Bildirim
SINAV DERSHANESİ ---Deneme Sınavı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
daha girmeyenler var!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen salı günü bizimki. ama işlemediğimiz konulardan da sorular çıkacak. ben o konuyu bılmediğim ıcın yapamayacağım.o zamanda kötü sınıfa düşerim.
şimdi A sınıfındayım.hocalar çok ilgililer. başka sınıfada duşmek ıstemıyorum.
bi akıl verin ! -
Güncel arkadaşlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: police9696
aynen salı günü bizimki. ama işlemediğimiz konulardan da sorular çıkacak. ben o konuyu bılmediğim ıcın yapamayacağım.o zamanda kötü sınıfa düşerim.
bi akıl verin !
hangi şubedesin ?
ayrıca işlemediğiniz konular olacagını sanmıyorum üstad yada hoca oyle dedi ilk sınavlar tarama olucakmış zaten yapılan ilk denemede öyleydi -
Bende avcılar şubesindeyim %60 işlenilen yerden %40 işlenilmeyen yerden gelcekmiş rehberlik hocamızın dediğine göre..Salı günü sınav.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Stork44
quote:
Orijinalden alıntı: police9696
bi akıl verin !
hangi şubedesin ?
ayrıca işlemediğiniz konular olacagını sanmıyorum üstad yada hoca oyle dedi ilk sınavlar tarama olucakmış zaten yapılan ilk denemede öyleydi
pendık şubesi. -
Deneme soruları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X