Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
933.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Voleybol antrenmanında servis kullanıyordum. Belki 40 defa servis kullandım o gün yeterince ısınmıştım. Sonra çıktı ama.

kötü gerçekten. Pek bilgim yok ama fazla tekrarlarsa çıkma eğilimi artıyor, kronikleşiyor diye hatırlıyorum. Tekrar geçmiş olsun.

Evet. O yüzden doktor bu sefer çıkartılabilen askı değil direk sargı verdi. 3 hafta tüm vücut sargılı kalacak. Duş bile yok.

• quote:

quote:

quote:

Voleybol antrenmanında servis kullanıyordum. Belki 40 defa servis kullandım o gün yeterince ısınmıştım. Sonra çıktı ama.

kötü gerçekten. Pek bilgim yok ama fazla tekrarlarsa çıkma eğilimi artıyor, kronikleşiyor diye hatırlıyorum. Tekrar geçmiş olsun.

Evet. O yüzden doktor bu sefer çıkartılabilen askı değil direk sargı verdi. 3 hafta tüm vücut sargılı kalacak. Duş bile yok.

iyi tarafından bak. Havalar serin, duş alma ihtiyacın yaza göre daha az. 3 hafta sonra gölü kurumuş timsahlar gibi suya saldırırsın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

iyi tarafından bak. Havalar serin, duş alma ihtiyacın yaza göre daha az. 3 hafta sonra gölü kurumuş timsahlar gibi suya saldırırsın.

Haftada 3 gün yüzme, oradaki duşlar+voleybol antrenmanı sonrası duş alan biriydim ben. Haftada 4 duştan 3 haftada 1 tane bile olmayacak. Ama eğer yaz olsaydı ölürdüm herhalde.

• emeğine sağlık yararlı gibi duruyor.
  • HORT
  • Einstein çok geçmiş olsun
  • Sağol hocam. Bu çıkığın diğer doktorun aptallığından kaynaklandığını anladım. Doktor gitti kolum tamamen sabit durması gerekirken kırık askısı almıştım olur bu dedi. Ben de daha az ağrıyor diye daha iyi herhalde demiştim. Ama meğer kolun hiç oynamaması gerekiyormuş. Bir de askıda dururken omzunu yuvarlak çizdirerek oynat kaslar güçsüz kalmasın demişti. Çok bilinçsiz doktorlar var hala. Yarın birinin daha o doktora aynı sebepten gittiğini düşünemiyorum bile.
  • Arkadaşlar şimdi 3. haftaya geçicem bu pazartesi. Yorgunluk Sınavında tam 25 şınav çektim. Hangi Sütundan devam edicem? 2 mi 3 mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Einstein çok geçmiş olsun

Dostum yarın 3. haftaya geçicem üstteki mesajımı cevaplar mısın bi?
  • 21-25 2. satırı yapsın diye yazıyor zaten nerede sorun yaşadın? 25< 25'i kapsamaz.
  • quote:

21-25 2. satırı yapsın diye yazıyor zaten nerede sorun yaşadın? 25< 25'i kapsamaz.

21 ile 25 arası da 21 ve 25 i kapsamaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delling

quote:

21-25 2. satırı yapsın diye yazıyor zaten nerede sorun yaşadın? 25< 25'i kapsamaz.

21 ile 25 arası da 21 ve 25 i kapsamaz?

24'e düşene kadar dinlen o zaman.
  • Her gün barfik çeksek bir şey olmaz değil mi yeni başlayan birisi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slimshadyTR

Her gün barfik çeksek bir şey olmaz değil mi yeni başlayan birisi için.

Dene bişey olmazda çok fazla yorar pek sağlıklı değil zaten birkaç gün sonra hergün yapmaktan çok zorlanacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacob108

quote:

Orijinalden alıntı: slimshadyTR

Her gün barfik çeksek bir şey olmaz değil mi yeni başlayan birisi için.

Dene bişey olmazda çok fazla yorar pek sağlıklı değil zaten birkaç gün sonra hergün yapmaktan çok zorlanacaksın

zaten gücümün yettiğince yaparım. ayrıca anca 3-5 tane yapabilirim günlük. onunda çok zorlayacağını zannetmem.
    edit: o 3-5 tane de zaten eller kısa tutularak yerden kalkmama yardım edebilmesi için biraz zıplayarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bat-333 -- 24 Ocak 2012; 0:03:42 >

• bakalım bende yarından itibaren aranıza katılayım.... haftalık rapor veririm allahtan işim gereği bu programı uygulamam zor olmayacak.
  • eline sağlık dostum çok faydalı olucaktır
  • ben de bugün aranıza katıldım
    başlangıç testinde 16 şınav çektim 3.sütündan başladım 1.günümü bitirdim ama son sette en fazla 10şınav çekebildim
  • bende bugün başladım şınav egzersizine. başlangıçta 16 yı gördüm belki 20 yide görürdüm ama kasmadım daha fazla gündüzde biraz spor yapmıştım diye.sonra 1.gün 3.sütundan başladım ve 5.stepde 9 da kaldım.ama şunu anladım ki program profesyonel birileri tarafından yapılmış ve çok doğru bir program gibi geldi bana.aynen uygulayacağım 6 hafta ve tahminimce 100 ü görcem gibi geliyo.hadi hayırlısı herkese bol kuvvet ve sabır :)
  • 2.gün son sette max20 şınav çektim

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.