Şimdi Ara

Sınav Giriş Belgesi PARASI !! 50TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kayıt sırasında kurslar size bir Sözleşme imzalatırlar. Bu kayıt için zorunlu bir evraktır orda herşey yazılıdır. Sizden bu 50 tl yi istemeleri yasal değil ıspatlayabilirsen Milli Eğitime Şikayet hakkın var. Yeni Kayıt olacak arkadaşlar varsa eğer bu sözleşmenin bir nüshasını mutlaka isteyin. Ozaman kurslar hiç bir şekilde sizden ekstra bir ücret talep edemezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demet_Surucu_Kursu

Arkadaşlar kayıt sırasında kurslar size bir Sözleşme imzalatırlar. Bu kayıt için zorunlu bir evraktır orda herşey yazılıdır. Sizden bu 50 tl yi istemeleri yasal değil ıspatlayabilirsen Milli Eğitime Şikayet hakkın var. Yeni Kayıt olacak arkadaşlar varsa eğer bu sözleşmenin bir nüshasını mutlaka isteyin. Ozaman kurslar hiç bir şekilde sizden ekstra bir ücret talep edemezler.

Ben daha ehliyet kursunda hic bir belgeye imza atmadim. Giris belgesini bile kapima
    Getirdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar kayıt sırasında kurslar size bir Sözleşme imzalatırlar. Bu kayıt için zorunlu bir evraktır orda herşey yazılıdır. Sizden bu 50 tl yi istemeleri yasal değil ıspatlayabilirsen Milli Eğitime Şikayet hakkın var. Yeni Kayıt olacak arkadaşlar varsa eğer bu sözleşmenin bir nüshasını mutlaka isteyin. Ozaman kurslar hiç bir şekilde sizden ekstra bir ücret talep edemezler.

O 50tl sözleşmede yazılıymış maalesef. Keşke okusaymışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: askilicalp

quote:

Orijinalden alıntı: bihiss

Haklisiniz hocam tam anlamıyla öyleler. Başbakanlığa yazdım dün, tez zamanda olumlu bir cevap alırım inşallah. İfşa edelim etmesine de bu kurs sadece Sakaryada var sanırım yani burda yazmakla pek bir etkisi olacağını sanmıyorum. Herhangi bir sosyal hesapları olsaydı sosyal medyada yapacaktım bu işi ama maalesef yok. Ben yinede buraya yazayım. "SEM Sürücü Kursu"

Akim 1,5
    Bimer 1,5
    Cumhurbaskanligi 2,5
    Ay da geri donus yapti bana
    Tavsiyem en yakin egitim mudurlugune git (il&ilce) cunku yukarda saydigim kurumlarin ozel bi birimi yok tek islevleri dilekceleri kurumlara yonlendurmek
    Tecrubeliyim benim dedigimi yap

Başvuruyu kontrol et dediğimde sürekli yönlendirildiğini gördüm, haklısnız. En yakın zamanda il veya ilçe milli eğitim müdürlüğüne gidecem, fakat orada ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bana kısaca özetlerseniz çok memnun olurum.

• quote:

quote:

quote:

Haklisiniz hocam tam anlamıyla öyleler. Başbakanlığa yazdım dün, tez zamanda olumlu bir cevap alırım inşallah. İfşa edelim etmesine de bu kurs sadece Sakaryada var sanırım yani burda yazmakla pek bir etkisi olacağını sanmıyorum. Herhangi bir sosyal hesapları olsaydı sosyal medyada yapacaktım bu işi ama maalesef yok. Ben yinede buraya yazayım. "SEM Sürücü Kursu"

Akim 1,5
    Bimer 1,5
    Cumhurbaskanligi 2,5
    Tavsiyem en yakin egitim mudurlugune git (il&ilce) cunku yukarda saydigim kurumlarin ozel bi birimi yok tek islevleri dilekceleri kurumlara yonlendurmek

Başvuruyu kontrol et dediğimde sürekli yönlendirildiğini gördüm, haklısnız. En yakın zamanda il veya ilçe milli eğitim müdürlüğüne gidecem, fakat orada ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bana kısaca özetlerseniz çok memnun olurum.

