 tane kız vardı.onlarda gördü.sınav sonunda benı cesaretim dolayısıyla tebrik bile ettiler.kızlar hem güzeldi hemde koleje gidiyorlardı.başka bi yerde olsa mesela dalga gecerler ama bu durumda dalga gecılmedı benle.

cesaretinden ötürü seni tebrik ediyorum... okuldaki bi geometri yazılısında kağıt önüme geldi ve soruları görünce dedim ki en az 70 alırım.iki tane 15 puanlık yedi tanede 10 puanlık soru vardı.ilk sorunun ortalarındayken beni bir ter bastı ve büyük tuvaletim geldi.tutmaya çalıştım olmadı,ağlayacaktım nerdeyse.hocamız çok aksi bir kadındı.gittim verdim kağıdı hocam tuvalete gitmem lazım diye.hocanın iyi gününe geldim,izin verdi.tuvalette ayıptır söylemesi tuvaletimi yapıyorum,tam kalkacağım tekrardan karnıma ağrı giriyor.çıkamadım bir türlü tuvaletten.en sonunda çıktım,sınıfa gittiğimde öğretmenim kağıdımı sırama koymuştu ama sınavın bitmesine 10-15 dakika gibi bir süre kalmıştı.bende 15 puanlık iki soruyu yaptım ve 30 aldım... yani hocam demem o ki okul sınavlarında zaman kaybını zayıf almak pahasınada göze almak durumunda kalabiliyoruz ama üniversite sınavının ortamı farklı oluyor işte...umarım üniversite sınavında başıma böyle bir şey gelmez.gelirsede senin gösterdiğin cesareti gösterebilir miyim bilmiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Cold.Fusion

Lanet olsun böyle sisteme,

Hocam sıkıntını anlıyorum, sebebi sınav kaygısından (anksiyeteden) dolayı, Yapabileceğin birşey yok , Yanına gerekirse mide ilaçları al, 2 saat dayan derim ben.

tekrardan lanet olsun böyle sisteme, bizi bu hallere düşürenlere.

evet birader psikiyatrlarda anksiyete bozukluğu dediler.verdikleri ilaçlar okul yazılılarında işe yaramadı ama şükürler olsun ki üniversite sınavlarında başıma böyle bir şey gelmedi...
    bu arada önerebileceğin bir mide ilacı var mı dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

quote:

Orijinalden alıntı: dewdragon250

evett.gayet ciddiyim.bunda utanılcak sıkılacak hiçbir durum yok.ben bunu heryerde dedim diyorumda.insanların hiçbiride benle alay etmedı.hiçkımse sırıtmadı.cunku hayatımız söz konusu burda.acık söyluyorum çişim geldi.bi 5 dakıka falan tuttum belki gider diye.ama gitmedi.bende hocaya söyledım durumu.yapcak bişey yok dedi.bende yapcak bişey yok dedim.sonra saldım.pacalarımdan akıyo falan hocada gördu.bişey demedi.arkamda , sağ tarafımda 2 tane kız vardı.onlarda gördü.sınav sonunda benı cesaretim dolayısıyla tebrik bile ettiler.kızlar hem güzeldi hemde koleje gidiyorlardı.başka bi yerde olsa mesela dalga gecerler ama bu durumda dalga gecılmedı benle.

cesaretinden ötürü seni tebrik ediyorum... okuldaki bi geometri yazılısında kağıt önüme geldi ve soruları görünce dedim ki en az 70 alırım.iki tane 15 puanlık yedi tanede 10 puanlık soru vardı.ilk sorunun ortalarındayken beni bir ter bastı ve büyük tuvaletim geldi.tutmaya çalıştım olmadı,ağlayacaktım nerdeyse.hocamız çok aksi bir kadındı.gittim verdim kağıdı hocam tuvalete gitmem lazım diye.hocanın iyi gününe geldim,izin verdi.tuvalette ayıptır söylemesi tuvaletimi yapıyorum,tam kalkacağım tekrardan karnıma ağrı giriyor.çıkamadım bir türlü tuvaletten.en sonunda çıktım,sınıfa gittiğimde öğretmenim kağıdımı sırama koymuştu ama sınavın bitmesine 10-15 dakika gibi bir süre kalmıştı.bende 15 puanlık iki soruyu yaptım ve 30 aldım... yani hocam demem o ki okul sınavlarında zaman kaybını zayıf almak pahasınada göze almak durumunda kalabiliyoruz ama üniversite sınavının ortamı farklı oluyor işte...umarım üniversite sınavında başıma böyle bir şey gelmez.gelirsede senin gösterdiğin cesareti gösterebilir miyim bilmiyorum...

hayatın söz konusu sonuçta.sal gitsin.zaten ordakı ınsanların yuzunu 1 kere göreceksın.bidaha rastlamayacaksın bile.o yuzden rahat olun.

