Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
933.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alt ve üst göğüsü birleştiren bölümdür ve genelde göğüste şekillendirmesi en zor olan yer.
  • @suada:

8-Haftalık İç Göğüs Patlaması:

Flat Dumbell Presses (4-5 set, 8-10 tekrar)
    Incline Dumbell Presses (4-5 set, 8-10 tekrar)
    Dumbell Flyes (4-5 set, 8-10 tekrar)

Not: Mevcut göğüs programınız yerine sadece 8 hafta boyunca bu programı uygulayınız.

Şöyle bir şey buldum internette. Sanırım şınavı önce kapalı çekerek(eller göğüsün ortasında) sonra da tam açık çekerek iç kısım gelişebilir. Yine de body building konusuna sormanı öneririm.
  • Yarım şınav olarak programa devam ediyorum. 3. haftaya geldim ama 3. haftayı yapamıyorum. Ne yapmalıyım ?
  • Yapabildiğin kadar yap bence kendine zarar vermeden.
    Belli bölümlerde test ediyorsun kendini en son ne kadar yaptıysan
    o haftadan tekrar başla.

Program her bünyede aynı etkiyi gösterecek diye bişey yok ben de büyük ihtimalle
    şınavda bir önceki haftadan tekrar başlıcam ama mekikte zorlanmıyorum.
  • Süper konu
  • evet bu programı bulmuştum ben de nette.8 hafta uyguladım.ama çok verim alamadım.tabi bu olay her kişinin vücut yapısına göre değişebiliyor.o bakımdan bana pek uygun değildi sanırım.
  • Evt programın verimi kişiden kişiye değişiyor olabilir.

Ben 2 haftadır şınav çekiyorum 20 den başlamıştım, 3. haftadan
    az önce 2 hafta sonunda uygulanan testten yaptım ve 35 şınav çektim.
    İşe yaramış program 50 tane çekinceye kadar devam edicem.

Ayrıca şınavda yavaş yavaş çekiyim daha az yoruliyim diye bi olay yok galiba.
    Ne kadar hızlı çekersen yani gövdeyi ne kadar az havada tutarsan o kadar fazla çekiyorsun.
    Ben de mi böyle tam bilmiyorum.

Mekiğe de aynı zamanda başladım karın kaslarım gelişti fakat sırtım acayip ağrıyor.
    Karnım daha yanmadan belim ağrımaya başlıyor daha önce belimi inciltmiştim sanırım onun
    etkisi var onun için belli bir seviyeden sonra verim alamıyorum mekikten.
    Halbuki 2 güne kadar çok iyiydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 31 Mart 2011; 23:16:35 >
  • Güzel konu . Teşekkürler.
  • bu karın kaslarıyla başım belada benim de.sağlam bi program lazım aslında.var mı bildiğiniz şeyler?
  • ben de ancak 5 tane çekebiliyordum. bu program sayesinde 3 haftada 30'a çıktı rakam. ama 1 haftadır bıraktım ne yazık ki. inşallah başladığım yere dönmem.
  • yaklaşık 6 aydır bu programı uyguluyorum . ilk başladığımda 14 şınav çekebiliyordum şimdi ise 59 . konuyu açan arkadaşa teşekkürler :)
  • arkadaşlar bende baya zayıfım 1.76 boyum 55 kilo falanım kollarım baya ince pazı kısmı özellikle kollarımı geliştirmek ve birazda göğüs kası yapmak istiyorum nasıl bi program önerirsiniz ne yapmam gerekir . şınav filan çeksem yararlı olur diye düşündüm bugün başladım 3 set halinde 15-6-5 çekebildim kollarım ağrıyor baya şu an :) spor yaparsam kilo alacağımı da söylediler protein tuzları filan oluyormuş onlardan kullansam kilo aldırır mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre9110

arkadaşlar bende baya zayıfım 1.76 boyum 55 kilo falanım kollarım baya ince pazı kısmı özellikle kollarımı geliştirmek ve birazda göğüs kası yapmak istiyorum nasıl bi program önerirsiniz ne yapmam gerekir . şınav filan çeksem yararlı olur diye düşündüm bugün başladım 3 set halinde 15-6-5 çekebildim kollarım ağrıyor baya şu an :) spor yaparsam kilo alacağımı da söylediler protein tuzları filan oluyormuş onlardan kullansam kilo aldırır mı acaba

