Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
934.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar mekigi yatak uzerinde yapsam bi zarari olur mu?yer sirtimi oldukca rahatsiz ediyor da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batgyro

arkadaslar mekigi yatak uzerinde yapsam bi zarari olur mu?yer sirtimi oldukca rahatsiz ediyor da

zararı olmaz ama amacına da ulaşmaz diye düşünüyorum. bir battaniyeyi ikiye veya üçe katlayıp üstünde çekmeyi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Spirit

quote:

Orijinalden alıntı: Batgyro

arkadaslar mekigi yatak uzerinde yapsam bi zarari olur mu?yer sirtimi oldukca rahatsiz ediyor da

zararı olmaz ama amacına da ulaşmaz diye düşünüyorum. bir battaniyeyi ikiye veya üçe katlayıp üstünde çekmeyi dene

dogru soyluyosun aklima gelmemisti bu.tesekkurler.

• mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

dostum bişi sorcam dizli olan şinav beni zorlamıyor diğer türlü zorluyor onla devam etsem gelişme olurmu.

birde diğer türlü kendimi kaldıramıyorum bu normalmi

diz üstünde şınavın çok az etkisi olur.. 1 tanede olsa muntazam çek, bugün 1, yarın 2.. devam

dostum diz üstünü bıraktım normal çekiyorum.

ama setleri tamamlayamıyorum mesela 10lu set var 1.haftanın 3.gününde 6-7 geliyorum kaslarım yukarı kalkmıyor dinlendikten soonra 2 ile o seti tamamlıyorum.

bu şekilde bir sıkıntı olurmu.
  • arkadaslar oncelikle ikinci seviyeyim.az once 2. haftanin ilk gununu tamamladim.ancak bu gerceklesmeden once ilk haftayi tekrar etmeyi dusunuyordum cunku ilk haftanin son gununde zorlanmistim.ama hirs yaptim ve ikinci haftayi yapmaya karar verdim.ve son sette tam 15 sinav cektim.programa baslamadan onceki yorgunluk testinde ise 7 tane anca cekebilmistim.paylasmak istedim.

Bu arada karniniz acken sakin uygulamayin bu programi cunku gucunuz cok cabuk bitiyor ve sevkiniz kiriliyor.iyice isinmayi da unutmayin.iyi gunler

• uygulamaya başladım hadi bakalım
  • quote:

quote:

quote:

dostum bişi sorcam dizli olan şinav beni zorlamıyor diğer türlü zorluyor onla devam etsem gelişme olurmu.

diz üstünde şınavın çok az etkisi olur.. 1 tanede olsa muntazam çek, bugün 1, yarın 2.. devam

ama setleri tamamlayamıyorum mesela 10lu set var 1.haftanın 3.gününde 6-7 geliyorum kaslarım yukarı kalkmıyor dinlendikten soonra 2 ile o seti tamamlıyorum.

ne kadar yapabiliyorsan o kadar olacak.. ben o programları hiç takip etmedim.. zamanında üniversite yıllarımda, her gün 1 arttırarak çalışıyordum. ilk sefer 10 zor çekerken 1-1,5 ay içerisinde tek seferde 50 nizami çekecek hale gelmiştim..

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne kadar yapabiliyorsan o kadar olacak.. ben o programları hiç takip etmedim.. zamanında üniversite yıllarımda, her gün 1 arttırarak çalışıyordum. ilk sefer 10 zor çekerken 1-1,5 ay içerisinde tek seferde 50 nizami çekecek hale gelmiştim..

1. haftam bitti. bu hafta tekrarlayacam. az zorlandım.

• bakıcam
  • Rezerved.Paylaşan arkadaşa teşekkürler.

• konuyu açan arkadaşa teşekkürler nasipse yarın 3. güne geçicem. fena değil durum, normalde 3. grup a kıl payı girdim, çok zorlar diye 2. kolonu yapıyorum. doğru yapmışım tam benlik olmuş. saygılar.
  • bence çok faydalı program yaptıkca geliştiğinizi görüyosunuz,hazırlayan arkadaşa teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzselim13 -- 4 Temmuz 2013; 1:35:33 >
  • Yeni başladım bende faydalı gibi görünüyor.Zaten vücut çalışmaya başlamıştım yanında bunada başlayayım dedim.İlk başta hem spor hem bu program derken vücut çok kötü ağrıyordu şimdi hiçbir sorun yok bakalım amacıma ulaşabilecek miyim :) Hazırlayana teşekkürler.
  • arkadaslar bugun 2. haftanin 3. gununu yaptim.ancak son 2 set inanilmaz zorlandim.son setin ( son sette 15 sinav cekebildim) son 5-6 sinavini vucudum yukaridayken bekleye bekleye cekebildim.zaten o sinavlar da nizami degildi vucudum yamuk yumuk haller aliyordu.sorumsa su:sizce vuducudumu bu kadar zorlamam saglikli mi (egzersizden sonra agri yasamadim)?yapamayacagimi hissetigim yerde birakmali miyim yoksa bugun yaptigim gibi tam duzgun olmasa da zorlayarak tamamlamali miyim? tesekkurler.

• Kardeşimle beraber başlayacağız ancak bir kaç sorum var.

Bunları yapmadan önce nasıl ve ne kadar ısınmamız gerekir?

Üçünü de yapacağız ama hangi günler de yapmamız gerekiyor? Mesela hepsini aynı gün mü yapalım yoksa barfiksi bir gün, mekiği bir gün, şınavı bir gün mü yapmalıyız?

Bir de dumbell lar var ek olarak onlarla çalışsak sıkıntı olur mu acaba?

Teşekkürler.
  • Yarın bende başlıyorum umarım olumlu sonuç alırız.
  • teşekkürler başlıyorum
  • Yararlı konu kalsın deneyecegim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer25 -- 8 Temmuz 2013; 17:50:15 >
  • Zamanında tam olarak başlayamamıştım bugünden itibaren mekik programına başladım.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.