Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
933.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Senin omzunda daha önceden kırık çıkık fln olduysa zorlamaman gerekir. Ben düzenli olarak zorladığım için düzenli olarak ağrıyordu. Ama kası yakmak ayrı limitini zorlamak ayrı. Zaten kasını yakarsan kolun pert olur ağrının yanında ciddi acır. Şınavda kendi iradenle kolay kolay yakamazsın zaten ama aşırıya kaçmamaya özen göster çünkü toparlaması gene zaman alıyor. Bir sonraki güne kadar kasınızın toparlanabileceği kadar zorlayın.
  • yok yok bnde kırık çıkık vs. olmadı omuzumda acımıyor zaten sadece mesela 3 sene koşmazsın bi anda koşarsın bacakların et kırar sonra antremanlandıkca yavas yavas geçer vicut koşmaya alışırya bnm omzumda sanki öyle oluyor.pazularımın altını elleyince sızı hissediyorum sağ kolumda hiç bişi yok sadece solda var.şınava devam ediyimmi tahminim önemli bi şi yok???
  • devam et alışır zaten vücudun bir yerden sonra.
  • Tm saoL yardım ettiğin için teşekkürleR hıı sana bi soru daha sorabilirmiyim?? bn bu şınav mekik vs.yi kawgada güçlü olmak ve kaslı görünmek için yapıyorum işe yararmı acaba?
  • @mamo
    quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Millet seni tekmelerken, sen uzanıp şınav mı çekecen? Kavgada ayrıcalıklı olmak için Kick-box, tae kwan do, karate, aikido felan öğrensen daha iyi olur.

Şu konuda bir kaç kitap paylaşmıştım, en azından bir fikrin olur:

Savaş Sanatları

• yok bn yani şnav çekip kaslarım güçlenirse kawgada yumruk filan atarken daha sert atarmıyım demek istemiştim..?
  • türkiyeye neden işe yaramaz 2. kalite ürün getiriyorlar ve ürün seçeneği neden bu kadar az
    hepsiburada.com gittigider.com vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamo673

yok bn yani şnav çekip kaslarım güçlenirse kawgada yumruk filan atarken daha sert atarmıyım demek istemiştim..?

Yumruk farklı
  • Tm saoL
  • dostlar birde bir şey söyleyim yakın bir arkadaşımın abisi doktor
    el yayının zararlı olduğunu söyledi eklemler için falan aman diyim
    birde türkiyede duvara monte edilen bar fixsi nerden bulabilirim acana
  • quote:

Orijinalden alıntı: doğan nihat

dostlar birde bir şey söyleyim yakın bir arkadaşımın abisi doktor

el yayı dediğin bilek için olan mı yoksa kollar arasında gerdirilen yay mı?
  • quote:

Tüm spor yerlerinde mevcut. Ayrıca el yayının ne zararı varmış ki?
  • bilek için olan tabi öyle dandik el yaylarından bahsetmiyorum kiloluk basınç uygulayanlardan
    parmaklar için zararlı olabilir dedi.hakikatende öyle mesela onu yapınca parmaklar geriye gitmiyor
    birde duvar dediğim tavana asılan varsa bildiğin adam gibi bir site link atarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragonborn

Benim şınav çekerken kollarda ve göğüste zorlanmadan çok ayak kasları ve sırtımda ağrı oluyor. Doğru pozisyon alamıyorum bir türlü ayaklarım kayıyor kalçam yukarıda kalıyor indireyim derken sırtım yay gibi içe doğru kayıyor. bu sefer sırtım ağrıyor. Doğru şınav için ne tarz önerileriniz var?

Oklava yut.
  • quote:

Babam doktor ve el yayı kullanıyor zararlı olsa en azından söylerdi
  • Bir şey soracam: şınavın göbek bölgesine etkisi ne kadardır?
  • El yayı her açıdan gereksiz duruyor, boşa güç harcatan bir şey diyebilirim çok daha güzel yöntemler kullanılabilir.
  • El yayı çok gereksiz demek yanlış zayıf bileği güçlendir ve koldaki damarlar sertleşir.(Tabi çirkin görüntü oluşabilir.)

Şınavın karna etkisi elbette var ama öyle ahım şahım değil. Mekik çalışırsanız daha verimli olur
  • @Infinite:
    Neredeyse sıfır.
    @cianni:
    Parmak için powerball ve el yayından daha iyi ne var?
  • Pardon arkadaşlar el yayı olarak ben başka bir aleti anladım eğer bundan bahsediyorsanız ki bahsediyorsunuzhttp://www.hepsiburada.com/Liste/delta-sunger-kapli-celik-el-yayi-2-adet-ds-580/ProductDetails.aspx?productId=spordelta942&categoryId=369744 tabiki bu gayet işe yarayacak bir ürün

Ben bu aletten bahsetmiştim;
    urun.gittigidiyor.com
    Sayfa Bulunamadı - Gittigidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/SELEX-0176-5-039-LI-GOGUS-YAYI_W0QQidZZ29010416
    Bence gereksiz bir alet, şınav mekik dambıl çalıştıktan sonra hiç bir gereği yok.

İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 30 Mayıs 2011; 0:07:30 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.