Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
933.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazın 41e kadar çıkmıştım şınavda. ama sonra ağustos gibi göğüs kafesinde sorun yaşayınca bıraktım

doktor dinlen dedi, yaklaşık 5 aydır şınav çekmiyorum
  • deneyecegim
    tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

15 tatilde Bodyforumtr den aldığım bir Body programına başlayacağım.Okulda da Bi ara şınavı uygularım günde 30 dakka çok güzel olur okul varken.Normal sporum en az 1.15 saat.Bu arada 100 şınav derken Tekte 100 şınav demek mi :S.Okadar çekebilen kim var yahu

gün itibariyle max için kassam tek seferde 80-85 civarı çekerim fekat hepsi nizami olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

15 tatilde Bodyforumtr den aldığım bir Body programına başlayacağım.Okulda da Bi ara şınavı uygularım günde 30 dakka çok güzel olur okul varken.Normal sporum en az 1.15 saat.Bu arada 100 şınav derken Tekte 100 şınav demek mi :S.Okadar çekebilen kim var yahu

Binleri çeken var ne yüzü?
  • En üstte konu başlığının altında favorilerime ekle var.

Ayrıca 100 çekmek çok kolay değil ama burada da görüldüğü gibi 6 haftalık çalışmayla yapılabilir.
  • Mekik-Squat-Şınav programlarını uyguluyorum haftanın 3 günü.İyi programlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizophrenia -- 24 Ocak 2011; 16:57:10 >
  • bende yeni başladım acaba gerçekten 6. hafta sonunda 100 tane çekebiliyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoy

bende yeni başladım acaba gerçekten 6. hafta sonunda 100 tane çekebiliyormuyuz

bak hocam üstte yazmışız MÜMKÜN DEĞİL
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

quote:

Nesi mümkün değil kardeşim ya? 300 çeken tanıdığım var. Sporcu da değil.
  • Arkadaşlar ben uygulamaya başladım ama kafamda bir iki soru var
    Öncelikle haftada üç kere yapıyoruz bu ne kadar yarar sağlıyabilirki az değil mi?
    Birde boy ve kilonun ne kadar önemi var başlangıçta.Mesela 175 cm ve 90 kilo olan biri bu programı uygulamaya çalışsa faydasını görebilirmi yoksa boşunamı kürek çeker yada faydasını ne kadar görer
    neden kilo fazlaysa etkili olmuyor.sonuç olarak verilen sayılara ve kurallara uyuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmix -- 25 Ocak 2011; 14:40:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

quote:

ya arkadaşlar tamam güzel program iyi hoş, uzun sürede katkısı çok büyük ama 6 haftada atıyorum başlangıçta 20 çeken birisi çıkıp 6. haftanın sonuna 100 tane çekemez ha uzun sürede çeker, senin 300 çeken tanıdığın ne koşullarda ne kadar sürede ve ne gibi potansiyelle yada background la başladı şınav çekmeye, nasıl 6 haftada 300 çekecek akıl var mantık var kandırmayalım insanları bana inanmayan otursun denesin kardeşim ben kendim denedim arkadaşlarıma denettirdim olmuyor ha oluyor diyen buyursun denesin denemesi bedava

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya arkadaşlar tamam güzel program iyi hoş, uzun sürede katkısı çok büyük ama 6 haftada atıyorum başlangıçta 20 çeken birisi çıkıp 6. haftanın sonuna 100 tane çekemez ha uzun sürede çeker, senin 300 çeken tanıdığın ne koşullarda ne kadar sürede ve ne gibi potansiyelle yada background la başladı şınav çekmeye, nasıl 6 haftada 300 çekecek akıl var mantık var kandırmayalım insanları bana inanmayan otursun denesin kardeşim ben kendim denedim arkadaşlarıma denettirdim olmuyor ha oluyor diyen buyursun denesin denemesi bedava

O zaman dediğini değiştir. Biz yapamadık de, mümkün değil ayrı bir şey.

• Arkadaşlar ben uygulamaya başladım ama kafamda bir iki soru var
    Öncelikle haftada üç kere yapıyoruz bu ne kadar yarar sağlıyabilirki az değil mi?
    Birde boy ve kilonun ne kadar önemi var başlangıçta.Mesela 175 cm ve 90 kilo olan biri bu programı uygulamaya çalışsa faydasını görebilirmi yoksa boşunamı kürek çeker yada faydasını ne kadar görer
    neden kilo fazlaysa etkili olmuyor.sonuç olarak verilen sayılara ve kurallara uyuluyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman dediğini değiştir. Biz yapamadık de, mümkün değil ayrı bir şey.

ya canım bak böyle artislik konuşmayla olmuyor o işler, ben çocukluğumdan beri sporla uğraşan biriyim futbol,basketbol,yüzme,voleybol,kickbox gibi sporlarla bizzat profesyonel ilgilenmiş bazılarıyla da hala ilgilenmeye devam eden biri olarak konuşuyorum 6 haftada değil yüz, atmış tane bile çekemedim ha sadece ben değil kime denettirdiysem çekemedi 100 taneyi 6 haftada, ben şu an sana tek bir örnek sunmuyorum örnekler sunuyorum şu an seninki istisna oluyor hatta istisnan bile yok 300 tane çeken arkadaşım var diyorsun 300 tane çeken arkadaşım var demekle benim dediğimi çürütmüş olmuyorsun, 300 taneyi 6 haftalık programla mı çekti , normalde tek seferde 20-30 tane çekerken 6 hafta programı uyguladı tek seferde 300 tanemi çekmeye başladı garip bir örnek sunuyorsun ha yok 300 ü parça parça çekiyorsa ben sana 600 çekeyim parça parça

not: şu an gördüm canım kardeşim bak daha 15 yaşındaymışsın ben sen doğduğunda bu işlerle uğraşıyordum mesaj yazarken üslubunu düzelt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |_-0zZie-_| -- 29 Ocak 2011; 3:18:49 >

• mesajım bulunsun.
  • Ben şınava başladım daha 1 gün yaptım barfiks çekmeyi şınavdan sonra mı yapsam iyi olur ? beraber yapsam da olur mu ?
  • emeğe saygı eline sağlık

Dips de çok faydalı bir harekettir.
  • arkadaşlar trapez(çatı) kasları için vücut ağırlığıyla yapılan hangi hareketleri önerirsiniz ?
  • mesajım bulunsun
  • 6 ay önce rahat 15 barfiks çeken bir insandım. 7 kilo aldım şimdi en fazla 3 tane çekebiliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.