ne gibi şeyler olabilir bende baya araştırdım ama çok ciddi bir şey bulamadım (tokluk hissi mide bulantısı baş ağrısı anksiyete vs gibi şeyler) bu arada doktor kontrolünde kullanıyorum 27mg < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sınav dopingi denilen ilaçlar (2. sayfa)

-
-
çocukken kullanıp bırakmışım geçen yıl ritalin kullandım 1 ay boyunca sonra bıraktım etkisi geçti hemen diye. Sınavdan sonra tekrar başlamak istedim doktora gittim o da uygun gördü şuan 1 hafta olacak işte concerta 27mg geçtik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DEHB hastası olmadigin icin elbette sikintilarini goreceksin hem kullanırken, hem de uzun donemde. Yeterince sinaptik dopaminerjik salınıma sahip bireyler icin korkunç etkileri var psikoz a kadar. Norotipik bireylerde mani, ofori ve yüksek dozlarda şizofreniye kadar gidebilir. Bunla beraber, DEHB de ise sakinlestirici, yavaslatici etkiye sahip. Kendim DEHB hastasıyım ve 5 yasindan beri Ritalin/concerta kullaniyorum. Suanda Vyvanse'e geçtim 5 senedir yurtdisinda ve benim icin dopaminerjik eksikliği zar zor telafi ettiginden oturu herhangi bir yan etki göstermeden hiperaktivitemi ve durtuselligimi dikkatin yani sıra gideriyor, ve anca temel seviyeye getiriyor.
-
3-4 kez medikinet 40 miligram kullandım bir sorunum yokken . Normalde kaygıli biriydim ama bu ilaclardan sonra tuhaf bir düzeye ulaştı sonrasında kaygı bozukluğu teşhisi kondu . Medilkinetle bı alakası olabilir mi acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
adam uyaran sınıfına giren ilaçlara antidepresan dedi. forumun özetisin birader yemin ediyorum. herkes her konuda bir şey sallıyor ama kimse bir şey bilmiyor.
-
olabilir. tüm psikiyatrik ilaçlar uzun süreli kullanımlarda davranışsal ve bilişsel değişimlere yol açabilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X