Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
934.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flowerhorn

1 haftadır uyguluyorum.Hem karın kası hemde göğüs için şınav programını.
    ilk başta 5 tane zor çekiyordum şimdi 5 sette toplam 80 tane çekiyorum.
    ilk sette çok rahat 15 tane çekebiliyorum.

Tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar laf arasında hep geçiyor bu p90x e basla falan . eger bu ıslerden anlayan bırısı varsa bana su p90x ı anlatsın . ındırebılecegım bır sey ıse lınk versın kısa bır acıklama yapsın. ınglızcem hıc yok zorlanma konusunda pek sıkıntı olmaz 3 aydır spor salonundayım kaslarım oldukca alıstı bu ıslere . yas 17 , farkeder mı bılmıyorum . imladan dolayı ozur dılerım . acelem var . şimdişden çok teşekkür ederim .
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moco Coco*

arkadaslar laf arasında hep geçiyor bu p90x e basla falan . eger bu ıslerden anlayan bırısı varsa bana su p90x ı anlatsın . ındırebılecegım bır sey ıse lınk versın kısa bır acıklama yapsın. ınglızcem hıc yok zorlanma konusunda pek sıkıntı olmaz 3 aydır spor salonundayım kaslarım oldukca alıstı bu ıslere . yas 17 , farkeder mı bılmıyorum . imladan dolayı ozur dılerım . acelem var . şimdişden çok teşekkür ederim .

P90X evde fitness programıdır. 90 günlüktür. Beachbody.com da satılıyor. Türkçe altyazılı versiyonu p90xtr.com da bulunuyor.
    Barfiks barı, dumbell yeterli oluyor.
    Sitesine girersen (veya youtube a) değişimleri sen de görebilirsin.

Vücudun alışıkmiş o zaman sorun yaratmaz sana.
    Dh de ana konusu var.

• Merhaba. Ben su an da fitnessi birakali bir ay kadar oldu onceden 3ay gitmistim. Suan da tam 7barfiks 30mekik ve 27-28tane sinav cekiyorum. Programa 3.haftadan basladim. Sonuclari yazicam.

Boy 183 kilo 64

• quote:

Orijinalden alıntı: 4nt0ny

Merhaba. Ben su an da fitnessi birakali bir ay kadar oldu onceden 3ay gitmistim. Suan da tam 7barfiks 30mekik ve 27-28tane sinav cekiyorum. Programa 3.haftadan basladim. Sonuclari yazicam.

Boy 183 kilo 64

takip
  • Acaba ilk önce mekik mi başlasam yoksa şınav mı ? Yardımcı olursanız sevirim ben göğüs için şınav düşündüm başında ama yiyede sizden yardımlarınızı bekliyorum..

Bir gün şınav bir gün mekik olsa bir sıkıntı olabilir mi ve de... ?
  • Konunun hepsine bakmadım ama bu tarz bi programla 100 seviyesine çıkabilen bi babayiğit var mıdır merak ediyorum

Yaşımız şimdi geçti, bi 10 sene önce 70-80 çekerdim, 20 de barfiks çekerdim, şimdi hergün dumble,şınav p90x çalışmama rağmen 40 ı geçemiyorum bu seviyeyi nasıl artırırım merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

Konunun hepsine bakmadım ama bu tarz bi programla 100 seviyesine çıkabilen bi babayiğit var mıdır merak ediyorum

Yaşımız şimdi geçti, bi 10 sene önce 70-80 çekerdim, 20 de barfiks çekerdim, şimdi hergün dumble,şınav p90x çalışmama rağmen 40 ı geçemiyorum bu seviyeyi nasıl artırırım merak ediyorum

Şimdi ya kaç ki?
  • Arkadaşlar P90X yaparken barfiks barım olmadığı için genellikle boş duruyorum. Barfiks yerine ne önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: PhotoJava

Arkadaşlar P90X yaparken barfiks barım olmadığı için genellikle boş duruyorum. Barfiks yerine ne önerirsiniz?

