Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
934.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hacim veya görüntü için boşuna bu programlarla uğraşmayın, bunlar sizi inanılmaz güçlendirir ama görüntünüzde pek bir değişiklik olmaz.
  • Emeğe saygı, yararlı konu
  • 4. haftanın ilk kolonunda kaldım. 3. kez 4.haftayı tekrar ediyorum ama bir ilerleme olmuyor.

Hergün yapmak, veya günde 2. kez yapmak gibi bir strateji işe yarar mı?
  • Emeğe saygı.Birçok kişiye yararı dokunduğuna eminim.

• 1 gün ara ile şınav programını uyguluyorum
    4.haftadayım 2 gün sonra 5.haftaya geçeceğim
    ilk başlarda 5 şınav zor çekerken şimdi ilk sette 35-40 yapabilirim
    ve hafiften göğüslerim şişti
  • 4. hafta 3.günündeyim. 2. sütundan devam ediyorum. İlk denememde 7 şınav çekebilmiştim, yarın ki yorgunluk testinden sonra sizlere sonucu bildiricem

edit: 4. hafta bitti ve yorgunluk testinde hiç kasmadan 42 çektim. Ama 5. haftaya da 2.sütun ile devam edicem. 100'ü göremesem de 80'i rahat görürüm 6 hafta sonunda. Ve bu çalışmayı sırf p90x adına güçlenmek için yapıyorum, 6 hafta sonunda p90x'e başlıcam.

edit2: yorgunluk testinden önce ısınmadığım için omuzu sakatladım bir kaç gün ara vercez mecburi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLyyy16 -- 19 Aralık 2013; 5:37:50 >
  • Hocam 3 gün var ya art arda mı yapıcaz yoksa 1 er gün araylami

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

Hocam 3 gün var ya art arda mı yapıcaz yoksa 1 er gün araylami

Ard arda yapma.1 haftada 3 defa yapacaksın.Pazartesi,carsamba,cuma yapabilirsin mesela.Sana hangisi uygunsa ara vererek yap işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewilswale

quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

Hocam 3 gün var ya art arda mı yapıcaz yoksa 1 er gün araylami

Ard arda yapma.1 haftada 3 defa yapacaksın.Pazartesi,carsamba,cuma yapabilirsin mesela.Sana hangisi uygunsa ara vererek yap işte.

sagolasın hocam
  • Darkness kullanıcısına yanıt
    hocam veya arkadaşlar ben şınav ve mekik programlarını bir haftada yapmak istiyorum. sizce olur mu? yani bir hafta da hem şınav hemde mekik programını yapıcam. olur mu sizce ??
  • beyler ben şınav cekerken karnım yanıyor neden olabilir.
    (mekik ile şınavı karıstırmıyorum
  • Haftanın 3 günü şınav, 3 günü barfiks programına başlasam zararı olurmu acaba?
  • Ilk testte 8 şınav ve 15 düzgün barfiks çektim nasıl sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 şınav ile başladım. Şimdi 46 yane yapabiliyorum. Güç artıyor tabii ama kaslarda pek bir gelişme yok.
  • Programı çoktan bitirdim beyler internetim olmadığı için 1,5 2 aydır yazamıyorum sizlere

2013 ün son aylarında askere gitmek için muayenemi yaptırdım, tahsilim olmadığından dolayı geleceğimde olmadığı için her nekadar açık öğretim okusamda bir halt olamayacağımı bildiğim için ilkokul mezunlarınında başvurabildiği; sözleşmeli er statüsünde tskda askeri personel olarak görev yapmak için bazı fiziki kabiliyet testlerinde başarılı olmak gerektiğini gördüm asal. 'ın sitesinde ve bu fiziksel testlerden biride 2 dakikada 40 şınav dı, başarılı olup sınavı geçebilmek için minimum 70 puan almanız gerekiyor buda 2 dakikada en az 40 şınav demek oluyor.Neyse uzun lafın kısası; ilk başladığım gün ard arda 8 şınav çekememiştim 7. şınavda yere kapaklanıp ağlamıştım Allahım neden bukadar güçsüzüm diye, sonra ilerleyen günlerde baktım ki meğersem geçtiğim bu yollar nekadar kolaymış.Zamanla programa uyarak ve düzenli beslenerek vs geçirdim bu 6 haftayı.Şu anda programı bitirdim ve rahatlıkla 100 tane şınav çekebiliyorum.7 şınavla başladım 10 oldu 15 oldu 20 oldu 25 oldu 30 yaptım az kaldı diye hedefime daha hırslı çalıştım 40 yaptım ama bırakmadım programa devam ettim ve hala devam ediyorum.Yavaş yavaş dayanıklılık kazanmanın verdiği mutluluğu tarif edemem, nasip olursa ileride profesyonel destek alarak body building ile uğraşmayı düşünüyorum.Herşey bu konu ile başladı favori konum olarak sonsuza dek kalacak bu konu, bu başlığı açan @Darkness arkadaşa teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achiever -- 17 Şubat 2014; 9:32:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Achiever

2013 ün son aylarında askere gitmek için muayenemi yaptırdım, tahsilim olmadığından dolayı geleceğimde olmadığı için her nekadar açık öğretim okusamda bir halt olamayacağımı bildiğim için ilkokul mezunlarınında başvurabildiği; sözleşmeli er statüsünde tskda askeri personel olarak görev yapmak için bazı fiziki kabiliyet testlerinde başarılı olmak gerektiğini gördüm asal. 'ın sitesinde ve bu fiziksel testlerden biride 2 dakikada 40 şınav dı, başarılı olup sınavı geçebilmek için minimum 70 puan almanız gerekiyor buda 2 dakikada en az 40 şınav demek oluyor.Neyse uzun lafın kısası; ilk başladığım gün ard arda 8 şınav çekememiştim 7. şınavda yere kapaklanıp ağlamıştım Allahım neden bukadar güçsüzüm diye, sonra ilerleyen günlerde baktım ki meğersem geçtiğim bu yollar nekadar kolaymış.Zamanla programa uyarak ve düzenli beslenerek vs geçirdim bu 6 haftayı.Şu anda programı bitirdim ve rahatlıkla 100 tane şınav çekebiliyorum.7 şınavla başladım 10 oldu 15 oldu 20 oldu 25 oldu 30 yaptım az kaldı diye hedefime daha hırslı çalıştım 40 yaptım ama bırakmadım programa devam ettim ve hala devam ediyorum.Yavaş yavaş dayanıklılık kazanmanın verdiği mutluluğu tarif edemem, nasip olursa ileride profesyonel destek alarak body building ile uğraşmayı düşünüyorum.Herşey bu konu ile başladı favori konum olarak sonsuza dek kalacak bu konu, bu başlığı açan @Darkness arkadaşa teşekkür ederim.

Hocam ben geçen sene 12 civarı şınavla başlayıp 30'a çıkarmıştım ama daha yukarısını bir türlü görememiştim, nefes kontrolü çok önem arz ediyor mu buralara gelmek için?

• İnerken nefesi alıp çıkarken nefesi vericeksin hocam önemini bilmiyorum ama doğru şınav çekme şeklinin bu olduğunu nefes kontrolünün böyle yapıldığını öğrenip hareketi doğru yapmak için kendimi böyle alıştırdım, hatta ilk başladığımda karıştırmamak için kareli bir deftere kocaman inerken nefes al çıkarken nefesi ver diye yazmıştım.
  • bende en kısa zamanda başlayacağım programa
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.