Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
934.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel konuymuş.ben şimdiye kadar hiç spor yapmadım(yürüyüş dışında).
    yaş 19 boy 1.66 kilo 57 (kilom bana biraz bu işler için az geldi)

2 tam barfix 5 mekik ve 3 düz şınav anca çekebiliyorum.

6 hafta şınav ondan sonra mekik ondan sonrada barfix mi çalışmam gerek yoksa hepsini aynı anda mı yapmam lazım kaslı ve düzgün bir vücut için?
  • 55-60 sinav,100+ mekik. 20 barfix. Suan icin iyi ama 100 sinav cekmeyi bir turlu beceremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajım bulunsun benim de
  • Çok iyi Hazırlanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

55-60 sinav,100+ mekik. 20 barfix. Suan icin iyi ama 100 sinav cekmeyi bir turlu beceremedim.

hafta içi pazartesi - carsamba - cuma iyice calıs...

pazar gunu dene bıde sınavı ama kahvaltı ve ogle yemegınden sonra , 55-60 yapıyorsan 70-75i gorursun bence
  • Konuyu hortlatmak istemem ama merak ettiğim bi nokta var 3.cü sutundan başladığımız da 1. Sutun 100 sınav vaad ediyorsa 3.sutun ne vaad ediyor :-D

• 3. sütun zaten 100 şınav vaad ediyor. 1. sütun, 2. veya 3. sütundan başlamayı vaat ediyor
  • O zaman 1. stun hazırlık gibi bişey :-!

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

3. sütun zaten 100 şınav vaad ediyor. 1. sütun, 2. veya 3. sütundan başlamayı vaat ediyor

Hocam bu 1 gün ara ile yapmasak olmazmı barfiksi ? o kadar beklmeye gerek varmı vucut zaten alısık .Son olarak setlerde 80 saniye 90 pardon dinlenin demissiniz daha az dinlensek sorun olurmu 20 barfiks açısından
  • Başlamayı düşünüyorum 1 gün şınav 1 gün mekik şeklinde düşünüyorum başlangıçta 22 şınav 28 mekik çekebildim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sör Aragorn

Başlamayı düşünüyorum 1 gün şınav 1 gün mekik şeklinde düşünüyorum başlangıçta 22 şınav 28 mekik çekebildim bakalım

ben spor yapmayan hareketsiz yaşayan neredeyse 8 tane şınavı bile ard arda çekemeyen biri olarak 2. haftada 30 tane şınava ulaştım.Topu topu 2 hafta felan oluyor programı düzgün olarak harfiyen uyguluyorum ilk gün 8 tane şınav çekememiştim ard arda ağlamıştım yere kapaklanıp, yediğime içtiğime dikkat edip protein ağırlıklı beslenerek 2 haftada 30 tane şınava ulaştım ve devam edıyorum hedefim 2 dakikada 40 şınav.Askerde refüze olmamak için 40 tane şınav çekmem lazım en az hedefim 40
  • Sabah sporumu yaptım yine bu programın dışına çıktım biraz 40x2 hatta daha fazla 100 den fazla şınav çektim 50 de mekik çektim, mekikte 50de tıkandım şınavda 40da tıkanıyorum oda zorlayınca 40 oluyor 30da nefesim kesiliyor hala.Benim bu iş olucak gibi böyle giderse askere gidene kadar sınavı geçicek seviyeye gelirim Sizde yapın prof destek alıp spor yapmaya benzemez ama inanın çokda fark ediyor eskisine göre, 1 ay önce hiç şınav cekemıyodum nerden nereye geldim.İleride salona felan yazılıcam nasip kısmet olrsa bu arada programı yapmaya devam ediyorum bakalım programın sonunda 100 şınava ulaşıcakmıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Şu linkteki aleti tavsiye edermisiniz?

http://urun.gittigidiyor.com/spor/revoflex-xtreme-egzersiz-aleti-kargo-bedava-93818094

Hocam ürün plastik yani sağlam birşey değil elinde kalır 1.5 litrelik kola şişesiyle dene o aletle yapılan hareketi farkı anlayacaksın

• 16 aralıkda hatay iskenderun denizci olarak askere gitcem.

2. haftadayım. 16 aralığa kadar bitircem :) hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

3. sütun zaten 100 şınav vaad ediyor. 1. sütun, 2. veya 3. sütundan başlamayı vaat ediyor

kardeşim 3.günden sonra napıyoruz bırakıyomuyuz 1 haftada sadece 3günmü çalışıyoruz yoksa hergünmü tekrar 1.gündenmi başlıyoruz 3.günüde tamamladıktan sonra 1 hafta icinde

yoksa 1gün şınav 1 gün mekik yapsak 1 hafta icinde 6 gün calısmıs olsak nasıl olr ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napsterbaby -- 5 Kasım 2013; 21:31:16 >
  • Mekiğe başlamadan önce göbek eritmek daha mantıklı olacaktır sanıyorum?
  • takip... dumbell ve barfiks siparişimi verdim . gelince baslayacagım. tahminimce 2-3 barfiks çekebilirim şu an :D
  • takip
  • 3 hafta 3 günden başladım normalde vücut yorgunluğuna göre 35-60 arası şınav çekerim vücut geliştiriyorum zaten hali hazırda. durduk yere 120 şınav çektim güzel oldu.
  • Şu anda 4. haftadanın , son günündeyim. Max çekebildiğim şınav 18 kadar. başladığımda 11 idi. 2 haftaiçinde 100 yapabilmem mümkün görünmüyor. :(

4. haftayı ilk kolondan takip ediyorum. 3. kolondan takip edebilene kadar 4.haftada kalmak iyi bir yöntem olur mu? Bu kadar zayıf gidip ,100 şınavı başaran var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.