Şimdi Ara

Sınav Hazırlığı Psiko İlaç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sınav sürecinde psikolojik ilaç kullanan var mı? Stres azaltıcı tarzı. Mesela bende son 2 3 ay kala stresten yogun performans dususu oluyor. Sınava iki gün kala gece uyuyamama vs. Bunlar artık olsun istemiyorum.
    Tecrübelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doktor değilim ilaç tavsiyesi veremem ama bu kadar stres yapmamanı öneririm.Bizim ülkede sınavlar çok abartılıyor malesef girip çıkacaksın o kadar sakin ol ve kendine güven

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 17 Mayıs 2018; 20:42:51 >
  • sınav döneminde antidepresan kullanılır. doğru ilacı bulabilirsen bilişsel fonksiyonlaeida etkilemez ancak bu sürecin yüksek stres içerdiğini unutma. gerçekten bu ilaca ihtiyacın varmı onu düşün benxe

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Ygs lys 3 kez girdim hepsinde ayni oldu hocam. Hiç aklıma gelmedi ilaç kullanmak. Deneme performansımım %60 ında kaldım hep gerçek sınavda.

Hep uykusuz girdim vs.

Simdi hafif birsey kullanmak istiyorum. Son 5 ay falan. Uyku getiren ağır bir şey değilde biraz kafa yapsın yeter

• .koter. kullanıcısına yanıt
    Ygs lys 3 kez girdim hepsinde ayni oldu hocam. Hiç aklıma gelmedi ilaç kullanmak. Deneme performansımım %60 ında kaldım hep gerçek sınavda.

Hep uykusuz girdim vs.

Simdi hafif birsey kullanmak istiyorum. Son 5 ay falan. Uyku getiren ağır bir şey değilde biraz kafa yapsın yeter

• Madem sınava uykusuz giriyorsun.Sınava girmeden önce at bir ritalin,kendine gelirsin.
  • up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekonometri tek ders sınavı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum eğer aşırı felaket bir şekilde etkiliyorsa kullan.
    Sınavda sırf stres yüzünden kaybedebilirsin.
  • Bu kadar stress yaptığına göre psikiyatriye gitmen yararlı olur o sana uygun ilacı verir zaten hoş fluoksetin veya sertralin verecek ama sen yine de git doktor reçetesi olmadan alamazsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.