• geçmiş olsun kazanamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersincrazy

geçmiş olsun kazanamazsın

komik mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Sal gitsin. Aksın paçadan tüm Sınıfı geçersin.

oğlum sen kendini komik mi sanıyorsun? bak bu yaptığın iki oldu,sen daha önce de aynı terbiyesizliği yapmıştın... klavye delikanlılığı yapma ordan... sorunumuz var ki paylaşıyoruz,sen dalga geç diye mi buraya ben konu açıyorum.adam gibi konuşacaksan buyur,konuşmayacaksan bir şey yazmak zorunda değilsin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FABA16B0B -- 30 Ocak 2013; 21:53:02 >
  • quote:

quote:

oğlum sen kendini komik mi sanıyorsun? bak bu yaptığın iki oldu,sen daha önce de aynı terbiyesizliği yapmıştın... klavye delikanlılığı yapma ordan... sorunumuz var ki paylaşıyoruz,sen dalga geç diye mi buraya ben konu açıyorum.adam gibi konuşacaksan buyur,konuşmayacaksan bir şey yazmak zorunda değilsin!

Tek birsey sorucam gerisine degmezsin benim komiklik yaptığımı nerden anladın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlık nedeniyle sınav süresince tuvalet ihtiyacı olanlar, sağlık nedeniyle yanlarında bulundurmaları zorunlu araç gerecin veya ilacın sınav salonuna alınmasını talep eden adaylar bu durumlarını geçerli sağlık kurulu raporu ile ÖSYM'ye kılavuzda belirtilen süreler içerisinde bildirecekler ve kendilerinin özel bir sınav binasında sınava alınmalarını talep edebilecek.
  • Sinavdan onceki gun aksam yemegini erken ye yatmadan da tuvalete git s...ya calış. Sabah da hafif atıstırırsin bisi olmaz.

• Arkadasim ciş konusunda kasmayin bu kadar. O şişeye iseyen eleman bizim buradan canakkaleden. Bizde yapabiliriz kim ne der? Birakinda kızlar dusunsun biz ne yapicaz diye. Sinav görevlisine cisim geldi dersin ki yollamayacak. Bu sinava her zaman giremiyosun sonuçta. Sisene ise gitsin siranin altinada koy devam et sinavina... Zamanında uzun yol otobus seyahatlerinde(kucukkken) annem az yaptırmadı pet siseye :D

• benim nacizane fikrim bir gün önceden bağırsaklarınızı boşaltın sınav günüde haşlanmış patates yiyin .hemen oluşması imkansız heralde Allah kolaylık versin
  • quote:

quote:

quote:

Tek birsey sorucam gerisine degmezsin benim komiklik yaptığımı nerden anladın?

sence?

• Sınavdan önce zorlayabildiğin kadar zorla arkadaşım :/ ben öyle yapıp gideceğim. Haşlanmış patates de demiş bir arkadaş o da bağırsak bozukken yapılıyor yani ikisini birden yaparsan eğer geldiği zaman psikolojik veya en kötü ihtimal sadece gaz olduğunu bileceksin. Hemen de üretmek zor yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SoNTHERoK

Sınavdan önce zorlayabildiğin kadar zorla arkadaşım :/ ben öyle yapıp gideceğim. Haşlanmış patates de demiş bir arkadaş o da bağırsak bozukken yapılıyor yani ikisini birden yaparsan eğer geldiği zaman psikolojik veya en kötü ihtimal sadece gaz olduğunu bileceksin. Hemen de üretmek zor yani :)

• Allah yardımcınız olsun. Neler geldi neler geçti, öğretmenim anlattı adam kapatmış kapısını (görevli öğretmen) söylemiş soruları. Yani insana bağlı olduğu için şu sistemin çok hatası var. Sonumuz hayrolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

Allah yardımcınız olsun. Neler geldi neler geçti, öğretmenim anlattı adam kapatmış kapısını (görevli öğretmen) söylemiş soruları. Yani insana bağlı olduğu için şu sistemin çok hatası var. Sonumuz hayrolsun.

Amin
  • Beyler haşlanmış patates nasıl işe yarıyor mu ? Bende bu dertten biraz muzdarip gibiyim . Başımı yakacak diye korkuyorum .

• Bence normal düzeninle gir.Sıva yakın bir zamanda ciddi bir değişikil yapma beslenmende.Evet haklısın bu dalga geçilecek bir durum değil olmamalıdır da çünkü bu bir sağlık sorunudur.Elbette tıpta vardır bi çözümü baktın olmuyo bi doktora görün derim.Ayrıca sınavdan bir hafta önce sıvı tüketimini azalt.Bunun bir ilacı felan vardır diye düşünüyorum.Bildiğim kadarıyla hipnozla bile kontrol altına alabiliyorlar.
  • gercekten zor bir durum ayip degil hasta bezi kullanmalisin .

• gercekten zor bir durum ayip degil hasta bezi kullanmalisin .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.