Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
933.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rica ederim, faydasını görürsünüz eminim, yılmak yok
  • yararli :)
  • Çok Ama Çok Ama Çook Teşekkür Ediyorum konuyu hazırlayan ugrasan arkadasa
    ellerine saglık mukemmel bır konu cok yardımcı harıka birşey bu.
  • Bir soru sormak istiyorum. Şimdi ben 1. seviyedeyim. Ayrıyetten 1 haftadır body yapıyorum yakın zamanda 2. veya 3. seviyeye geçebileceğime inanıyorum. Ben bu şınav programlarını haftanın 3 günü değilde her günü yapsam... Veya haftada 4 gün spora gidiyorum. Gitmediğim 3 günmü yapsam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

Bir soru sormak istiyorum. Şimdi ben 1. seviyedeyim. Ayrıyetten 1 haftadır body yapıyorum yakın zamanda 2. veya 3. seviyeye geçebileceğime inanıyorum. Ben bu şınav programlarını haftanın 3 günü değilde her günü yapsam... Veya haftada 4 gün spora gidiyorum. Gitmediğim 3 günmü yapsam ?

Bunun cevabını çok kere verdik. Vücut geliştirme yapıyorsan o programının içine bir şekilde dahil etmen lazım. Ancak farklı program yapıyorsan bununla birleştirmen ikisinden de kötü sonuç almana sebep olabilir. Onun yerine göğüs çalıştığın günler sürekli şınav sayısını artırarak 3'er setten şınav çekebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

Bir soru sormak istiyorum. Şimdi ben 1. seviyedeyim. Ayrıyetten 1 haftadır body yapıyorum yakın zamanda 2. veya 3. seviyeye geçebileceğime inanıyorum. Ben bu şınav programlarını haftanın 3 günü değilde her günü yapsam... Veya haftada 4 gün spora gidiyorum. Gitmediğim 3 günmü yapsam ?

Bunun cevabını çok kere verdik. Vücut geliştirme yapıyorsan o programının içine bir şekilde dahil etmen lazım. Ancak farklı program yapıyorsan bununla birleştirmen ikisinden de kötü sonuç almana sebep olabilir. Onun yerine göğüs çalıştığın günler sürekli şınav sayısını artırarak 3'er setten şınav çekebilirsin.

Hocam ben şimdi ilk ay programı yapıyorum alışma amaçlı. Çalıştığım aletler ayak kası , kol , karın kası çalıştırıyor. Henüz göğüs çalıştıran bir şey yapmıyorum.

Yani şimdi body'e gitmediğim 3 gün boyuncamı yapmam lazım bu şınav çalışmasını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 27 Şubat 2012; 0:14:37 >

• game over

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 26 Mart 2012; 19:35:34 >
  • 2.hafta 2.gündeyim şuanlık gayet iyi .
  • Darkness merhaba.

Ben 11-20 şınav bölümündeyim. İkinci ve üçüncü günüm çok zor geçti, yani istenen seviyede şınavı bir türlü çekemedim fakat, aynı yorgunluğu versin diye kendimi çok yormaya çalıştım. 1.80 - 56 kiloyum biraz zayıfım. Acaba problem zayıf olmamdan mıdır? Teşekkürler.
  • Vucüt geliştirmede 3. haftamdayım. VG'ye ilk başladığımda 5 şınav çekebiliyordum. Bu konuyu görüpte denemiştim hatta. 30 dakika önce denedim ve 20 şınavı gördüm tek seferde.

Body'de 1. ayımın bitmesini bekliyordum ama çok boş vaktim var. Bende bu vesileyle 1. hafta 3. sütundan başladım. Son sette max9 yapabildim Hayırlısı bakalım tamamlayabilecekmiyiz 100ü.
  • denemek lazım.
  • bulunsun yapicam
  • Ben de dün başladım şınava 2.seviye olarak başladım 10 şınav çektim başlangıç testinde. Son sette 10 şınav çektim. Vücudum zaten yağlı değil 46 kiloyum (14 yaşındayım) kaslı bir vücut yapım var ama insanı harbi yoruyor. Ben aslında yaşımdan dolayı gelişme çağındayım boyum 1.58- 1.60 m acaba uzamama engel teşkil eder mi? Zira ailede bir sırıklık yok babam 1.76 annem 1.65 çevresel faktörlerle ne kadar uzarsam o kadar. Soruma cevap verenlere şimdiden teşekkürler.Ayrıca çok pro. bir program. Baya iyi hazırlamışlar.
  • İlk haftanın başında en fazla 7iken ilk hafta sonunda 12.eyiye gidiyor
  • game over

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 26 Mart 2012; 19:36:01 >
  • Hazırlayan arkadaşa ilk olarak teşekkürler bende kısa zamanda başlayacağım
  • Güzel konu olmuş takipteyim
  • Daha önce verildi mi bilmiyorum. Seviyeye göre barfiks programı dosya yan duruyor olabilir çevirip bakabilirsiniz.

• Takip
  • aşağı yukarı 1 ay önce başladım sınav çekmeye
    35-30-30-30-30-30 olarak yapıyordum
    şu an
    60-47-47-47-47-47 olarak devam ediyorum
    her gün 1 adet artırıyorum 2 günde bir gün mola veriyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.