Bende ne yapsam kilo alamıyordum ve spor salonuna yazıldım . şuan 2. ayımı tamamladım ve 2 ayda 4 kilo aldım . Spor salonuna yazılmanı öneriyorum . Protein tozu hakkında pek bilgim yok ama protein tozu yerine doğal besinlerle beslenirsen daha rahat kilo alabilceğini düşünüyorum (yumurta , et , ton balıgı vs.)

Bu arada kaç öğün yemek yiyorsun ? , eğer 3 ise 5 e çıkartmanı öneririm

• Selam bu mesaj için üye oldum... 105 kiloyum boyum 1.82, bu aralar kendimi saldigimdan dolayi biraz kilo aldim... Ve spor yapmak istiyorum... çalistigim için bir spor klubune yazilmam imkansiz...

10 sinav zar zor çekiyorum... 1. hafta 6-10 sinav programina basladim evet daha çok sinav çekmeyi isterdim...

Kilo vermek için sizce neler yapmaliyim ? Kosu falan yada bisiklet ne bileyim yardimci olursaniz çok sevinirim... SIk sIk sonuçlarimi burada paylasabilirim program ve çeviri için tesekkürler

Saygilar
  • @ narmi, işin uzmanı değiliz elbette ama, benim fikrimce en iyi spor yürüyüştür. İlla koşup kalbini yorman gerekmez. Yürümekle başla. Bir süre sonra temponu artırırsın. Spor salonlarına, ya da pahalı aletlere o kadar para vermeyi anlamsız buluyorum. Koşu için hiç zaman bulamayan insanları anlarım, ama boş boş oturup da evde koşu bandıyla spor yapanlara anlam veremiyorum ben de. Çık temiz havaya yürü işte, hem de bedava. Bahar da geldi artık, soğuk derdi de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

@ narmi, işin uzmanı değiliz elbette ama, benim fikrimce en iyi spor yürüyüştür. İlla koşup kalbini yorman gerekmez. Yürümekle başla. Bir süre sonra temponu artırırsın. Spor salonlarına, ya da pahalı aletlere o kadar para vermeyi anlamsız buluyorum. Koşu için hiç zaman bulamayan insanları anlarım, ama boş boş oturup da evde koşu bandıyla spor yapanlara anlam veremiyorum ben de. Çık temiz havaya yürü işte, hem de bedava. Bahar da geldi artık, soğuk derdi de yok.

Spor salonuna gitmek mantıksız değil. (Sadece koşuyu falan diyorsan evet orası mantıksız)
    http://forum.donanimhaber.com/m_48266728/tm.htm
    Koşu olarka bunu öneririm.

• Mesajım bulunsun..
  • öncedende sormuştum.

Karın kasları kasılırken nefes alınmalı mı verilmeli mi?
  • Mekik çekerken mi mesela? Eğer onu soruyorsan, vücudu kaldırdığında nefes verilmeli, vücudu yere bıraktığında nefes alınmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness
    Mekik çekerken mi mesela? Eğer onu soruyorsan, vücudu kaldırdığında nefes verilmeli, vücudu yere bıraktığında nefes alınmalı.

yani bir nevi kaslar sıkışırken vermeli, gerilirken nefes almalıyız.

yerde yatarken ayakları indirip kaldırmadada geçerli midir?

evde bunu yapıyorum boş zamanlarda, ama nefes düzenim yok.
    Sixpackfactory.com by Peter Carvellyoutube
    Get six pack abs in 6 minutes on your couch. This Works!
    http://www.youtube.com/watch?v=3fU_8kJeXeE&feature=channel_page

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.