Vallaha bende tam bilmiyorum hocam gittiginizde orda size yardimci olurlar endiseniz olmasin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Akim 1,5
    Bimer 1,5
    Cumhurbaskanligi 2,5

Vallaha bende tam bilmiyorum hocam gittiginizde orda size yardimci olurlar endiseniz olmasin

Eyvallah hocam

• Gittiğinizde Özel Eğitim Kurumlarıyla ( Dershaneler ve Sürücü Kursları) ilgilenen bir şube vardır. Şube müdürüne mağduriyetinizi iletin yönlendirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Benden de direksiyon sınav ücreti 120 TL istediler

120 tl istemesinin mümkünatı yok arkadaşım. son 3 sınavdır, sınav giriş belgesinin üzerinde 60 tl olduğu yazıyo.
  • quote:

quote:

120 tl istemesinin mümkünatı yok arkadaşım. son 3 sınavdır, sınav giriş belgesinin üzerinde 60 tl olduğu yazıyo.

hocam 60 tl oldugunu bende biliyorum. Hatta bunun için kavga bile ettim. yok neymiş 60 tl araba parası mazotu bakımı felanmış. lan banane senin arabandan sokacam arabanıza akşam akşam sinirlendiriyorlar ya

• quote:

quote:

quote:

hocam 60 tl oldugunu bende biliyorum. Hatta bunun için kavga bile ettim. yok neymiş 60 tl araba parası mazotu bakımı felanmış. lan banane senin arabandan sokacam arabanıza akşam akşam sinirlendiriyorlar ya

Çok detaya girmeyim ama hakkınızı arayabilirsiniz. Kursun Bağlı olduğu İlçe Milli eğitimle iletişime geçin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok detaya girmeyim ama hakkınızı arayabilirsiniz. Kursun Bağlı olduğu İlçe Milli eğitimle iletişime geçin.

hocam bu seferlik 100 tl dediler verdik. 20 tl daha getireceksin dediler götürmüyorum. Eğer sınavdan bırakıp tekrar 120 isterlerse gider ilçe milli eğitimi ararım hocam yapacak bir şey yok malesef

• quote:

Gittiğinizde Özel Eğitim Kurumlarıyla ( Dershaneler ve Sürücü Kursları) ilgilenen bir şube vardır. Şube müdürüne mağduriyetinizi iletin yönlendirirler.

Sağolun hocam. En yakın zamanda gidecem inşallah.

• Bugün ilçe milli eğitim müdürlüğüne gittim sonunda. Bimerden gelen dilekçemi zaten incelemişler derdimi uzun uzun anlatmama gerek kalmadı. Bana suç kursun değil dediler bütün kursların dağıttığı giriş belgesinde iki saat yazıyormuş ve koskoca sakaryada 1800 kişiden sadece 2 kişi şikayet etmiş!(bu da aslında sadece SEM Sürücü Kursunda sıkıntı olduğunu destekleyen birşey.) ben başka kurslara sorduğumda yazmıyor demişlerdi. Neyse dedim bunu geçtim nolacak dedim. İlce milli eğitim müdürü bana ankarayla görüştüm bu konuyu sizin sınav hakkınızın yanmaması için dedi ama kabul etmemişler, oraya kocaman 11 yazdık görseymis deyip onlar da suçu bana atmış. Sınav yandı yani kısaca. İkinci bir konu olan 50tl sınav giriş belgesi parasından da bahsettim. Öyle birşey olamaz dediler bizim verdiğimiz sözleşmenin dışında başka bi sözleşme imzalatamazlar dediler. Kursu arayıp dilekçenin kopyasını istediler. Bana imzaladıkları dilekçe geldi, sonra tekrar arayıp resmi dilekçeyi istediler. Onu da mecburen yolladılar ve onun altında benim imzam yoktu, sadece adım vardı. Bana senin asıl dilekçen bu, senden bunun dışında para alamazlar dediler ve kurs müdürünü arayıp uyardılar. İkinci sınava girerken o 50 lirayı vermeyeceksin dedi bana. Fakat önceden aldıkları 50 için birşey yapamadılar onu sen hallet kursla aranda denildi. Yani sonuç olarak kursdan hâlâ hıncımı alamadım fakat en azından diğer sınavda bi 50tl daha kaptirmayacam onlara. Bugün bana verilen gerçek sözleşme ile hakkımı savunacam. Milli eğitimdeki müdür bey ve diğerleri baya ilgiliydiler sagolsunlar. Yazıyı okuduysanız(çok uzun oldu sanki: ) sizler de sagolun. Selametle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H A N -- 16 Ocak 2015; 22:21:42 >

