Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
932.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir çok fena saldım kendimi, g.t göbek aldı başını gidiyor. Havalar biraz ısınsın, yürüyüşe başlayacam. Bu programa da baştan başlamak lazım, tek seferde 50 şınav çeksem her türlü yeter bana.
  • bu şınav ver barfiks programını ikisini birden bir hafta içinde yapmamın bir sakıncası var mı? Örneğin pazartesi çarşamba cuma barfiks salı perşembe cumartesini de şınava ayırsam bir sorun olur mu? ikisin birsen çalışmak istyorum ne önerirsiniz?
  • Güzelmiş, reserved.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka83

bu şınav ver barfiks programını ikisini birden bir hafta içinde yapmamın bir sakıncası var mı? Örneğin pazartesi çarşamba cuma barfiks salı perşembe cumartesini de şınava ayırsam bir sorun olur mu? ikisin birsen çalışmak istyorum ne önerirsiniz?

Sorun olmaz.
  • Rezerve
  • 5 gündür 8*10*7*7*8 max olarak sabahları kahvaltıdan önce çekiyorum. Bunun üstüne 1 tane dahi ekleyemiyorum. Özellikle çekerken bel çok ağrıyor, sonrasında hiçbir sıkıntı yok.. Yaşlandık mı ne..
  • 100 şınav programında 5 setle başlıyoruz ya ;

5 seti günde kaç kez yapacağız ?

Bir de ;

Haftada 3 gün çalışılıyormuş ama ben 7 gün çalışmak istiyorum, bir zararı olur mu ?
  • @aLpR:
    3 gün daha iyidir. Kas gelişimi dinlenirken olur. 5 seti de günde 1 kere yapacaksın.
  • arkadaşlar 1 şınav çekemeyen ben 30 şınav çekiyorum şuan

hedefim tek seferde 64 şınav
  • 1 barfiks 2 şınav'la programa başlıyorum sonra bu mesajıma bakıp gülücem
  • Ben de başlıyayım dedim 36 tane şınav çektim 3. haftadan başladık bakalım

Önceleri biraz çalışmıştım tabii (bu programdan haberim yokken) . İlk yaptığımdaysa 20 tane falan yapmıştım sanırım. Onlar da ne kadar düzgün tartışılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalwrath -- 26 Şubat 2011; 21:53:08 >
  • Arkadaşlar şınav ve mekik programını aynı zamanda uygulasak olur mu ? Yani Pazartesi Çarşamba Cuma Şınav, Salı Perşembe Cumartesi mekik gibi.
  • Olur tabi, mis gibi olur hem de. Farklı kas gruplarını çalıştırıyorsun sonuçta.
  • Şu an 30 şınav çekebiliyorum fakat programın 3. sütünundakileri yapabileceğimi sanmıyorum ne önerirsiniz? Özellikle 4. ve 5. haftalarda çok zorlanabilirim.
  • Programın illa ki 6 hafta sürmesi gerekmiyor. Bir haftada çok zorlanıyorsanız, zaten sonraki haftaya geçmemeniz gerekiyor. Böyle bir durumda, o zorlandığınız haftayı tekrar etmelisiniz. Ta ki sonrakine geçebilecek duruma gelene kadar.
  • benim şınav çekerken 1 sette 50 tane şınav çekmemle 5 setten toplam 50 tane şınav çekmem aynı oranda mı kas geliştirir? Lüften konu hakkında gerçekten bilgisi olanlar yardım etsin.
  • Başlangıç testinde 16 çektim fakat 3. sütun çok zor geliyor. Daha 1. hafta 1. günü yapamadım. 5. sette 9 yapamadan yığılıyorum ne yapmalıyım ?
  • Programı diz üstü şınav halinde yapsam olur mu ?
  • Olur tabi, nizami şınav çekeceksiniz diye bir kural yok arkadaşlar. İleride gelişme sağlayınca, normal şınava geçersiniz.
  • O zaman 6 hafta sonra 100 diz üstü, 50 nizami şınav çekebilir hale gelirim tahminen,umarım. :)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.