Şimdi Ara

Sınav Giriş Belgesi PARASI !! 50TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarınki sınav için bugün sınav giriş belgemi almaya gittim. Benden 50tl istediler.(bankaya yatırılanın haricinde) Bu sizden de istendi mi yasal birşey mi(makbuz falan da vermediler) cevap yazarsanız sevinirim. (B sınıf ehliyet teorik sınav)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bihiss

Yarınki sınav için bugün sınav giriş belgemi almaya gittim. Benden 50tl istediler.(bankaya yatırılanın haricinde) Bu sizden de istendi mi yasal birşey mi(makbuz falan da vermediler) cevap yazarsanız sevinirim. (B sınıf ehliyet teorik sınav)

dolandırmışlar kopardığını kar sayıyor küfredeceğim şimdi
  • imkanı yok hocam kursun uyanıklığı teorik sınav için sadece meb sistemine 50 tl ödeniyor harç olarak o kadar belge için para almamaları gerekiyor. Parayı geri alma hakkınız varsa yollarını araştırın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cingirakli Dumbelek

imkanı yok hocam kursun uyanıklığı teorik sınav için sadece meb sistemine 50 tl ödeniyor harç olarak o kadar belge için para almamaları gerekiyor. Parayı geri alma hakkınız varsa yollarını araştırın bence.

Tahmin ettiğim gibi.. Makbuz almak sonradan aklıma geldi keşke isteseydim.(elimde delil olurdu). Biraz araştırdım fakat internette daha önce açılmış böyle bir konu bulamadım, araştırmaya devam edecem yardımcı olabilecek, bu konuda bilgisi olan herkesten yardım bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H A N -- 9 Ocak 2015; 19:59:42 >
  • ya zaten yazıcıdan çıktı olan bir kağıt veriyorlar hiç bir yerde görmedim de böyle bir ücret alındığını hakkınızı aramakta fayda var kursla da konuşabilirsiniz hiç kimse bu şekilde ücret ödememiş ben neden ödedim gibisinden detaylarını öğrenmeye çalışın
  • quote:

ya zaten yazıcıdan çıktı olan bir kağıt veriyorlar hiç bir yerde görmedim de böyle bir ücret alındığını hakkınızı aramakta fayda var kursla da konuşabilirsiniz hiç kimse bu şekilde ücret ödememiş ben neden ödedim gibisinden detaylarını öğrenmeye çalışın

Yo, kurstaki herkesten aldılar ama diğer kurslardan alınmadığını duyunca dellendim ben. Fakat az önce bana imzalattıklari sözleşmeyi inceledim, bunu da eklemişler. keşke konuyu açmadan evvel sözleşmeye baksaydım, sizlerin de vaktini aldım kusura bakmayın. Lakin hâlâ işin içinde bir haksızlık olduğunu düşünüyorum diğer kurslarda bu olay olmadığı için. Artık yapacak birşey yok, imzayı çakmışık bi kere.. Tekrardan vaktinizi çaldığım için özür diliyorum, hakkınızı helal edin..

Edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H A N -- 9 Ocak 2015; 23:01:23 >

• Hocam adamlar acik acik somurmusler. Hic okumadin mi?
    "Kursiyerin sinavdan tek seferde gecisini tesvik etmek icin"

Demisler adamlar fazla fazla verirse ilk seferde gecer daha vermeyim diye demis. Kalirsa da yine fazla fazla aliriz demis.
    Ben kalsaydim bile ek ucret yok. Hic
    Bi ek ucret yok. Bi tek bi kere fazladan 50 tl verdim onuda bilerek verdim yani zorlama yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

ya zaten yazıcıdan çıktı olan bir kağıt veriyorlar hiç bir yerde görmedim de böyle bir ücret alındığını hakkınızı aramakta fayda var kursla da konuşabilirsiniz hiç kimse bu şekilde ücret ödememiş ben neden ödedim gibisinden detaylarını öğrenmeye çalışın

Yo, kurstaki herkesten aldılar ama diğer kurslardan alınmadığını duyunca dellendim ben. Fakat az önce bana imzalattıklari sözleşmeyi inceledim, bunu da eklemişler. keşke konuyu açmadan evvel sözleşmeye baksaydım, sizlerin de vaktini aldım kusura bakmayın. Lakin hâlâ işin içinde bir haksızlık olduğunu düşünüyorum diğer kurslarda bu olay olmadığı için. Artık yapacak birşey yok, imzayı çakmışık bi kere.. Tekrardan vaktinizi çaldığım için özür diliyorum, hakkınızı helal edin..

Edit:

hocam bu belgeyle mahkemeye dava açsan kazanırsın bu ne hukuksuzluktur resmen dolandırıcılık direksiyon hizmet bedeli nedir ? resmi olarak 2015 yılında 60 tl nin üstünde direksiyon sınavı için para isteyemez benim kurst 90 tl istiyordu dün araştırıp şu konuyu açtım :http://forum.donanimhaber.com/m_101393922/tm.htm bi bak istersen özel kurumlar genel müdürlüğünün yönergesi ...

• Sozlesmede yukarda direksiyon hizm. bedeli 80 tl yazarken 11. Maddede 70 tl yaziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: askilicalp

Sozlesmede yukarda direksiyon hizm. bedeli 80 tl yazarken 11. Maddede 70 tl yaziyor

aslında 60 tl o bedel de .... git konuş kursla bu belgenin de çıktısını al suratlarına çarp adam mı dolandırıyorsunuz de !

http://ookgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2015_01/08031958_mtsksinavcret2015.pdf

• quote:

Orijinalden alıntı: omer-9417

quote:

quote:

Edit:

hocam bu belgeyle mahkemeye dava açsan kazanırsın bu ne hukuksuzluktur resmen dolandırıcılık direksiyon hizmet bedeli nedir ? resmi olarak 2015 yılında 60 tl nin üstünde direksiyon sınavı için para isteyemez benim kurst 90 tl istiyordu dün araştırıp şu konuyu açtım :http://forum.donanimhaber.com/m_101393922/tm.htm bi bak istersen özel kurumlar genel müdürlüğünün yönergesi ...