• quote:

Bugün ilçe milli eğitim müdürlüğüne gittim sonunda. Bimerden gelen dilekçemi zaten incelemişler derdimi uzun uzun anlatmama gerek kalmadı. Bana suç kursun değil dediler bütün kursların dağıttığı giriş belgesinde iki saat yazıyormuş ve koskoca sakaryada 1800 kişiden sadece 2 kişi şikayet etmiş!(bu da aslında sadece SEM Sürücü Kursunda sıkıntı olduğunu destekleyen birşey.) ben başka kurslara sorduğumda yazmıyor demişlerdi. Neyse dedim bunu geçtim nolacak dedim. İlce milli eğitim müdürü bana ankarayla görüştüm bu konuyu sizin sınav hakkınızın yanmaması için dedi ama kabul etmemişler, oraya kocaman 11 yazdık görseymis deyip onlar da suçu bana atmış. Sınav yandı yani kısaca. İkinci bir konu olan 50tl sınav giriş belgesi parasından da bahsettim. Öyle birşey olamaz dediler bizim verdiğimiz sözleşmenin dışında başka bi sözleşme imzalatamazlar dediler. Kursu arayıp dilekçenin kopyasını istediler. Bana imzaladıkları dilekçe geldi, sonra tekrar arayıp resmi dilekçeyi istediler. Onu da mecburen yolladılar ve onun altında benim imzam yoktu, sadece adım vardı. Bana senin asıl dilekçen bu, senden bunun dışında para alamazlar dediler ve kurs müdürünü arayıp uyardılar. İkinci sınava girerken o 50 lirayı vermeyeceksin dedi bana. Fakat önceden aldıkları 50 için birşey yapamadılar onu sen hallet kursla aranda denildi. Yani sonuç olarak kursdan hâlâ hıncımı alamadım fakat en azından diğer sınavda bi 50tl daha kaptirmayacam onlara. Bugün bana verilen gerçek sözleşme ile hakkımı savunacam. Milli eğitimdeki müdür bey ve diğerleri baya ilgiliydiler sagolsunlar. Yazıyı okuduysanız(çok uzun oldu sanki: ) sizler de sagolun. Selametle..

Hocam guzel yapmissiniz diyemeyecegim ne yazikki onceden de dedigim gibi(baska konularda) bu direksiyon sinavindan gecmede kurs acaaaayip etkili. Benim kurstakilerle aram cok iyiydi kankaydik adamlarla direksiyon sinavinda tek seferde gectim. Araba 3 kere stop etti bi kac hatam daha oldu galiba. Normal sartlarda gecmem imkansizdi ama hocam aradi alicim caktirmadan baktim ben sonuclara seni gecirdiler dedi. Yani insallah bu olaylar yuzunden problem yasamazsin. Ama kurs bayaa etkili direksiyon sinavinda bilgin olsun

• 10 ocak sınavındaki saat olayındaki yanlışlık kurslarla alakalı değil zaten. Bize sistemden gelir sınav giriş kartları hazır şekilde biz üzerinde oynama yapamayız. Kursun tek hatası adaylarını uyarması gerekirdi. Bende sına giriş kartlarını dağıttıktan sonra farkettim ama herkeze mesaj attım en azından bunu yapabilrlerdi.
  • quote:

quote:

