Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
934.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: galapagos3

quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Mesajım bulunsun. 25'i 4'e katlayalım bakalım :)

oğlum çekemezsin demedim mi ben sana :D

Kim dedi çekemediğimi

60 yapmıştım en son.
  • quote:

quote:

quote:

Kim dedi çekemediğimi

60 yapmıştım en son.

sen bana 100 çekerim diyordun bende çekemezsin diyordum :D

dedim dedim inanmadın
    bak ne oldu şimdi :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kim dedi çekemediğimi

60 yapmıştım en son.

dedim dedim inanmadın

Kimdin sen
    Çekerim 500 bile çekerim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kim dedi çekemediğimi

60 yapmıştım en son.

dedim dedim inanmadın

Kimdin sen
    Çekerim 500 bile çekerim

çek hadi çeksene çek

• quote:

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

Başlangıçta 15 dizden çekiyordum ve normal olarak anca 5 çekiyordum şu an 10 a yükseldim ama o kadar düzenli yapamıyorum dahada artar bu gidişle

Kendimi alıntı yapıyım ki gelişmeyi görüyüm diye tam bugün 40 şınav çekebiliyorum
  • quote:

quote:

Başlangıçta 15 dizden çekiyordum ve normal olarak anca 5 çekiyordum şu an 10 a yükseldim ama o kadar düzenli yapamıyorum dahada artar bu gidişle

Kendimi alıntı yapıyım ki gelişmeyi görüyüm diye tam bugün 40 şınav çekebiliyorum

helal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

quote:

quote:

helal

Eyvallah reyis de bu şınav şimdi tam nereleri geliştiriyo onu anlamadım!

• Şınav, Mekik ve Barfiks Programları

ama çok belli etmiyor gelişimi dışardan.
  • Ben bu şınav programını bitirdim.En yüksek 78 şınav çekmiştim.Ondan sonra 2-3 günde bir 50-40-30 şeklinde şınav çekiyorum.Hafifte olsa vücut toparlanıyor.
  • gecen sali beden dersinde hoca sinav cektirtti tabi ben 1 tane bile cekemedim cekemememin sebei buyuk olasılık kilodan kaynaklaniyor
    yas 18 boy 184 kilo 88 gecen gun basladim masada 20 tane duvarda sadece oylesine 5-10 tane yaptim ama kolay geldi hic dokunmadım bugun az once bi deneyim dedim normal şinavi 1 tane bile yapamadim olmuyor işte napcam bilemiyorum .... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparanda

gecen sali beden dersinde hoca sinav cektirtti tabi ben 1 tane bile cekemedim cekemememin sebei buyuk olasılık kilodan kaynaklaniyor
    yas 18 boy 184 kilo 88 gecen gun basladim masada 20 tane duvarda sadece oylesine 5-10 tane yaptim ama kolay geldi hic dokunmadım bugun az once bi deneyim dedim normal şinavi 1 tane bile yapamadim olmuyor işte napcam bilemiyorum .... :(

koşmaya başlayabilirsin. Havalar güzel. Yazın bunaltıcı sıcaklara kadar koşup erit fazlalıkları.
  • Bende yaklaşık 1 yıl önce internetten bulup bu programı uyguladım bende ilk bittikten sonra 100 olmadı. İlk olarak nizami 30 şınav çekebildiğimde 3.haftadan başladım 6.haftada 82 tane çekebilmiştir. Daha sonra 5 set 25 taneden 1 hafta daha yaptım ve 1 yıldan beri devam ediyorum bir sette 95-105 arası çekiyorum şınav ama ciddi zorlamam gerek.. Şimdi günde 2 set 50 tane falan yapıyorum imkan bulursam barfiks çalışmasını uygulayacağım..
  • Ben de programı uygulamaya devam ediyorum arkadaşlar. Yılmak yok
  • arkadaslar bu programi hergun yapsak olur mu ? yapamadigimiz zamanda o gunu tekrar ederiz ? benim boy 1.80 kilo 100 yas 15 :D dun basladim ilk olarak 7 cekebiliyorum en fazla bu gun 2. gunu yapsam mi yoksa yarini mi beklesem :)
  • quote:

gecen sali beden dersinde hoca sinav cektirtti tabi ben 1 tane bile cekemedim cekemememin sebei buyuk olasılık kilodan kaynaklaniyor

Öylesine 5-10 tane yapıp ertesi gün yerde çekmeye çalışırsan yapamazsın. Çalışmadan olmaz.
    Duvar çok kolay geliyorsa bel seviyende bir yere tutunarak yap. Masa, cam kenarı, merdiven vs. işini görür. Çalışırken boynundan ayak bileğine kadar dümdüz olmana dikkat et.