Hocam o 60tl biyerde kalsın ona da dönecem de şuan acayip sinirliyim. Sınavım bugündu, sınav giriş belgesinde sağ tarafta adayların dikkatine yazan uyarı bölümünde sınav saati 14.00 yazıyor. Bugün gittim okul kapı kilit. Sonradan farkettim üstte bi yerde daha 10 ocak 2014 11.00 yazıyor !! Kursu aradım bizim suçumuz değil bakanlığın suçu dediler. Sordum bikac kişiye diğer kurslarda verilen belgede saat 14 yazmıyormuş. Kafayı yiyecem ya

• sizi bu konudan haberdar etmesi gereken kurum yine kurstu ... kurs bu belgeyi verirken onu önceden farkedip uyarması gerekirdi sözleşmenizde de bununla ilgili haberdar edeceğine dair bi madde olması lazım ... diğer kursiyerlerde bu sorunu yaşadıysa meb e mail atın bence bu konuda onlar daha net bilgi vereceklerdir bi dahaki sınav mart ayında galiba ...
  • quote:

sizi bu konudan haberdar etmesi gereken kurum yine kurstu ... kurs bu belgeyi verirken onu önceden farkedip uyarması gerekirdi sözleşmenizde de bununla ilgili haberdar edeceğine dair bi madde olması lazım ... diğer kursiyerlerde bu sorunu yaşadıysa meb e mail atın bence bu konuda onlar daha net bilgi vereceklerdir bi dahaki sınav mart ayında galiba ...

Kurs uyardık diyor, bazılarını uyarmışlar fakat beni uyaran olmadı. Eski sınav 14te imiş(bundan önceki) ondan arta kalan kağıtları kullanmışlar. Mart ayında da ygs sınavım var maalesef ona girmem biraz zor.

• ne demek artık kağıt kullanmak ! bastırın bundan sonra ki sınavda parasını onlar versin böyle laubalilik olmaz arkadaş de
  • quote:

ne demek artık kağıt kullanmak ! bastırın bundan sonra ki sınavda parasını onlar versin böyle laubalilik olmaz arkadaş de

Bastırıyoruz müdürle konuşun dediler en son sonrada müdür şuan burada değil dediler pazartesiye kaldı artık. Fakat onun parasını benden yine çıkarırlar tahminimce, direksiyonda bırakarak vs... kanunen itiraz edebileceğim bir yol bulmam lazım.

• Hocam yaptıkları tam anlamıyla soygunculuk şerefsizlik. Hangi kurs bu nerde ifşa edinde byle sömürenlere gitmeyi düşünen bikaç arkadaş görürde belki vazgeçer. Zaten kusun yaptığı hiçbir şey yokken 500-1000 TL arası kurs parası talep ediyolar yetmezmiş gibi bir de her delikten sokmaya çalışıolar. İnsanlık diye bişi kalmamaış vallahi yazık. Adınızı da gerçekten üzüldüm hocam peşini bırakmayın yakalarından düşmeyin bu umursamaz şerefsizlerin. Saygılarımla...
  • Skoc* kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz hocam tam anlamıyla öyleler. Başbakanlığa yazdım dün, tez zamanda olumlu bir cevap alırım inşallah. İfşa edelim etmesine de bu kurs sadece Sakaryada var sanırım yani burda yazmakla pek bir etkisi olacağını sanmıyorum. Herhangi bir sosyal hesapları olsaydı sosyal medyada yapacaktım bu işi ama maalesef yok. Ben yinede buraya yazayım. "SEM Sürücü Kursu"

• quote:

quote:

ne demek artık kağıt kullanmak ! bastırın bundan sonra ki sınavda parasını onlar versin böyle laubalilik olmaz arkadaş de

Bastırıyoruz müdürle konuşun dediler en son sonrada müdür şuan burada değil dediler pazartesiye kaldı artık. Fakat onun parasını benden yine çıkarırlar tahminimce, direksiyonda bırakarak vs... kanunen itiraz edebileceğim bir yol bulmam lazım.

Bu arada, sınavı onlar yapmıyormuş ben bunu yanlış biliyormuşum. Savaşa devam ^^

• Benden de direksiyon sınav ücreti 120 TL istediler

• quote:

Haklisiniz hocam tam anlamıyla öyleler. Başbakanlığa yazdım dün, tez zamanda olumlu bir cevap alırım inşallah. İfşa edelim etmesine de bu kurs sadece Sakaryada var sanırım yani burda yazmakla pek bir etkisi olacağını sanmıyorum. Herhangi bir sosyal hesapları olsaydı sosyal medyada yapacaktım bu işi ama maalesef yok. Ben yinede buraya yazayım. "SEM Sürücü Kursu"

Akim 1,5
    Bimer 1,5
    Cumhurbaskanligi 2,5
    Ay da geri donus yapti bana
    Tavsiyem en yakin egitim mudurlugune git (il&ilce) cunku yukarda saydigim kurumlarin ozel bi birimi yok tek islevleri dilekceleri kurumlara yonlendurmek
    Tecrubeliyim benim dedigimi yap

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.