Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
932.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şınav programını bitirdikten sonra formumuzu korumak için nasıl bir şey uygulasak en kalıcı ve sağlıklısı olur?
  • Bi sefer zorlanmadan 15-20 şınav çekebiliyorum kaç set yapmalıyım .
    Bi de zorladığım zaman 35-40 mekik çekiyorum bunu 20 ye indirip set mi yapsam acaba?

Son olarakta barfiks te zorlanıyorum bayağı daha önceleri hiç çekmedim ilk olarak kaç tan başlamalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 15 Haziran 2011; 14:05:37 >
  • iş güç yine yalan oldu bu program. 100'ü göremeden gözüm açık gidecek.
  • Programa pazartesi başladım. Normalde 30 şınav çekebiliyorum zorlayarak. Önerildiği üzere direk 3. haftadan başladım en zor programda dün 2. günü yaptım.

2. günde 5.set 23te kaldı 2 tane daha devam ettiremedim Dinlenme süresini biraz artırmalıyım sanırım...

Ama azimle sıçan beton delermiş devam 4. haftayı da yaparım diyorum ama 5. hafta gözümü korkuttu

100 şınav olmasa da 70-80 şınav çekebilmek yeter gibi geliyor bana. En azından Daha zor push-up hareketlerini yapabilmek istiyorum ( tek kol şınav vs.)

İlerledikçe buraya yazacağım gördüğüm değişme-gelişmeleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: SwordBreaker

iş güç yine yalan oldu bu program. 100'ü göremeden gözüm açık gidecek.

Yaş 70 herhalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

quote:

Yaş 70 herhalde?

işten dönünce kendimi 70 gibi hissettiğimi sayarsak evet cevabını verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Programa pazartesi başladım. Normalde 30 şınav çekebiliyorum zorlayarak. Önerildiği üzere direk 3. haftadan başladım en zor programda dün 2. günü yaptım.

2. günde 5.set 23te kaldı 2 tane daha devam ettiremedim Dinlenme süresini biraz artırmalıyım sanırım...

Ama azimle sıçan beton delermiş devam 4. haftayı da yaparım diyorum ama 5. hafta gözümü korkuttu

100 şınav olmasa da 70-80 şınav çekebilmek yeter gibi geliyor bana. En azından Daha zor push-up hareketlerini yapabilmek istiyorum ( tek kol şınav vs.)

İlerledikçe buraya yazacağım gördüğüm değişme-gelişmeleri.

3. hafta 3.gün 3. seviye sonunda 2. setteki 30 şınavı sınırlarımı zorlamadan çektim. Ancak yine 5. seviyedeki en az ibaresine ulaşamadım. 25te kaldı

Başlayalı 1 hafta bile olmadı ama gelişme var beyler tavsiye ederim 30 şınavı zorlanarak çekiyordum şimdi zorlasam 35 olur sanırım Bakalım 5. haftanın sonunda ne olacak...

Bir de mesela 3. ve 4. haftayı en zor seviyede bitirdik 5. haftayı en zor seviyede yapmak zorundamıyız yoksa 2. zorluk seviyesinden başlasak olur mu? Yorgunluk testine göre değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

güzelmiş bu hareketler ama 4. sünün yerine daha etkili bi mekik hareketini öneririm

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları

bu resimdeki topsuz halde el ayağa değdirerek hızlı hızlı yapılır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

quote:

Yaş 70 herhalde?

işten dönünce kendimi 70 gibi hissettiğimi sayarsak evet cevabını verebilirim.

Yaş kaç ki 100 yaparsın eninde sonunda ümidini yitirme

• quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

Tüm vücut demiş ama biceps çalıştıran tek hareket yok. Barfiksle desteklenirse çok iyi olur.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 18 Haziran 2011; 23:03:02 >

• Güzel konu
    Denedim ve 25 şınav çekebildim.3 Haftadan başlıyorum yani 3 hafta sonra görüşmek üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Güzel konu
    Denedim ve 25 şınav çekebildim.3 Haftadan başlıyorum yani 3 hafta sonra görüşmek üzere

Aynı şekilde başladım ama cidden 3 haftada bunu yapmak mümkün değil gibi. 3. ve 4. haftalar bir nevi yapılır ama 5 ve 6 yı gördün mü? 5. haftayı en az 1-2 kez tekrar edeceğiz gibi görünüyor
  • Birçok kez başlayıp bırakmak zorunda kaldım ama bu sefer kararlıyım, yapacağım. Normalde 15 şınav çektim tek seferde ama programa orta sütündan başladım.

Yarın 3.güne geçiyorum. Zorlanma durumuna göre ya ilk haftayı tekrar edeceğim ya da ikinci hafta programına geçeceğim.

Her şınav çekişimin bitişinden sonrada 3 set halinde toplam 30 mekik çekiyorum. Onu da yavaş yavaş arttıracağım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Son haftanın son sütununu hiç yapamadım ama kararlıyım. En geç bu yaz sonunda şu lanet programı tamamlayacağım ve 100 çekip video olarak koyacam. Ow yeah!
  • Program güzel ama sadece şınav çekin diyor ben koşmak da istiyorum mekik çekmek de istiyorum. Programa başlama isteğim barfiks çekebilme gücüne ulaşmak 1-2 tane çekebiliyorum en fazla ve barfiks çekmeye çok ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Program güzel ama sadece şınav çekin diyor ben koşmak da istiyorum mekik çekmek de istiyorum. Programa başlama isteğim barfiks çekebilme gücüne ulaşmak 1-2 tane çekebiliyorum en fazla ve barfiks çekmeye çok ihtiyacım var.

Barfiks programını görmedin sanırım arkadaşım?
  • Mekik olayı güzel gidiyorda 35 tane 3 set şınavda zorlanmaya basladım 25 tane 3 set mekik daha kolayıma gelmeye basladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Program güzel ama sadece şınav çekin diyor ben koşmak da istiyorum mekik çekmek de istiyorum. Programa başlama isteğim barfiks çekebilme gücüne ulaşmak 1-2 tane çekebiliyorum en fazla ve barfiks çekmeye çok ihtiyacım var.

Barfiksi ben yıllar önce 1 tane bile çekemezken zorlaya zorlaya çekmeye başlamıştım. 2 tane çekebiliyorsan bile yeterli artırmak için. O barfiks programını dene veya benim gibi canın sıkıldıkça bara asıl sürekli

Bu arada bence mekik şınavdan kat kat daha kolaydır 100 tane mekik durmadan çekebilmeye yukarıdaki program olmadan düzenli olarak çalışırsanız birkaç haftada rahatlıkla başarırsınız ama şınav öyle değil ne yazıkki

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.