Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
932.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Program güzel ama sadece şınav çekin diyor ben koşmak da istiyorum mekik çekmek de istiyorum. Programa başlama isteğim barfiks çekebilme gücüne ulaşmak 1-2 tane çekebiliyorum en fazla ve barfiks çekmeye çok ihtiyacım var.

Barfiksi ben yıllar önce 1 tane bile çekemezken zorlaya zorlaya çekmeye başlamıştım. 2 tane çekebiliyorsan bile yeterli artırmak için. O barfiks programını dene veya benim gibi canın sıkıldıkça bara asıl sürekli

Bu arada bence mekik şınavdan kat kat daha kolaydır 100 tane mekik durmadan çekebilmeye yukarıdaki program olmadan düzenli olarak çalışırsanız birkaç haftada rahatlıkla başarırsınız ama şınav öyle değil ne yazıkki

Aynen geçen zorlamıstım 50 yi buldum (ki ben ilk defa uyguluyorum programı yılları önce çeken birisi değilim)daha zorlasam 65-75 olurdu dayana dayana şınav zor 20 den 25 yaptım gerisi bulamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Program güzel ama sadece şınav çekin diyor ben koşmak da istiyorum mekik çekmek de istiyorum. Programa başlama isteğim barfiks çekebilme gücüne ulaşmak 1-2 tane çekebiliyorum en fazla ve barfiks çekmeye çok ihtiyacım var.

Barfiksi ben yıllar önce 1 tane bile çekemezken zorlaya zorlaya çekmeye başlamıştım. 2 tane çekebiliyorsan bile yeterli artırmak için. O barfiks programını dene veya benim gibi canın sıkıldıkça bara asıl sürekli

Bu arada bence mekik şınavdan kat kat daha kolaydır 100 tane mekik durmadan çekebilmeye yukarıdaki program olmadan düzenli olarak çalışırsanız birkaç haftada rahatlıkla başarırsınız ama şınav öyle değil ne yazıkki

zaten sitesine bakarsanız 6 haftada 200 situp yapabiliyorsunuz. Düz mantıkla şınava kıyasla 2 kat kolay.

100 şınav programında sadece şınav çekin dediği yeri hatırlamıyorum.(yerini biliyorsan bakmak istiyorum) Ama hangi sporun hangi kasları çalıştırdığı ortada. Benim haftalık programda sabah koşu akşam barfiks, ertesi sabah mekik akşam şınav diye gidiyordum. Barfiks programını zorlamıyordum şınavımı etkilemiyordu. Genel olarak vücudun yorgun oluyor ama hepsini yapabilirsin. Ama bu sıcaklarda daha zorlayıcı olur garanti veririm.

• Neredeyse hiç şınav çekemiyorum arkadaşlar, nereden başlamalıyım bu programa sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan.ozkan

Neredeyse hiç şınav çekemiyorum arkadaşlar, nereden başlamalıyım bu programa sizce ?

Kilo kaç acaba hiç cekemiyorum derken
  • quote:

Neredeyse hiç şınav çekemiyorum arkadaşlar, nereden başlamalıyım bu programa sizce ?

İlk sayfada bir resim duvara dayanarak şınav çekiyor. Diz şınavı gibi alternatifler de var. O resimlere bir bak ve uygula bir süre sonra 5-10 şınav çekecek düzeye gelebilirsin bence Sonrası program

Dün 4. haftanın 2. gününü yaptım. Hiçbir zaman son seti tamamlayamıyorum maximum en az 36 diyor mesela ben 32 yapabildim sonra yere yığıldım

Gerekirse 4. haftayı tekrar ederim zaten 3. haftadan başlamıştım..

• quote:

Boyum 183 kilom 92

quote:

İlk sayfada bir resim duvara dayanarak şınav çekiyor. Diz şınavı gibi alternatifler de var. O resimlere bir bak ve uygula bir süre sonra 5-10 şınav çekecek düzeye gelebilirsin bence Sonrası program

Dün 4. haftanın 2. gününü yaptım. Hiçbir zaman son seti tamamlayamıyorum maximum en az 36 diyor mesela ben 32 yapabildim sonra yere yığıldım

Gerekirse 4. haftayı tekrar ederim zaten 3. haftadan başlamıştım..

Dün denedim duvar şınavını 15-20 tane çekebildim. Git gide arttıracağım. 45-50 tane çekebildiğim zamanda normal şınavı deneyeceğim ve programa başlayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manciaa -- 23 Haziran 2011; 12:06:18 >

• Duvar şınavı yerine tümsek şınavını öneririm. Normal şınava daha yakın olduğundan kuvvet artışı ve normal şınava alışma daha kolay olacaktır.
  • 4. hafta bitti ve bugün yorgunluk testini yaptım.

Sonuçlar gayet iyi. Başlamadan önce 30 şınav çekebiliyordum çok zorlanarak da olsa. Şimdi ise "gücümün son kalan kısmını da harcayarak" 50 şınav çekebiliyorum. Demin çektim ve yazmak istedim Tabi bu 50 şınavdan sonra yerden kalkmak biraz zaman alıyor orası ayrı

2 haftada +20 şınav. Gayet iyi bence. Tavsiye ederim cidden etkisini gösteriyor
  • Şınavda ani yorulma oluyorda mekik arttı bayağı ilk te 35 çekebiliyorken 50 yapabiliyorum zorlayarak
  • Ben de bu hafta başlangıç testini yaptım 18 tane çekiyorum..Yarın da hayırlısıyla başlayacağım..Güç kaslı görünmekten daha faydalı ve iyi ..(Benim için tabi.)
  • nizami şekilde 10 tane barfiks çekebilir oldum program falan yok her gun çekmeye çalışıyorum 10 dk dolaylı yoldan sınavda da rahatlıyorum bu arada kilo 93
  • Programa dün başladım biraz zorladı ama kaslarda ağrı filan yok..Herhalde daha önce Body yaptığımdan olabilir mi ?
  • Evet olabilir. Hamlık yoktur üstünde. Veya ağır gelmemiştir.
  • Budur be zorladım tek seferde 85 mekik çektim haftaya güzel bi program yapacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Evet olabilir. Hamlık yoktur üstünde. Veya ağır gelmemiştir.

Yok aslında çekerken zorlandım biraz..Ozaman hamlık olmadığındandır herhal..
  • takipteyim.
  • sıcaklar bastırınca klimasız ortamda şınav mekik çekmek zulüm gibi geliyor.
  • Sahilde akşam saat 8-9 gibi çalışmak
  • Hocam biz de cuma günleri öyle yapıyoruz da çok gelip laf atan vb. oluyor. Dikkatimiz acayip dağılıyor ya.
  • Arkadaşlar ilk denemede 16 tane çektim ama baya zorlandım. 3. sütündan başladım, 1. set ve 2. seti yaptım. 3. seye takatım kalmadı normal mi bu? Kolumu kaldıracak gücüm kalmadı bırak 7 taneyi 2 tane bile çekemedim? Ne yapmam lazım? Boy 181, kilo 77-82
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.