Şimdi Ara

Sınav Giriş Belgesi PARASI !! 50TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Böyle bir kurs şimdiye kadar nasıl olur da ayakta durabilir bunca süre.. her gün ayrı bir pişmanlık yaşıyorum. Sakaryada olanlar mercimek tanesi kadar aklınız varsa SEM Sürücü Kursu na gitmeyin! Attıkları mesaj 3 adet bilgi içeriyor ve 3u de yanlış.(son mesaj)
     Sınav Giriş Belgesi PARASI !! 50TL

Sınav 21 Martta, ücret 60tl, son ödeme tarihi 8 şubat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H A N -- 26 Ocak 2015; 22:55:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: askilicalp

quote:

Orijinalden alıntı: bihiss

Haklisiniz hocam tam anlamıyla öyleler. Başbakanlığa yazdım dün, tez zamanda olumlu bir cevap alırım inşallah. İfşa edelim etmesine de bu kurs sadece Sakaryada var sanırım yani burda yazmakla pek bir etkisi olacağını sanmıyorum. Herhangi bir sosyal hesapları olsaydı sosyal medyada yapacaktım bu işi ama maalesef yok. Ben yinede buraya yazayım. "SEM Sürücü Kursu"

Akim 1,5
    Bimer 1,5
    Cumhurbaskanligi 2,5
    Ay da geri donus yapti bana
    Tavsiyem en yakin egitim mudurlugune git (il&ilce) cunku yukarda saydigim kurumlarin ozel bi birimi yok tek islevleri dilekceleri kurumlara yonlendurmek
    Tecrubeliyim benim dedigimi yap

Bimer bugün dönüş yaptı. 15-16 gün sürdü. Sanırım yoğunluğa göre değişiyor, size çok yoğun bir zaman denk gelmişse demekki.
    Bu arada mesajda "Müdürlüğümüze gelip bilgilendirildiniz" yazıyor. İlçe milli eğitim müdürlüğüne gittiğimde konu kapanmıştı onlara göre.
    Ama ben savaşa devam edecem.
    Selametle...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: askilicalp

quote:

Haklisiniz hocam tam anlamıyla öyleler. Başbakanlığa yazdım dün, tez zamanda olumlu bir cevap alırım inşallah. İfşa edelim etmesine de bu kurs sadece Sakaryada var sanırım yani burda yazmakla pek bir etkisi olacağını sanmıyorum. Herhangi bir sosyal hesapları olsaydı sosyal medyada yapacaktım bu işi ama maalesef yok. Ben yinede buraya yazayım. "SEM Sürücü Kursu"

Akim 1,5
    Bimer 1,5
    Cumhurbaskanligi 2,5
    Ay da geri donus yapti bana
    Tavsiyem en yakin egitim mudurlugune git (il&ilce) cunku yukarda saydigim kurumlarin ozel bi birimi yok tek islevleri dilekceleri kurumlara yonlendurmek
    Tecrubeliyim benim dedigimi yap

Bimer bugün dönüş yaptı. 15-16 gün sürdü. Sanırım yoğunluğa göre değişiyor, size çok yoğun bir zaman denk gelmişse demekki.
    Bu arada mesajda "Müdürlüğümüze gelip bilgilendirildiniz" yazıyor. İlçe milli eğitim müdürlüğüne gittiğimde konu kapanmıştı onlara göre.
    Ama ben savaşa devam edecem.
    Selametle...

Hocam mevzu bimerde degil zaten bimer 2 gun icinde yolluyo ilgili bakanliga. Bakanlik gec cevap veriyor. Sen gitmissin cevabi direk almissin iste. Gitmesen dedigime gelirdin b

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.