Şimdi Ara

Şınav çekerken dirsekte çıtlama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
39.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kütlemede sıkıntı yok bilerek kütletmek zararlı eklem sıvı bitebiliyor sanırım bunlar enjekte edilebiliyor gereken kişilere hastanede orda oluşan ağrıyı ben eklem sıvısının bitmesine yorumluyorum mantıken düşününce böyle oluyor kendiliğinden oluşan bu çıtlama kütleme her neyse işte bu seslerin zararı yok ben barfix çekerken oluyor hatta 2'si birden çatırt diye ses çıkıyor bu beni rahatlatıyor öbür türlü orası kasılıyor ve ağrıyor tabi bunları kolları mı ısıtmadan yani açma germe yapmadan yaparsam oluyor gerçi ben bi ara dirseklerimi aşırı derece kütlettim ondan oldu sanırım sürekli ağrı ve kasılma yaptı bu alışkanlık bana tavsiyem uzak dur sakın kütleme elini kendiliğinden oluşan kütlemeler zararlı değil zaten bu her insanda olur ayrıca eklem romatizmasıda çabası dirseklerimde ki ağrı geçti parmaklarımda bir şeyi fazla sıkınca veya tutunca ağrı yapıyor halen tam geçmedi.

Nerden bulaştım bu kütletmeye bak geçen koltuk taşıyacağımız zaman bi kasıldı kolum 90 derece biçimde kaldı şöyle yavaş yavaş esnettim düz konuma getirdim küt diye bi ses geldi rahatladı kolum aman uzak dur ha.

Dediğim gibi ellerimde biraz ağrı yapıyor herhangi bir şey taşımadan veya bir aktiviten yapmadan önce esnetme yapıyorum hatta yazdan beri esne yapa yapa kollarımda bu ağrılar ve kütlemeler büyük oranda azaldı mutlaka esnetme egzersiz şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

quote:

Orijinalden alıntı: adelstein

Arkadaşlar hazır konu varken yeni konu açmayayım dedim. Ben de geçenlerde bilek güreşi yaparken zorladım kolumu dirseğime bi ağrı girdi. neyse dirsekteki ağrı gitti ama bu seferde sürekli çıtlamaya başladı dirseğim. Ne yapayım geçer diyip akışına mı bırakayım doktora görünmeli miyim ?

Hocam dirseginiz daha sonra ne oldu? Bende de dirsek cukurunun ordan ses geliyor .

Hocam biraz geç oldu ama dirseklerim şuanda iyi durumda. Doktora gitmedim bilek güreşi hocasına danıştım. Dirseğinin etrafı zamanla kas ile dolduğunda çıtlamalar geçecektir dedi. Ne kadar doğru veya ondan mıdır bilmiyorum dirseğim geçti. Ama sol bilek eklemimde hala sıkıntı var.

• bu konuyla ilgili doktora gidip sonuç alan varsa bizi bilgilendirebilir mi malum bayram var arada ben 1 hafta sonra gitmeyi dusunuyorum simdiden teşekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.