Şimdi Ara

SINAV DERSHANESİ ---Deneme Sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınav Dershanesi'nin yapmış olduğu deneme sınavı cevap anahtarı yollayabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha girmeyenler var!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen salı günü bizimki. ama işlemediğimiz konulardan da sorular çıkacak. ben o konuyu bılmediğim ıcın yapamayacağım.o zamanda kötü sınıfa düşerim.
    şimdi A sınıfındayım.hocalar çok ilgililer. başka sınıfada duşmek ıstemıyorum.
    bi akıl verin !
  • Güncel arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: police9696

aynen salı günü bizimki. ama işlemediğimiz konulardan da sorular çıkacak. ben o konuyu bılmediğim ıcın yapamayacağım.o zamanda kötü sınıfa düşerim.
    bi akıl verin !

hangi şubedesin ?
    ayrıca işlemediğiniz konular olacagını sanmıyorum üstad yada hoca oyle dedi ilk sınavlar tarama olucakmış zaten yapılan ilk denemede öyleydi
  • Bende avcılar şubesindeyim %60 işlenilen yerden %40 işlenilmeyen yerden gelcekmiş rehberlik hocamızın dediğine göre..Salı günü sınav..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stork44

quote:

Orijinalden alıntı: police9696

aynen salı günü bizimki. ama işlemediğimiz konulardan da sorular çıkacak. ben o konuyu bılmediğim ıcın yapamayacağım.o zamanda kötü sınıfa düşerim.
    bi akıl verin !

hangi şubedesin ?
    ayrıca işlemediğiniz konular olacagını sanmıyorum üstad yada hoca oyle dedi ilk sınavlar tarama olucakmış zaten yapılan ilk denemede öyleydi

pendık şubesi.
  • Deneme soruları

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.