Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
934.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achiever

Programı çoktan bitirdim beyler internetim olmadığı için 1,5 2 aydır yazamıyorum sizlere

2013 ün son aylarında askere gitmek için muayenemi yaptırdım, tahsilim olmadığından dolayı geleceğimde olmadığı için her nekadar açık öğretim okusamda bir halt olamayacağımı bildiğim için ilkokul mezunlarınında başvurabildiği; sözleşmeli er statüsünde tskda askeri personel olarak görev yapmak için bazı fiziki kabiliyet testlerinde başarılı olmak gerektiğini gördüm asal. 'ın sitesinde ve bu fiziksel testlerden biride 2 dakikada 40 şınav dı, başarılı olup sınavı geçebilmek için minimum 70 puan almanız gerekiyor buda 2 dakikada en az 40 şınav demek oluyor.Neyse uzun lafın kısası; ilk başladığım gün ard arda 8 şınav çekememiştim 7. şınavda yere kapaklanıp ağlamıştım Allahım neden bukadar güçsüzüm diye, sonra ilerleyen günlerde baktım ki meğersem geçtiğim bu yollar nekadar kolaymış.Zamanla programa uyarak ve düzenli beslenerek vs geçirdim bu 6 haftayı.Şu anda programı bitirdim ve rahatlıkla 100 tane şınav çekebiliyorum.7 şınavla başladım 10 oldu 15 oldu 20 oldu 25 oldu 30 yaptım az kaldı diye hedefime daha hırslı çalıştım 40 yaptım ama bırakmadım programa devam ettim ve hala devam ediyorum.Yavaş yavaş dayanıklılık kazanmanın verdiği mutluluğu tarif edemem, nasip olursa ileride profesyonel destek alarak body building ile uğraşmayı düşünüyorum.Herşey bu konu ile başladı favori konum olarak sonsuza dek kalacak bu konu, bu başlığı açan @Darkness arkadaşa teşekkür ederim.

Kesinlikle katılıyorum
    Bende 5 şınav cekebiliyodum en son 40 da kaldım nedendir bilmiyorum bıraktım
    Şimdi yeniden başlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba bişey sormak istiyorum.Ben de yeni başladım da programa şınav çekerken belimde bir ağrı oluyor neden sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasketballPlayers

Merhaba bişey sormak istiyorum.Ben de yeni başladım da programa şınav çekerken belimde bir ağrı oluyor neden sizce?

Yeni başladıysan kendini fazla zorlama dizlerinin üzerinde başla önce hazır oldugunda tam şınav pozisyonuna geçersin.
  • Hareketli resimdeki şınav dogrumu? Askerde oyle cekilmez diyorlardi bize. Eller arasindaki mesafe 10 veya 15 cm ancak olmali ve kollar yere dumduz olmali deniyordu. Yanılıyor muyum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikmen21

hocam veya arkadaşlar ben şınav ve mekik programlarını bir haftada yapmak istiyorum. sizce olur mu? yani bir hafta da hem şınav hemde mekik programını yapıcam. olur mu sizce ??

Bu soruya bir cevap alabilirsek sevinirim, bende ikisini bir arada götürürüm diye düşündüm, bilen birilerine soralım. Pazartesi-çarşamba-cuma şınav, salı-perşembe-cumartesi mekik şeklinde falan yapılabilir mi? Olmazsa önce şınav programını bitirir sonra mekik programına başlarız.
  • İkisi aynı anda yapılabilir arkadaşlar. Sıkıntı yok. Farklı kas gruplarını çalıştırıyor bu programlar.
  • Mesajım bulunsun
  • Şimdi 3.haftayı bitirdim de ben son setlerde(3.haftanın) genellikle ortalarda bi 3 saniye yukardayken dinlendim . Yanlış mı uyguladım acaba ?
  • beyler valla ben 1 aydır pazartesi çarşamba cuma günleri şınav, salı perşembe cumartesi günleri mekik, pazartesi ve cumartesi bacak, salı göğüs-kol, perşembe omuz-arka kol çalışıyorum ve gayet normal şekilde yaşıyorum. zaten bir gün içinde maksimum 1 saat çalışmış oluyorum, insan vücudu bunu kaldıramıyorsa kendimden utanırım ben.

@Achiever hocam peki kaslarınız güçlendi mi gözle görülür bir şekilde hacim olarak?
  • Bu iki foto arasındaki fark kadar olmasada buna yakın bir fark var göğüs kası olarak onun dısında bir değişim gözlemleyemedim zaten zayıf oldugumdan karın kaslarım görünüyordu.Şimdi biceps de çalışmaya başladım kollarım çok zayıf 35 cm felan kollarımı geliştirmem lazım.

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları
  • 13-14 tane çekebiliyodum 1 hafta bitti 25-30 çekiyorum ama günler arasında ara vermedim 3 gün oldu yani bugün baya zorlandım yaparken.
  • ben abimle beraber başlıcam daha önce wushu yapıyodum (dövüş sporu) 40-50 şınav çekiyodum şimdi 25 e falan düşmüş neyse fazla uzatmıyım şınav mekik barfix programını aynı gün uygulayacaz şöyle yani pazartesi şınav mekik barfix çarşamba şınav mekik barfix cuma şınav mekik barfix bi sıkıntı
    olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: elma78

ben abimle beraber başlıcam daha önce wushu yapıyodum (dövüş sporu) 40-50 şınav çekiyodum şimdi 25 e falan düşmüş neyse fazla uzatmıyım şınav mekik barfix programını aynı gün uygulayacaz şöyle yani pazartesi şınav mekik barfix çarşamba şınav mekik barfix cuma şınav mekik barfix bi sıkıntı
    olurmu

sinav mekik ayri kaslar ikisini bir yapsan sikinti olacagini sanmiyorum
    ama sinavdan sonra barfiks cekebilecegini sanmiyoeum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20x5 şınav yaptım
    20x3 mekik yaptım ( yeni başladım )

devam ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: elma78

ben abimle beraber başlıcam daha önce wushu yapıyodum (dövüş sporu) 40-50 şınav çekiyodum şimdi 25 e falan düşmüş neyse fazla uzatmıyım şınav mekik barfix programını aynı gün uygulayacaz şöyle yani pazartesi şınav mekik barfix çarşamba şınav mekik barfix cuma şınav mekik barfix bi sıkıntı
    olurmu

Barfixi ilk çek göğüsü çok yorarsan barfixte zorlanırsın. Ama ilk barfix çektiğin için şınavdaki performansın çok düşecek.
  • quote:

20x5 şınav yaptım

devam ediyorum

Mekiği 30*5 yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhuser

quote:

20x5 şınav yaptım

devam ediyorum

Mekiği 30*5 yap

kaslar çok yanıyo acısına daha fazla dayanamıyorum
  • 2 gunde 1 yerine hergun yapsak ne olur
  • yeni başladım başladım 5 tane bile çekemiyorum şuanlık inşallah iyi bi seviyeye gelirim hedefim 100 değil ama en azında 40 - 50 yapsam şükrederim :)
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.