Hergün şu programı uygula:
    10 şınav
    1 dakika ara
    10 şınav
    1 dakika ara
    10 şınav

Şınav sayılarını değiştirebilirsin. Acı çekmene gerek yok. Fazla zorlaman sakatlanmalara yol açar. İlk hafta hafif ağrılar olur ancak sonrasında geçer.
    2 hafta devam edersen kasların toparlanır ve yerde çekmeye başlarsın.

Not: Çalışmaya başlamadan önce tricepsleri esnetmeyi kesinlikle ihmal etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 22 Nisan 2012; 10:36:22 >

• kilo 95 boyum 175 bende 1 tane bile çekemezdim şu an 40 yaptım azimle olur
  • lisede 11 de tıkanan ben şimdi ilk çekişimde 6 tane çekebildim zar zor artık kollarımda derman kalmadı,
    buda bana bayağı koydu
    2 hafta programı uyguladım
    16 tane çektim fakat
    ısınmadan uyguladığımdan sanırım omuzlarımda bir incinme oldu ,
    2 gün sonrasında 1 tane çekemedim şimdilik dinlenme evresindeyim ,
    geri dönüşüm muhteşem olacak buraya yazıyorum ,100 ü görmeden bırakmak yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

quote:

Öylesine 5-10 tane yapıp ertesi gün yerde çekmeye çalışırsan yapamazsın. Çalışmadan olmaz.
    Duvar çok kolay geliyorsa bel seviyende bir yere tutunarak yap. Masa, cam kenarı, merdiven vs. işini görür. Çalışırken boynundan ayak bileğine kadar dümdüz olmana dikkat et.

Hergün şu programı uygula:
    10 şınav
    1 dakika ara
    10 şınav
    1 dakika ara
    10 şınav

Şınav sayılarını değiştirebilirsin. Acı çekmene gerek yok. Fazla zorlaman sakatlanmalara yol açar. İlk hafta hafif ağrılar olur ancak sonrasında geçer.
    2 hafta devam edersen kasların toparlanır ve yerde çekmeye başlarsın.

Not: Çalışmaya başlamadan önce tricepsleri esnetmeyi kesinlikle ihmal etme.

tricepsleri bilmiyorum sadece boyun kafa kol gobek ayak bolgesi yani egzersiz yapiyorum bu arada yerde olmuyor yine ama kolumun arka kısmında sıslıkler hıssetmeye basladim kalkarkalmaz bi kahvalti ustune egzersiz ve masada 20 tane koltukta 5 tane cunku aradaki bosluga kadar egiliyorum zor oluyor ama normal sinav kadar zor sonra diz ustunde yapamiyorum denedim 5 tane ya cıkar ya cıkmaz :) bu arada onerin icin saqolasin bu pc mahvetti ilkogretimde cok rahat 10 tane cekiyordum simdi lise4'um 4 yildir pc basindan kalkmiyorum baya kilo aldım yaklasık 70 dim simdi 87-88'im dedigim gibi gecen hoca cektirdi ve ben cekemedim rezil olduk anlayacagin :) gerekirse dambil ve gogus germe belki sinava yardimci olmaz ama en azından vucudu toplar diye dusunuyorum :) ayriyetten programim soyle

20 tane masada
    5 tane koltuk ta
    15-20 tane duvarda zorlamaya basladi :)
    10 tanede mekik

• quote:

tricepsleri bilmiyorum sadece boyun kafa kol gobek ayak bolgesi yani egzersiz yapiyorum ...

Triceps arka kol kası demektir. Şınavda etkili olan en temel kasdır. Eğer ısınmadan ve esnemeden çekmeye çalışırsan bu da performansını düşürür.

Buradan kas isimlerini ve çalıştıracak egzersizleri görebilirsin. Body-weight yazanların hiçbirinde alet edevata gerek yok.
    http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/

Bu da triceps esnetme :
    Bodybuilding.com
    Triceps Stretch | Exercise Videos & Guides | Bodybuilding.com
    http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/triceps-stretch

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk

quote:

tricepsleri bilmiyorum sadece boyun kafa kol gobek ayak bolgesi yani egzersiz yapiyorum ...

Triceps arka kol kası demektir. Şınavda etkili olan en temel kasdır. Eğer ısınmadan ve esnemeden çekmeye çalışırsan bu da performansını düşürür.

Buradan kas isimlerini ve çalıştıracak egzersizleri görebilirsin. Body-weight yazanların hiçbirinde alet edevata gerek yok.
    http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/

Bu da triceps esnetme :http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/triceps-stretch

body-wight'in videolarina baktimda daha ben normal sinav cekemiyorum bunlari nasil yapayim :D ve en son yolladigin linke bakıyorum saqolasin .d

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.