Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
934.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asparanda

body-wight'in videolarina baktimda daha ben normal sinav cekemiyorum bunlari nasil yapayim :D ve en son yolladigin linke bakıyorum saqolasin .d

Triceps diyince ne olduğunu anla diyince verdim o linki. Ayrıca tricepsleri daha hafif bir şekilde çalıştırarak da şınava hazırlık yapabilirsin. Dambılın yoksa su şişesi bile olur.
  • Bunu yaptıktan sonra sıkılaştırma da yapılırsa bence daha iyi olur , biraz kilolu bir arkadaşım vardı yatmış kalkmış şınav çekmiş 100e yakın çekiyor ama iğrenç gözüküyor.
  • bulunsun.
  • Ben şınav programında 3.kez week5i tekrarlıyorum şuanda. Fakat artık sıkıldım programdan. bir türlü geçemedim şu week5i
  • Dün itibariyle 3. haftaya 2. günden ve son sütundan başladım. Son set dışında hiç yorulmadım desem yeridir. Yorgunluk testinde 38 yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einstein -- 3 Mayıs 2012; 19:32:31 >
  • proğram için teşekkürler maksat sağlık :)
  • bişey merak ettim bu setlerin yanındaki rakamlar yani set1de 2-6-10 yazıyor ben 1. gün bunu mu uygulayacam yada ordan istedigim seti alıp o rakamlarlamı çalışacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mo_Cuishle`

bişey merak ettim bu setlerin yanındaki rakamlar yani set1de 2-6-10 yazıyor ben 1. gün bunu mu uygulayacam yada ordan istedigim seti alıp o rakamlarlamı çalışacam

Set dediğine bakmayın kafa karıştıran bir tabir. Satırları değil sütunları çalışacaksınız. Sütunlar da 3 seviyeye ayrılmış vaziyette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

quote:

Orijinalden alıntı: Mo_Cuishle`

bişey merak ettim bu setlerin yanındaki rakamlar yani set1de 2-6-10 yazıyor ben 1. gün bunu mu uygulayacam yada ordan istedigim seti alıp o rakamlarlamı çalışacam

Set dediğine bakmayın kafa karıştıran bir tabir. Satırları değil sütunları çalışacaksınız. Sütunlar da 3 seviyeye ayrılmış vaziyette.

evet 1. günü 3 seviyeyle bitirdikten sonra 2. günümde fark ettim tekrardan başladım
  • denemeye başlıyorum etkili olması umuduyla...
  • Başlangıç testinde 38 yaptığım için 3. haftadan başladım. Şimdi 4. haftayı bitirdim ama bu programı hazırlayan kişinin pek mantıklı hazırladığını düşünmüyorum. 25+ çeken birisi için o kadar zorladıktan sonra son sette en az 32 vermiş bir program. Adam zaten 26-27 falan çekiyorsa o seti çekmesinin imkanı yok. Biraz abartı zor olduğunu düşünüyorum. 3. haftanın son gününde son seti bitirememiştim şimdi de 4. haftanın son setinde dura dura 37'yi zor gördüm kendimden örnek vermek gerekirse. İşe yarıyor olabilir ama dediğim gibi cidden fazla zorlayan bir program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einstein -- 12 Mayıs 2012; 0:11:39 >
  • ilk defa 45 yaptım sonunda :D
  • Mesajım bulunsun
  • 5. haftaya geçtim 5. hafta yorgunluk testinde 50 yaptım bıraktım zorlasam 53 falan çıkardı sanırım. Bu hafta set sayıları artırılmış. 5 set yaparken bile hangi setteyim sorunu yaşıyordum şimdi ne yapacağım belli değil.
  • Ben programı bıraktım, 5.haftayı geçemeyince sıkıldım

Programa başlamadan önce 10-15 şınav çekiyodum. Şimdi 35-40 Şınav çekiyorum
  • takip
  • Arkadaşlar bir sorum olucak bende hem kas yapmak istiyorum hemde fazla yağlarımdan kilolarımdan kurtulmak istiyorum.Arkadaş body salonuna yazılalı 1 ay oldu banada gel falan diyor oda 100 kilo civarı bende 1.90 boyum kilo 90 ben en az 10 kilo vermek istiyorum acaba koşuyu parkta falan yapıp şınav falan evde yapıp kilo verebilir miyim yoksa spor salonuna yazılıp koşu bandı vb. aletler demi yapayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertua35_35 -- 15 Mayıs 2012; 23:53:28 >
  • 5. haftaya kadar her şey güzeldi de 5. hafta çok zorluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BySmhr_

5. haftaya kadar her şey güzeldi de 5. hafta çok zorluyor.

5. haftanın 2. günü olacaktı bugün, sağ orta parmağımda lif yırtılması oldu 1 ay kadar yapamayacağım herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: _BySmhr_

5. haftaya kadar her şey güzeldi de 5. hafta çok zorluyor.

5. haftanın 2. günü olacaktı bugün, sağ orta parmağımda lif yırtılması oldu 1 ay kadar yapamayacağım herhalde.

Geçmiş olsun. Nasıl oldu?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.