Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
934.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ghokun

Kime göre fazla? BMI ya bak bi istersen herhangi bir referans istiyorsan...

Giydiği kıyafetlerin içini doldurmak güzel gözükmek istiyorsa 186 boyundaki bir adamın 80 olması lazım en az.

Neyse büyüyünce anlarsınız.

Şu tiplere bayılıyorum ya. Karşısındakini susturamayan adam hemen sonuna "Yaşın küçük." deyip olaydan sıyrılmaya çalışıyor.

Ayrıca dediğiniz gibi giydiklerini doldurması için 70-75 arası bir şey olsa fazlasıyla yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Giydiği kıyafetlerin içini doldurmak güzel gözükmek istiyorsa 186 boyundaki bir adamın 80 olması lazım en az.

Şu tiplere bayılıyorum ya. Karşısındakini susturamayan adam hemen sonuna "Yaşın küçük." deyip olaydan sıyrılmaya çalışıyor.

Ayrıca dediğiniz gibi giydiklerini doldurması için 70-75 arası bir şey olsa fazlasıyla yeter.

Susturmak gibi bir çabam mı oldu acaba? Sana cevap vermekten sıkıldım, çünkü biliyorum ki ne dersem aksini iddia edecek tipsin.

Ben de 186 boyundayım 90 kiloyum. 80 kilonun altına indiğimde kaburgalarım belli olmaya başlıyor ve güç olarak ciddi bir gerileme farkediyorum. "Büyüyünce anlarsın" derken kastım, insanların büyüdükçe genellikle kilo alması ve güçlerinin artması manasındaydı. 186 75 kilo iken 5 şınav zor çekerken şuan da 90 kiloyum 40 ı rahat geçiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Susturmak gibi bir çabam mı oldu acaba? Sana cevap vermekten sıkıldım, çünkü biliyorum ki ne dersem aksini iddia edecek tipsin.

Ben de 186 boyundayım 90 kiloyum. 80 kilonun altına indiğimde kaburgalarım belli olmaya başlıyor ve güç olarak ciddi bir gerileme farkediyorum. "Büyüyünce anlarsın" derken kastım, insanların büyüdükçe genellikle kilo alması ve güçlerinin artması manasındaydı. 186 75 kilo iken 5 şınav zor çekerken şuan da 90 kiloyum 40 ı rahat geçiyorum.

az kilo çok kilo muhabbetine girmeyeceğim ama genelleme yapmak yanlış bir konuda. O da büyüyünce kilo alma durumu. Genetik zayıflık diye birşey var. Bazı insanlar bi tarafını da yırtsa kilo alamaz. Misal ben.

• Başlangıçta 15 dizden çekiyordum ve normal olarak anca 5 çekiyordum şu an 10 a yükseldim ama o kadar düzenli yapamıyorum dahada artar bu gidişle
  • 14 yaşındayım kilom 60 boyum 1.75. Zaten daha önce şınav çekiyordum fakat bu kadar disiplinli değildi. İlk çekişimde 30 çektim fakat 30'da titremeye başladım Şunu sormak istiyorum. Yalnızca haftada 3 kere 14-18-14-14-20 gibi setlerle geliştirilebiliyor mu? Yoksa ben mi yanlış yapıyorum? Oturuyorum 14 şınav çekip 60 saniye dinleniyorum, sonra 18 vs. vs. Bu doğru mu?
  • mesajım bulunsun
  • herkes yapıyo yapıyo iyi de. sadece sayısı mı artıyor? vücudunuz da gelişiyor mu? ben de başlıycam çünkü 1 tane bile zor çekiyom bakalım artık...
  • 3 sütundan gittim full 1. hafta sonuna kadar ne güzel 30 şınav çekiyordum. Gel gör ki 2. hafta sonunda iyi dinlenmeme rağmen 25 şınav çekemedim. 3. hafta 3sütun yapayım hadi dedim. Fakat olmadı. Bugün 3. hafta sonundaydım. Başa aldım haftayı 2. sütundan devam ediyorum.
  • arkadaşlar geçen gün tv de seyrettiğim programda spor hocası da söyledi; kilo / boy hesaplamaları bazı insanlarda işe yaramıyor. örneğin; görmediğimiz birisi için 1,80 boy, 85 kilo bize o kişinin biraz kilolu olduğunu çağrıştırabilir. Ancak, adam sıkı ve kaslı bir vücuda sahipse, tüm hesaplarınız çöpe gider demektir. Kişiden kişiye bu hesaplar farklılık gösteriyor. O yüzden, kişiyi görmeden, salt boy / kilo değerlerine bakarak kilolu olduğunu söylemek yanlış bence. Alışmışız okuduğumuz gazetelerdeki sıfır bedenci diyetisyenlerin "boyundan 10 çıkar, ideal kilonu bul" formülünü ideal formül zannediyoruz. Halbuki, her insan için bu folmül tutmuyor.

