Şimdi Ara

Sınav dopingi denilen ilaçlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
9.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne gibi şeyler olabilir bende baya araştırdım ama çok ciddi bir şey bulamadım (tokluk hissi mide bulantısı baş ağrısı anksiyete vs gibi şeyler) bu arada doktor kontrolünde kullanıyorum 27mg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gogolun_paltosu kullanıcısına yanıt

çocukken kullanıp bırakmışım geçen yıl ritalin kullandım 1 ay boyunca sonra bıraktım etkisi geçti hemen diye. Sınavdan sonra tekrar başlamak istedim doktora gittim o da uygun gördü şuan 1 hafta olacak işte concerta 27mg geçtik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DEHB hastası olmadigin icin elbette sikintilarini goreceksin hem kullanırken, hem de uzun donemde. Yeterince sinaptik dopaminerjik salınıma sahip bireyler icin korkunç etkileri var psikoz a kadar. Norotipik bireylerde mani, ofori ve yüksek dozlarda şizofreniye kadar gidebilir. Bunla beraber, DEHB de ise sakinlestirici, yavaslatici etkiye sahip. Kendim DEHB hastasıyım ve 5 yasindan beri Ritalin/concerta kullaniyorum. Suanda Vyvanse'e geçtim 5 senedir yurtdisinda ve benim icin dopaminerjik eksikliği zar zor telafi ettiginden oturu herhangi bir yan etki göstermeden hiperaktivitemi ve durtuselligimi dikkatin yani sıra gideriyor, ve anca temel seviyeye getiriyor.

• RevilDeveloper R kullanıcısına yanıt
    3-4 kez medikinet 40 miligram kullandım bir sorunum yokken . Normalde kaygıli biriydim ama bu ilaclardan sonra tuhaf bir düzeye ulaştı sonrasında kaygı bozukluğu teşhisi kondu . Medilkinetle bı alakası olabilir mi acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adam uyaran sınıfına giren ilaçlara antidepresan dedi. forumun özetisin birader yemin ediyorum. herkes her konuda bir şey sallıyor ama kimse bir şey bilmiyor.

• darthkafir D kullanıcısına yanıt

olabilir. tüm psikiyatrik ilaçlar uzun süreli kullanımlarda davranışsal ve bilişsel değişimlere yol açabilir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.