Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
932.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blazmemo98

darkness barfiks te -2. hafta ve -1. hafta da negative yazıyor yani çekmeye mi çalışıcaz barfiksi nasıl olacak 0 negative ne yapıcaz?

Anlatıyor üstünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

quote:

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

quote:

Orijinalden alıntı: 4everethernet

öncelikle teşekkür ederim, anladım. ağrılar baya azaldı. şu an 2.haftaya başlayacam.

benim için yararı oldu, 5 şınavla başlamıştım. 1.haftanın son gününde max 8 şınav çektim, üstelik diğerlerini de yapmışken. inşallah böyle gider

yalnız benim anlamadığım, bu programın vaat ettiği 5 şınavla da başlasan 6 hafta sonunda 100 şınava ulaşacaksın, 20 şınavla da başlasan. burası biraz saçma geldi ama neyse, önemli olan 50-60 yapabilmek

mümkün değil 6 haftada 100 şınav gerçekten mümkün değil ama düzenli uygularsanız 5-6 ay sonunda çok güzel bir üst vücut yapısına ve ortalama 75 şınav kapasitesine ulaşabilirsiniz 6 hafta da 100 gördüm diyen ya çok sağlam vücuda sahiptir ya da ......

4everethernet arkadaşım ben 45 şınavla başladım 3. haftadan başlıyorum. sen 5 şınavla başlarsan 1. haftadan başlarsın.

ozzie arkadaşım şınavın çok sağlam bir vücutla ilgisi yok. 75 şınav çeken çok sağlam vücuda sahiptir diye bir şey yoktur. gel ben sana 75 şınav çekeyim. hem de 100 kiloyum. ama vücut nasıl dersen hiç bir şey yok

eğer yüz kilo ile tek seferde nizami 75 şınav çekiyorsan gerçekten çok sağlam bir üst vucüt yapın vardır farkındaysan görüntüden bahsetmiyorum hocam sağlamlığından ,gücünden,potansiyelinden bahsediyorum görüntü her zaman yanıltıcıdır ha yok sallıyorsun dersen sana tavsiyem doğru şekilde yumruk atmayı öğrenip kendini bir darbe yastığında test etmen o zaman anlarsın ki harbiden demir gibi bir üst vücudun varmış

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4everethernet

öncelikle teşekkür ederim, anladım. ağrılar baya azaldı. şu an 2.haftaya başlayacam.

benim için yararı oldu, 5 şınavla başlamıştım. 1.haftanın son gününde max 8 şınav çektim, üstelik diğerlerini de yapmışken. inşallah böyle gider

yalnız benim anlamadığım, bu programın vaat ettiği 5 şınavla da başlasan 6 hafta sonunda 100 şınava ulaşacaksın, 20 şınavla da başlasan. burası biraz saçma geldi ama neyse, önemli olan 50-60 yapabilmek

mümkün değil 6 haftada 100 şınav gerçekten mümkün değil ama düzenli uygularsanız 5-6 ay sonunda çok güzel bir üst vücut yapısına ve ortalama 75 şınav kapasitesine ulaşabilirsiniz 6 hafta da 100 gördüm diyen ya çok sağlam vücuda sahiptir ya da ......

4everethernet arkadaşım ben 45 şınavla başladım 3. haftadan başlıyorum. sen 5 şınavla başlarsan 1. haftadan başlarsın.

ozzie arkadaşım şınavın çok sağlam bir vücutla ilgisi yok. 75 şınav çeken çok sağlam vücuda sahiptir diye bir şey yoktur. gel ben sana 75 şınav çekeyim. hem de 100 kiloyum. ama vücut nasıl dersen hiç bir şey yok

eğer yüz kilo ile tek seferde nizami 75 şınav çekiyorsan gerçekten çok sağlam bir üst vucüt yapın vardır farkındaysan görüntüden bahsetmiyorum hocam sağlamlığından ,gücünden,potansiyelinden bahsediyorum görüntü her zaman yanıltıcıdır ha yok sallıyorsun dersen sana tavsiyem doğru şekilde yumruk atmayı öğrenip kendini bir darbe yastığında test etmen o zaman anlarsın ki harbiden demir gibi bir üst vücudun varmış

Katılıyorum. 100 kilo olup da 75 şınav çekebiliyorsan elini öperim.

• artık bu programa iyice inanmaya başladım. dediğim gibi 5 şınavla başlamıştım, 2.hafta sonundaki yorgunluk testini yaptım ve 16 şınav çektim.

6 haftada olmasa 8-9 haftada inşallah 100e ulaşırım. 5. ve 6. haftayı 1'er kez tekrar ederim gibi geliyo. 100 olmasa da çok sorun değil. 50-60 bile mükemmel benim için.
  • arkadaşlar 75 şınavın bu kadar abartılacak bir yanı yok. ben mi sağlamım da farketmiyorum bilmem ama vücudum sağlamsa da yağdan görünmüyordur herhalde :D resim koysam mı diye tereddütlerim var oyüzden koyamıyorum :D
    yumruğum fena değildir ama yeterinde iyi atamıyorum o kesin. tekem çok iyidir ama
  • ben anlamadım barfiksteki olayı hala -2. ve -1. haftada 0 çekcez dio bu ne demek çekmeye mi çalışcaz yani ? bu arada söliyim ben 0 barfiks çekebiiroum
  • bu programların yaş sınırı var mı?Ben 15 yaşındayım 1.65 boy 58 kiloyum ben uygulayabilirmiyim ona göre başlıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

