Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
934.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şuanda 20 çekebiliyorum
    önemli olan aradaki 10 şınav farkı
    10 diye küçük görmeyin ne de olsa ilk başladıım şınav sayısının 2 katı.
    mekiktede rahat 60 yapabiliyorum
  • güzel konu açanların ve emeği geçenlerin ellerine sağlık.

ben hem kilo vermek hem de biraz fit bir vücut için öncelikle ne yapmam lazım ?

Bi fitness salonuna kaydolsam haftada 2 gün 2şer saat gitmek gibi bi program mı uygun yoksa evde hergün belli bi programı mı uygulamalıyım.

Açıkçası nasıl başlamalıyım tavsiyeniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

güzel konu açanların ve emeği geçenlerin ellerine sağlık.

Bi fitness salonuna kaydolsam haftada 2 gün 2şer saat gitmek gibi bi program mı uygun yoksa evde hergün belli bi programı mı uygulamalıyım.

hocam sağlam bı spor salonuna kaydolucaksan , salon tabii ki. yakınsa salon tabii ki

evdede yapılabilir , salondada. bence. kişinin azmine kalmış. ağırlık alman lazım eve sadece 2 dumbell kurtarmaz , barfiks için yer ayarlaman lazım. kilo varsa yada meğilliysen yağlanmaya koşu bandı. kısacası evdede yer lazım biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

quote:

hocam sağlam bı spor salonuna kaydolucaksan , salon tabii ki. yakınsa salon tabii ki

evdede yapılabilir , salondada. bence. kişinin azmine kalmış. ağırlık alman lazım eve sadece 2 dumbell kurtarmaz , barfiks için yer ayarlaman lazım. kilo varsa yada meğilliysen yağlanmaya koşu bandı. kısacası evdede yer lazım biraz.

ilgin için eyv dostum. Peki salon seçerken nasıl bir yeri seçmemi tavsiye ederiz bizim orada 4 farklı yer var nasıl bir yer olmalı ? Ve haftada kaç gün gitmek iyi olur, fiyatlar hakkında bilginiz var mıdır ?

• Göğüs Küçültme Hareketleri var bir de...

http://www.uzuncahayat.com/2013/03/gogus-kucultme-hareketleri.html
  • bu iş sadece şınavla olacak iş değil.. bir salona gitmek ve ağırlık çalışmak şart arkadaşlar.. şınavı ısınmak veya ara antreman olarak yapabilirsiniz.. ama hacim, ağırlık çalışarak ve beslenmeyle olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

quote:

ilgin için eyv dostum. Peki salon seçerken nasıl bir yeri seçmemi tavsiye ederiz bizim orada 4 farklı yer var nasıl bir yer olmalı ? Ve haftada kaç gün gitmek iyi olur, fiyatlar hakkında bilginiz var mıdır ?

aile paketleri cok uygun olabiliyor , kardeşinizle babanızla felan filan..

spor salonuna gidicekseniz bence tavanlar yuksek olmalı , geniş ferah olmalı. bitsinde gidiyim dedirtmemeli ortam. yoksa kucuk felan olucaksa odanızdada yaparsınız

profilinize baktım , fatih'in oraları pek bilemiyorum. tavsiye veremicem. haftada 4 gün iyidir bence. ben bazen 5 bazen 3 bazen 6 gidiyorum ama 5-6 yoruyor insanı. 4gün ideal sayılır bence(tabi uzmanı değilim spor salonuna kaydolunca hocayla konuşursunuz)

• quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

bu iş sadece şınavla olacak iş değil.. bir salona gitmek ve ağırlık çalışmak şart arkadaşlar.. şınavı ısınmak veya ara antreman olarak yapabilirsiniz.. ama hacim, ağırlık çalışarak ve beslenmeyle olur

Hacimden ziyade burada zinde bir vücut için olan arkadaşlar da var. Şınav evet hacim yüklemez bize ama kasları sıkılaştırdığı ve direnci arttırdığı yadsınamaz bir gerçek.
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    aslında demek istediğimde bu.. tek başına şınav tabiki etkili olur ama sıkı ve sağlam bir vücut için ağırlık egzersizleri ve beslenme şart.. şınav çektikten sonra bir kaç şet dumbelllarla veya bench press çalışması çok daha fayda verir
  • Bende başladım bugün 30*5 mekik 10*2 sınav yapabildim spor salonu imkanı yok mekik sehpası almayi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darkness kullanıcısına yanıt
    Dursun kenarda
  • 3.haftadan yeniden başladım bugün geçen sene yarısında bırakmıştım 45 falan yapıyordum bakalım bu sefer ne olacak
  • quote:

bu iş sadece şınavla olacak iş değil.. bir salona gitmek ve ağırlık çalışmak şart arkadaşlar.. şınavı ısınmak veya ara antreman olarak yapabilirsiniz.. ama hacim, ağırlık çalışarak ve beslenmeyle olur

loserlik yapma kardeş ben 1 sene bu programı harfiyen uyguladım hem 100 şınav yapabiliyorum hemde göğüs kaslarım hacim kazandığı için dar tshirtler giyip utanmadan gezebiliyorum hayvan gibide hacim kazandım tabiki beslenmeme dikkat ettim tabiki ağırlık çalışarak oldu bu sonuçta şınavda kendi vucut ağırlıgımızı kullanıyoruz değil mi
  • Ayrıca yardimci olması açısından android markette runtastic firmasının Push UP programı güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faşo ağa

quote:

loserlik yapma kardeş ben 1 sene bu programı harfiyen uyguladım hem 100 şınav yapabiliyorum hemde göğüs kaslarım hacim kazandığı için dar tshirtler giyip utanmadan gezebiliyorum hayvan gibide hacim kazandım tabiki beslenmeme dikkat ettim tabiki ağırlık çalışarak oldu bu sonuçta şınavda kendi vucut ağırlıgımızı kullanıyoruz değil mi

ben diyorum ki şınav yanında ağırlıkta çalışın sen diyorsunki şınavın yanında ağırlıkta çalıştım loser lık yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 23 Mart 2014; 12:57:19 >

• quote:

quote:

quote:

ben diyorum ki şınav yanında ağırlıkta çalışın sen diyorsunki şınavın yanında ağırlıkta çalıştım loser lık yapma

bu iş sadece şınavla olacak iş değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faşo ağa -- 23 Mart 2014; 14:43:17 >

• faşo ağa kullanıcısına yanıt
    ben ne diyorum güzel kardeşim..
  • quote:

• quote:

quote:

"göğüs kaslarım hacim kazandığı için dar tshirtler giyip utanmadan gezebiliyorum"
  • quote:

quote:

quote:

"göğüs kaslarım hacim kazandığı için dar tshirtler giyip utanmadan gezebiliyorum"

kaslıyım diye mi kıskanıyorsun ?
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.