Muhabbetle,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

3 sütundan gittim full 1. hafta sonuna kadar ne güzel 30 şınav çekiyordum. Gel gör ki 2. hafta sonunda iyi dinlenmeme rağmen 25 şınav çekemedim. 3. hafta 3sütun yapayım hadi dedim. Fakat olmadı. Bugün 3. hafta sonundaydım. Başa aldım haftayı 2. sütundan devam ediyorum.

he ya bende 3. sütundan başladım 2. haftanın son gününe kadar çok iyi geldim ama son gün 16-14-14-17-20 diyo, 4 setin üzerine o 20 tane imkanı yok çıkmıyor.. bende aynı günü tekrar ediyorum 1 gün arayla.. biryerden sonra açılcak heralde ama sabırla bekliyorum :) yapana kadar bırakmıcam
  • programı gayet rahat bitirdim ama sonunda 72 tane yaptım , sonlara doğru eklem yerlerim ağırmaya başladı , zayıflığın etkisi varmıdır boy 1.85 kilo 62
  • quote:

Orijinalden alıntı: goncerivoo

programı gayet rahat bitirdim ama sonunda 72 tane yaptım , sonlara doğru eklem yerlerim ağırmaya başladı , zayıflığın etkisi varmıdır boy 1.85 kilo 62

hangi kulvarda bitirdin. 1.sütun, 2.sütun, 3.sütun?
  • Kardeş ben her gün şınav çekmek istiyorum ama programda haftada 3 gün belirtilmiş.Nasıl ayarlayabilirim bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WayneRooney

Kardeş ben her gün şınav çekmek istiyorum ama programda haftada 3 gün belirtilmiş.Nasıl ayarlayabilirim bunu?

Her gün yapmak zararlı olur demiyeyim de iyi olmaz yani. Zaten bazen şınav çektiğiniz günün ertesi günü kollarınız ağrıyacak ve programa göre şınav çekemeyeceksiniz. 1 gün antreman 1 gün dinlenme şeklinde yararınıza olacaktır. Hem kaslarda dinlenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

quote:

Orijinalden alıntı: WayneRooney

Kardeş ben her gün şınav çekmek istiyorum ama programda haftada 3 gün belirtilmiş.Nasıl ayarlayabilirim bunu?

Her gün yapmak zararlı olur demiyeyim de iyi olmaz yani. Zaten bazen şınav çektiğiniz günün ertesi günü kollarınız ağrıyacak ve programa göre şınav çekemeyeceksiniz. 1 gün antreman 1 gün dinlenme şeklinde yararınıza olacaktır. Hem kaslarda dinlenir.

Çok teşekkür ederim kardeşim.Ben zaden haftada 3-4 gün 4-5 setde toplam 90-100 şınav çekiyorum yani yeni başlamıyorum.O yüzden her gün çekmenin zor olmayacağını düşündüm.Kasların dinlenmesi konusunda haklısınız.Ben haftada 3 gün şınav, 3 gün de barfiks programını uygulamayı düşünüyorum.Bence en iyisi bu.

• ben 3.haftayı bitirdim. 4. haftaya geçeceğim. Şınav çekme sayım gerçekten arttı. Ama nizami çektiğim için çok zor oluyor
  • Mekik için de yapsanız şöyle bir program?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sandasian

Mekik için de yapsanız şöyle bir program?

Mekik için olanı da var ama nerede bulunur hiçbir fikrim yok. Geçen sene bir arkadaşımda vardı mekik için olanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Mesajım bulunsun. 25'i 4'e katlayalım bakalım :)

oğlum çekemezsin demedim mi ben sana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

Orijinalden alıntı: Sandasian

Mekik için de yapsanız şöyle bir program?

Mekik için olanı da var ama nerede bulunur hiçbir fikrim yok. Geçen sene bir arkadaşımda vardı mekik için olanı.

şu sitede aynı formatta bir program var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 15 Nisan 2012; 22:26:26 >

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.