Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
934.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende başlıyayım bakalım ne kadar sürdürebilicem benim kilom çok az ve çelimsiz duruyorum (yaş 16 boy 171 kilo 52) yazın spor salonuna yazılmayı düşünüyorum acaba düzenli beslenme ve spor la kilo alabilirmiyim?
  • Daha fazla vakit kaybetmeden başlıyorum şınav çekmeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sporada gidiyorum bugün bunada başladım 13 tane düzgü şınav çekebiliyorum. bakalım 1 ay sonunda 100 lere ulaşabilcezmiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

Sporada gidiyorum bugün bunada başladım 13 tane düzgü şınav çekebiliyorum. bakalım 1 ay sonunda 100 lere ulaşabilcezmiii

benim tahminim eğer düzenli gidersen bir ay sonunda 40-50 çekebilir hale geleceksin. Yolun yarısını görürsen banana dancing yapabilirsin.
  • Ben de şimdi başladim 10 tane yapabildim hadi bakalim

• 30 tane çekebiliyorum normalde şınav 15-20 barfiks çalışsam ki erken daha 18 yaşındayım 22 olayım başlarım 150 + şınav 50+ barfiks çekerim ama program hafif güzel.
  • Takip
  • Takip
  • Takip

• Takip ..
  • arkadaşlar ilk 2 haftayı düzgün bir şekilde 1. seviyeden başlayarak bitirdim. şuan 3. haftanın 1. seviyesinin ilk gününü yapmaya çalıştım ama ilk 10 ve 12 rahat geçmesine rağmen şuan 4. setteki 7.de kollarım kaldırmadı beni:( 2. hafta baştan başlayacağım mecbur:( 5 dk bekleyince rahat çektim ama pazılarımın baya kasıldığını hissediyorum. boy 1.86 kilo 98.
  • 5 dk bekleyince son sette 20yi gördüm. Durumumu bende anlamış değilim:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

quote:

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

Sporada gidiyorum bugün bunada başladım 13 tane düzgü şınav çekebiliyorum. bakalım 1 ay sonunda 100 lere ulaşabilcezmiii

benim tahminim eğer düzenli gidersen bir ay sonunda 40-50 çekebilir hale geleceksin. Yolun yarısını görürsen banana dancing yapabilirsin.

valla 2. haftanın 1. günün yaptım 3. Seviyeyim. son sette en az 15 di 17 çıktı 18 olurduda zorlamadmı :D güzel yararlı program tavsiye edilir arkadaşlar.. çeviren arkadaşında eline sağlık

• 2. haftaya geri dönmedim, 3. haftanın 2. gününü yaptım az önce. Sorun yok gayet rahat çıktım belirtilen rakamlara. toplam 8dk 55 şınav çekmek güzel bir duygu:D
  • peşpeşe 40 şınav çekiyorum amacım 100 şınav bu programı uygulayacağım
  • 30 şınav yapıyorum. Üst göğüs icin ayaklar yüksek yerde dumbell ile 30 tane, bunu bu programla yarindan itibaren 100'e çıkarmak icin başlayacağım. Emeginize saglık

• quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

mekik programı da var mı bunun gibi

6 hafta sonra 80 şınav 20 barfiks 100 mekik istiyorumve hacimli sertfit vücüt haftada 3 gün 8 saat yüzüyorum . 4 saat basket oynuyorum 2 saat futbol düzenli şınav mekik barfiks dumbell çalışıyorum 175 cm boya 55 60 kiloyum :)

• programdaki 4. haftam max 42 yapabildim umarım son 2,5 haftada 100 u görücez
  • şu an rahat 40 tane normal şekilde çekebiliyorum ama kendimi zorlarsam 50 yapıyorum. Hefedim 1 ay içerisinde tek seferde 100 e çıkabilmek. 2 günde bir 40 + 30 + 30 = 100 3 set şeklinde devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 28 Haziran 2012; 12:19:58 >
  • Up. Konuyu herkes görmeli

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.