Bugün ilçe milli eğitim müdürlüğüne gittim sonunda. Bimerden gelen dilekçemi zaten incelemişler derdimi uzun uzun anlatmama gerek kalmadı. Bana suç kursun değil dediler bütün kursların dağıttığı giriş belgesinde iki saat yazıyormuş ve koskoca sakaryada 1800 kişiden sadece 2 kişi şikayet etmiş!(bu da aslında sadece SEM Sürücü Kursunda sıkıntı olduğunu destekleyen birşey.) ben başka kurslara sorduğumda yazmıyor demişlerdi. Neyse dedim bunu geçtim nolacak dedim. İlce milli eğitim müdürü bana ankarayla görüştüm bu konuyu sizin sınav hakkınızın yanmaması için dedi ama kabul etmemişler, oraya kocaman 11 yazdık görseymis deyip onlar da suçu bana atmış. Sınav yandı yani kısaca. İkinci bir konu olan 50tl sınav giriş belgesi parasından da bahsettim. Öyle birşey olamaz dediler bizim verdiğimiz sözleşmenin dışında başka bi sözleşme imzalatamazlar dediler. Kursu arayıp dilekçenin kopyasını istediler. Bana imzaladıkları dilekçe geldi, sonra tekrar arayıp resmi dilekçeyi istediler. Onu da mecburen yolladılar ve onun altında benim imzam yoktu, sadece adım vardı. Bana senin asıl dilekçen bu, senden bunun dışında para alamazlar dediler ve kurs müdürünü arayıp uyardılar. İkinci sınava girerken o 50 lirayı vermeyeceksin dedi bana. Fakat önceden aldıkları 50 için birşey yapamadılar onu sen hallet kursla aranda denildi. Yani sonuç olarak kursdan hâlâ hıncımı alamadım fakat en azından diğer sınavda bi 50tl daha kaptirmayacam onlara. Bugün bana verilen gerçek sözleşme ile hakkımı savunacam. Milli eğitimdeki müdür bey ve diğerleri baya ilgiliydiler sagolsunlar. Yazıyı okuduysanız(çok uzun oldu sanki: ) sizler de sagolun. Selametle..

Hocam guzel yapmissiniz diyemeyecegim ne yazikki onceden de dedigim gibi(baska konularda) bu direksiyon sinavindan gecmede kurs acaaaayip etkili. Benim kurstakilerle aram cok iyiydi kankaydik adamlarla direksiyon sinavinda tek seferde gectim. Araba 3 kere stop etti bi kac hatam daha oldu galiba. Normal sartlarda gecmem imkansizdi ama hocam aradi alicim caktirmadan baktim ben sonuclara seni gecirdiler dedi. Yani insallah bu olaylar yuzunden problem yasamazsin. Ama kurs bayaa etkili direksiyon sinavinda bilgin olsun

Sınavı yapan kişilerle sizin hocalarınızın arası iyiydi o zaman. Ama bizimkilerle iyi olduğunu hiç sanmıyorum, böyle bir kurstan iyimser bi hoca he :) ben yinede kurs bitene kadar çok büyük olay çıkarmayacam sadece önceki 50 lirayı almak için de tartışacam. Asıl savaşa daha çok var. Öneriniz için teşekkürler hocam

• quote:

10 ocak sınavındaki saat olayındaki yanlışlık kurslarla alakalı değil zaten. Bize sistemden gelir sınav giriş kartları hazır şekilde biz üzerinde oynama yapamayız. Kursun tek hatası adaylarını uyarması gerekirdi. Bende sına giriş kartlarını dağıttıktan sonra farkettim ama herkeze mesaj attım en azından bunu yapabilrlerdi.

Başka kursta girenler de yazmıyordu diyor benim cidden kafam karıştı bu konuda..

• Sen yine iyi. Bana sinava girebilmem icin 100Tl harc aldilar

• Utanmadan birde başarısız oldun diye mesaj atmışlar. Yüzsüz bunlar ya
     Sınav Giriş Belgesi PARASI !! 50TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H A N -- 21 Ocak 2015; 0:05:52 >
  • Hocam adamlar toplu mrsaj attiklarindan atan kisinin dikkatinden kacmistir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.