bu programların yaş sınırı var mı?Ben 15 yaşındayım 1.65 boy 58 kiloyum ben uygulayabilirmiyim ona göre başlıcam

büyüyünce gel

şaka şaka yok öyle bi şey tabiki başla hemen
  • quote:

arkadaşlar 75 şınavın bu kadar abartılacak bir yanı yok. ben mi sağlamım da farketmiyorum bilmem ama vücudum sağlamsa da yağdan görünmüyordur herhalde :D resim koysam mı diye tereddütlerim var oyüzden koyamıyorum :D
    yumruğum fena değildir ama yeterinde iyi atamıyorum o kesin. tekem çok iyidir ama

aynen öyledir vücudun yağdan görünmüyordur bak belki abartı bir örnek olacak git sinan şamil samın vücudunu bir incele yağdan başka birşey görecekmisin ama allah korusun sana bana eli çarpsa bi hafta doğrulamayız bilmem anlatabildim mi mesele görüntü değil bunu unutma bunu lisanslı bir muay thai ci olarak söylüyorum diyeyim de belki o zaman inanırsın

• quote:

ben anlamadım barfiksteki olayı hala -2. ve -1. haftada 0 çekcez dio bu ne demek çekmeye mi çalışcaz yani ? bu arada söliyim ben 0 barfiks çekebiiroum

O yazıyı okuduğuna emin misin? 0 çekeceksin demiyor. 1 negatif diyor. Yani 1 tane negatif barfiks.
  • quote:

quote:

arkadaşlar 75 şınavın bu kadar abartılacak bir yanı yok. ben mi sağlamım da farketmiyorum bilmem ama vücudum sağlamsa da yağdan görünmüyordur herhalde :D resim koysam mı diye tereddütlerim var oyüzden koyamıyorum :D

aynen öyledir vücudun yağdan görünmüyordur bak belki abartı bir örnek olacak git sinan şamil samın vücudunu bir incele yağdan başka birşey görecekmisin ama allah korusun sana bana eli çarpsa bi hafta doğrulamayız bilmem anlatabildim mi mesele görüntü değil bunu unutma bunu lisanslı bir muay thai ci olarak söylüyorum diyeyim de belki o zaman inanırsın

bir ara ben de muay thai yaptım da hoca bana biraz dandik geldi bıraktım. daha deneme şansım olmadı gerçi öğrendiklerimi allah korusun hocam ağır sıklet bir boksörden yumruk yemek....

• quote:

quote:

quote:

bir ara ben de muay thai yaptım da hoca bana biraz dandik geldi bıraktım. daha deneme şansım olmadı gerçi öğrendiklerimi allah korusun hocam ağır sıklet bir boksörden yumruk yemek....

sen de yumruğu vuruş tekniğini doğru bi şekilde tam olarak öğrensen emin ol vurduktan sonra doğrulcak adam olmaz karşında ama 100 kilo ile 75 nizami şınavı harbi harbi çekiyorsan bu dediğin geçerli

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

ben anlamadım barfiksteki olayı hala -2. ve -1. haftada 0 çekcez dio bu ne demek çekmeye mi çalışcaz yani ? bu arada söliyim ben 0 barfiks çekebiiroum

O yazıyı okuduğuna emin misin? 0 çekeceksin demiyor. 1 negatif diyor. Yani 1 tane negatif barfiks.

hee ok sağol
  • Merhaba..Yasim 12 .. 1 haftadan basladim simdi 21 sinav cekiyorum..tesekkurler sizin sayenizde daha cok sinav ceke biliyorum..insallah 30 sinavi gecerim 3 hafta sonra!!!
  • Kolumdaki problem düzeliyor gibi arkadaşlar, ben de en kısa sürede en baştan başlayacağım programa. Göğüs çalışmak için bir spor salonuna gitmeyi düşünüyorum bir kaç aylığına, veya elimdeki 10'ar kiloluk dambıllarla evde de çalışabilirim, belki ağırlık seti de alabilirim. Çok boşladık, mekik çekmeye de başlayacağım artık.

Lütfen gaza geliniz, gelmeyenleri getiriniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Kolumdaki problem düzeliyor gibi arkadaşlar, ben de en kısa sürede en baştan başlayacağım programa. Göğüs çalışmak için bir spor salonuna gitmeyi düşünüyorum bir kaç aylığına, veya elimdeki 10'ar kiloluk dambıllarla evde de çalışabilirim, belki ağırlık seti de alabilirim. Çok boşladık, mekik çekmeye de başlayacağım artık.

Hocam mekik programını bulamadım yardım eder misin?
  • quote:

quote:

Kolumdaki problem düzeliyor gibi arkadaşlar, ben de en kısa sürede en baştan başlayacağım programa. Göğüs çalışmak için bir spor salonuna gitmeyi düşünüyorum bir kaç aylığına, veya elimdeki 10'ar kiloluk dambıllarla evde de çalışabilirim, belki ağırlık seti de alabilirim. Çok boşladık, mekik çekmeye de başlayacağım artık.

http://www.twohundredsitups.com/

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam.

rica ederim

• teşekkürler bende skolyoz(bel eğriliği) rahatsızlığı var doktorumda yüzme barfiks ve şınavın iyi geleceğini söylemişti başlıcam bende inşllah
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.