Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
932.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajım bulunsun :)
  • kambur duruşa faydası olur mu boynum omuzlarım önde yürüyorum
  • Bugünden itibaren şınav programını uygulamaya başladım. Umarım programdan şaşmadan tamamlarım.
    Başlangıç olarak 5 şınav çekebildim nizami olarak.

İlk gün ki listeyi tamamladım. Son sette maksimum şınav da sanırım fazla yüklendim sağ bileğim biraz ağrıdı.
    Gelişmeleri duruma göre yazarım.
  • en kısa zamanda başlıyorum bende teşekkürler konuyu 2 sene önce açan arkadaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

kambur duruşa faydası olur mu boynum omuzlarım önde yürüyorum

Bende biraz kamburluk vardı. Bu programa başladığımdan 1-2 hafta sora duruşumda düzelme gözlemledim. 3. haftada tamamen dik yürümeye başladım. Bence çok yararlı bir program.
  • Şınav programını bitirmiştim bir kaç ay sonra barfiks programına başladım.
    Barfiks programında 5. haftadayım.
    Başlamadan önce daha geniş omuzlarım vardı şimdi aksine daraldı,
    Trapezler ve sırt kasları gerçekten gelişti fakat omuzlar neden daraldı banamı öyle geliyor diyicem fakat giydiğim T-Shirt lerden farkedebiliyorum bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed_Passion -- 11 Ağustos 2011; 21:55:00 >
  • programa 3. haftadan bugün başlıyrum, hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

Şınav programını bitirmiştim bir kaç ay sonra barfiks programına başladım.
    Trapezler ve sırt kasları gerçekten gelişti fakat omuzlar neden daraldı banamı öyle geliyor diyicem fakat giydiğim T-Shirt lerden farkedebiliyorum bunu.

kanat sırt hatta bel kısmı genişlediyse doğal olarak omuzlar daralmış gibi gelmiştir sana
  • ben 4x20 şınav 4x7 barfiks çekebiliyorum ( en azından bugün çekebildim ) zorladı ama epey. tek seferde bir kere 60 şınav çekebildim onun haricinde elli çekebiliyorum. ( göğsüm tamamen yere değiyor)barfiksde de en fazla tek seferde 15 çekebiliyorum ama sorunum şu ki ben kas yapamıyorum, kilo alamıyorum. anlamadığım bir gariplik. taktik hata mı yapıyorum yoksa. set aralığında 1 dakikadan fazla geçirmiyorum. anlamadım bir yerde hata yapıyorum ama nerede. yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkamgen -- 15 Ağustos 2011; 22:10:35 >
  • mesajım bulunsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loser

mesajım bulunsun :)

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

kanat sırt hatta bel kısmı genişlediyse doğal olarak omuzlar daralmış gibi gelmiştir sana

İyide aksine genişlemesi gerekmezmi birde dikkat ettim,BB yapan çoğu kişi trapez neredeyse hiç çalışmıyor,omuzlar dümdüz gözüküyor öyle dahamı iyi oluyorda adamlar çalışmıyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

İyide aksine genişlemesi gerekmezmi birde dikkat ettim,BB yapan çoğu kişi trapez neredeyse hiç çalışmıyor,omuzlar dümdüz gözüküyor öyle dahamı iyi oluyorda adamlar çalışmıyor?

Ya işte trapez de bence vucüdun daha yumavlağımsı görünmesini sağlıyor bu omuzları geniş göstermiyor, görmeden bilemem tabi fikir yürütüyorum çalışma şekline göre fark edebilir, karın bel bölgesini inceltirsen omuzlar geniş gözükür

• İnce karın bel bölgesi zaten fakat trapezler daha az ken sanki daha geniş gözüküyordu omuzlar o yüzden dedim.
    Barfiks programı geliştiriyor ama haliyle trapezleride ne yapabiliriz o zaman bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkamgen

ben 4x20 şınav 4x7 barfiks çekebiliyorum ( en azından bugün çekebildim ) zorladı ama epey. tek seferde bir kere 60 şınav çekebildim onun haricinde elli çekebiliyorum. ( göğsüm tamamen yere değiyor)barfiksde de en fazla tek seferde 15 çekebiliyorum ama sorunum şu ki ben kas yapamıyorum, kilo alamıyorum. anlamadığım bir gariplik. taktik hata mı yapıyorum yoksa. set aralığında 1 dakikadan fazla geçirmiyorum. anlamadım bir yerde hata yapıyorum ama nerede. yardım ederseniz sevinirim

Tek seferde 15 nizami? Kaç yıllık sporcusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: erkamgen

ben 4x20 şınav 4x7 barfiks çekebiliyorum ( en azından bugün çekebildim ) zorladı ama epey. tek seferde bir kere 60 şınav çekebildim onun haricinde elli çekebiliyorum. ( göğsüm tamamen yere değiyor)barfiksde de en fazla tek seferde 15 çekebiliyorum ama sorunum şu ki ben kas yapamıyorum, kilo alamıyorum. anlamadığım bir gariplik. taktik hata mı yapıyorum yoksa. set aralığında 1 dakikadan fazla geçirmiyorum. anlamadım bir yerde hata yapıyorum ama nerede. yardım ederseniz sevinirim

Tek seferde 15 nizami? Kaç yıllık sporcusun?

@Halleluja
    Bu sayılara bende ulaşıyorum rahatça neden abarttınız bu kadar,Anlamadım?

• Eller öne bakarken tam inip tam kalkmadan bahsediyorum ve 15 tane ha? Öyle her adamın yapacağı iş değil o yılların sporcuları bile çıkamıyor o rakamlara.
  • 15 tane o kadar abartılacak sayı değil bence,
    Evet bende ondan bahsediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Eller öne bakarken tam inip tam kalkmadan bahsediyorum ve 15 tane ha? Öyle her adamın yapacağı iş değil o yılların sporcuları bile çıkamıyor o rakamlara.

yok canım ne yaptın yılların spocuları 50 falan yapıyor benim duyduklarım var
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.