30-35 lira bişey zaten , internetten soyluyorsun evıne gelıyor. barfıksın yerını hıc bısey tutmaz gıbı ama dumbell'ın varsa youtube bak bi.
  • quote:

Mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genjuro -- 1 Eylül 2013; 2:41:31 >
  • quote:

Mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genjuro -- 1 Eylül 2013; 2:41:12 >
  • Darkness kullanıcısına yanıt
    Çok güzel program. Fakat bir sorum olacak. 100 şınava ulaştıktan sonra ne yapılmalı?
  • Bugün ilk günüm şınav ve mekiğe başladım . Şınavda zorlandım ama mekiği çatır çatır yaptım hadi hayırlısı.

• Daha önce birçok kez başladım bıraktım şu programları ve hepsinde temel neden etkisini çabucak görememdi.Yani şınav çekmek günde ne kadar vaktimi alabilir ki??Elbette yok denecek kadar az ama insan onda bile motive olmak için bişeyler arıyor.

Göğüs civarında az bi yağlanma var, bu ara evde dumbell ile kendimce çalışma yapıyorum ve bana göre oldkça etkili oldu.Şu şınav ne kadar etkili olabilir ki?Acaba bu program yada buna yakın programları uygulayıp "after & before" fotoğrafları varsa bi paylaşır mısınız.Gözle görmeden inanamıyorum yaptıkça etkisini de göremedim, gaza gelmek için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Daha önce birçok kez başladım bıraktım şu programları ve hepsinde temel neden etkisini çabucak görememdi.Yani şınav çekmek günde ne kadar vaktimi alabilir ki??Elbette yok denecek kadar az ama insan onda bile motive olmak için bişeyler arıyor.

Göğüs civarında az bi yağlanma var, bu ara evde dumbell ile kendimce çalışma yapıyorum ve bana göre oldkça etkili oldu.Şu şınav ne kadar etkili olabilir ki?Acaba bu program yada buna yakın programları uygulayıp "after & before" fotoğrafları varsa bi paylaşır mısınız.Gözle görmeden inanamıyorum yaptıkça etkisini de göremedim, gaza gelmek için...

Ben bu programların güç gösterisinden öteye gitmeyeceğine inanıyorum. Her gün aynı kas kütlesini çalıştırmanın yararı olmaz. Zaten sizin isteğiniz yağlanmayı azaltmak. O yüzden kardiyo ağırlıklı bir antrenman yapabilirsiniz. insanity veya p90x sizin için ideal. Hem istediğiniz önce ve sonra fotoğrafları ile dünyaca kendini ispatlamış antrenman programlarıdır

• Başlangıç testinde 25 şınav çektim ve 3. haftanın 3. sütunundan başladım. Az öncede 4. haftayı bitirdim. Çekebildiğim maximum şınav 50. 14 günde +25 şınav eklemek. bence gayet güzel bi program. Zaten benim görüşüm kaslı bi insan bile 70-80 şınav çekebiliyo. Barfiks daha çekmeye başlamadım ama güzel programa benziyor. Benim düşüncem şu ki tek kötü yanı 1 ve 2. günde max barfiks yapmıyorsunuz. o haftanın antremanında max barfiks yapıyorsunuz. +20 Barfikste kas yapmak veya fit olmak isteyenler için mükemmel. Barfiks ve Şınav programları tam anlamıyla mükemmel. fakat karın kası yapmak isteyenler için mekik programı uygun değil. mekik sayısını arttırmak isteyenler için güzel olabilir. fakat karın kası yapmak isteyenler başka mekik programı bulmalı. Ayrıca tavsiyem bunların yanında uyku ve beslenmelerinede dikkat etmeliler.
  • Bi çekişte 37 şınav 9 barfiks ve 50 mekik çekebiliyorum şimdi nasıl gitmeliyim özellikle barfiks konusunda.
  • Şu linkteki aleti tavsiye edermisiniz?

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.