Eller öne bakarken tam inip tam kalkmadan bahsediyorum ve 15 tane ha? Öyle her adamın yapacağı iş değil o yılların sporcuları bile çıkamıyor o rakamlara.
çok zor değil hocam. alışıyorsun. bende kilo yok belki avantajım olabilir. 1.70 boyunda 58 kiloyum. eller öne bakarak 15 tane çekebiliyorum evet. 16 tane çektiğim de oldu ama kasılıyor işte. 15i çok kolay çekemiyorum ama çekebiliyorum yine de. ilk başladığımda eller ters yöne bakarak 5 tane çekebiliyordum. zamanla gelişiyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: slyman_b
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
Eller öne bakarken tam inip tam kalkmadan bahsediyorum ve 15 tane ha? Öyle her adamın yapacağı iş değil o yılların sporcuları bile çıkamıyor o rakamlara.
yok canım ne yaptın yılların spocuları 50 falan yapıyor benim duyduklarım var
:)) çok doğru dedin hocam. onlara bakıp bakıp uzun bir ''off'' çekiyorum ama yine de buna şükürler olsun :)) aşmışlar resmen adamlar. kanat manat haşat etmişlerdir :P
Ha öyle 50 tane 15 tane falan çekersiniz, bi an için donanımhaberde herkesin bodyci olduğunu unutmuşum
quote:
Ha öyle 50 tane 15 tane falan çekersiniz, bi an için donanımhaberde herkesin bodyci olduğunu unutmuşum
bu adam insan değilmiş gibi geliyor ama yapan yapıyor yani. şimdi kalkıp yalan söyleyecek halim yok sana. inanmak yine vicdanına kalmış. ^^
quote:
ben kendim 50 çekiyorum demedim ki ama bizzat 50 çeken birini gören tanıdığım var o da kaç yıllık sporcuymuş(body değil)ben 15 rahat çekiyorum fazla kilom yok çok avantaj sağlıyor barfiskte fit olmak
bak bu zenci 40 a kadar stabil sonra bel vurmaya başlıyor
ben kendim 50 çekiyorum demedim ki ama bizzat 50 çeken birini gören tanıdığım var o da kaç yıllık sporcuymuş(body değil)ben 15 rahat çekiyorum fazla kilom yok çok avantaj sağlıyor barfiskte fit olmak
bak bu zenci 40 a kadar stabil sonra bel vurmaya başlıyor
siyahi abim ve yanındakiler varya. işte aşmış lan onlar :))) aboo helal olsun vallahi ^^
quote:
kısa zamanda 15 barfiks çekmek zor değil ama 100 şınav çekmek gerçekten zor. Sakatlandığım için ara verdim 100ü görmek bu yaz nasip olmadı. Seneye artık.
İki programa aynı anda başlasam bir sorun olur mu? Aynı günlerde yada farklı günlerde yapsam mesela?
Gerçekten iyiymiş hocam :)) bende deneyeceğim.. !!
quote:
Orijinalden alıntı: Bligzer
İki programa aynı anda başlasam bir sorun olur mu? Aynı günlerde yada farklı günlerde yapsam mesela?
en iyi kas gelişimini hergün farklı yaptığım çalışmalarla sağladım. Koşu, şınav, barfiks, mekik her hafta yaptım. Kondisyon kazanmak şınav çekerken bile işe yarıyor nefesin kesilmiyor. Bünyen kaldırabiliyorsa yap havalarda serinledi yeteri kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: SwordBreaker
quote:
en iyi kas gelişimini hergün farklı yaptığım çalışmalarla sağladım. Koşu, şınav, barfiks, mekik her hafta yaptım. Kondisyon kazanmak şınav çekerken bile işe yarıyor nefesin kesilmiyor. Bünyen kaldırabiliyorsa yap havalarda serinledi yeteri kadar.
Peki iki programdaki günleri de aynı gün mü uygulamalıyım yoksa farklı günlerde mi?
quote:
quote:
kısa zamanda 15 barfiks çekmek zor değil ama 100 şınav çekmek gerçekten zor. Sakatlandığım için ara verdim 100ü görmek bu yaz nasip olmadı. Seneye artık.
Tam inip tam kalkarak koridor kapısı genişliğinde açarak kollarımı 15 barfiks çekebiliyorum bence de abartmaya gerek yok :) Ama kolay da değil. ( O 100 barfiks çeken adam neydi öyle :O )
Ama şınavda en fazla 50 yapmıştım sonra tatile gittim 1 ay hiç yapmadım şimdi 30u zor görüyorum Nankör spor...
Neyse kas hafızası vs. olayında tekrar hallederim onu
@Bligzer
Aynı gün uygularsan zor olabilir biraz. Duyduğuma göre kasların tam manasıyla dinlenmesi için en az 24 saat gerekiyormuş. ( Bir yerde okumuştum. )
Bu programa hergün 20dk koşarak 1 ay geçirdikten sonra tekrar başlamayı düşünüyorum kondisyonum cidden az bacak ve ciğerlerde.
quote:
quote:
quote:
Peki iki programdaki günleri de aynı gün mü uygulamalıyım yoksa farklı günlerde mi?
farklı günlerde yaptım ben. Öyle bile çok yorucu oluyordu aynı gün yaparsan haşat olursun günlük işlerine bakamazsın.
Cevaplar için teşekkürler haftaya başlayacağım programa
Bence tamamen yüklenmek yerine yarı yarıya kullanmak lazım ,yoksa gerçekten zaman alan ve yorucu...
mesajım bulunsun
çok faydalı ve ayrıntılı bir rehber olmuş teşekkürler
mesajım bulunsun
orta sutunda 2. haftaya gectim yalniz 1.haftanin son gunu biraz zorlandim ama basariyla yaptim, ins 2.haftada zorlanmam