Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
934.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

4 haftada mekik çekiyorum.Mekik çekmede sıkıntı yok ama bu karın kasları nasıl gelişecek? ortalık bilgi kirliliğinden geçilmiyor.8 dakikada karın kası programı var ama normal olarak çalıştıgım body programımın üstüne gider mi bilinmez.Şınav -mekik-barfix alayı var çünkü

Karın kasları daha cok beslenmeyle alakalı.Karın bölgesindeki kasların üzerinde genede büyük bir yağ tabakası oldugundan geç belirginleşiyor.2 senedir haftada 4 gün mekik çekerim alt karın-üst karın antremanıyla beraber daha yeni belirginleşti inanırmısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anil43

quote:

4 haftada mekik çekiyorum.Mekik çekmede sıkıntı yok ama bu karın kasları nasıl gelişecek? ortalık bilgi kirliliğinden geçilmiyor.8 dakikada karın kası programı var ama normal olarak çalıştıgım body programımın üstüne gider mi bilinmez.Şınav -mekik-barfix alayı var çünkü

Karın kasları daha cok beslenmeyle alakalı.Karın bölgesindeki kasların üzerinde genede büyük bir yağ tabakası oldugundan geç belirginleşiyor.2 senedir haftada 4 gün mekik çekerim alt karın-üst karın antremanıyla beraber daha yeni belirginleşti inanırmısın.

evet. karın bölgesindeki yağlar gidecekki öyle gözükecek baklavalar.

• o zaman 2 senemiz var.Geç olsun güç olsun ama olsun.İyiki Bekarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 11 Haziran 2013; 16:30:29 >
  • quote:

o zaman 2 senemiz var.Geç olsun güç olsun ama olsun.İyiki Bekarım

ben tam tersini düşünüyorum. evli olsam veya ailemle olsam ve BİRAZ düzenli olsa yaşantım.
    beslenme konusunda tamam birçok yasak şeye tavsiyelere dikkat etmeye çalıştım çalışıyorum ama olmuyor. hazır yemek yiyorum hep ister istemez... :/
  • zayıfım birkaç sene önce 35 civarı şınav çekebiliyodum tek seferde ama artık 20 yi çok zor buluyorum, bu 100 denilen tek seferde değil günlük toplam şınav sayısı dimi öyle değilse
  • Yarin diyet ve spora basliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiro

zayıfım birkaç sene önce 35 civarı şınav çekebiliyodum tek seferde ama artık 20 yi çok zor buluyorum, bu 100 denilen tek seferde değil günlük toplam şınav sayısı dimi öyle değilse

tam düzenle uygulanırsa tek yatışta 100 ;)
    ama dert etme sayfalara bakarsan 60 70 lere çıkan var ama 100 görmedim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

quote:

zayıfım birkaç sene önce 35 civarı şınav çekebiliyodum tek seferde ama artık 20 yi çok zor buluyorum, bu 100 denilen tek seferde değil günlük toplam şınav sayısı dimi öyle değilse

60-70 hımmm. ben 15 üstelik zayıfım o zaman bu adamlar benden yaklaşık olarak 4x1,5=6 kat daha güçlü

• quote:

quote:

quote:

60-70 hımmm. ben 15 üstelik zayıfım o zaman bu adamlar benden yaklaşık olarak 4x1,5=6 kat daha güçlü

eğer 250 kilo değilse 60 70 çekenler senden pek farkı yok. yani aynı boydaki iki kişiden biri zayıf veya kilolu ise çok geride olmuyor normal kiloludan. barfikste daha etken ama şınavda o kadar değil. avantajın olan kilon, aynı zamanda dezavantajın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

eğer 250 kilo değilse 60 70 çekenler senden pek farkı yok. yani aynı boydaki iki kişiden biri zayıf veya kilolu ise çok geride olmuyor normal kiloludan. barfikste daha etken ama şınavda o kadar değil. avantajın olan kilon, aynı zamanda dezavantajın.

onlar 250 kilo değil ama ben 57-58 kiloyum

• kiro kullanıcısına yanıt
    avatanjkın aynı zamanda dezavantajın takma kafana kiloyu o kadar.
  • bu sıralar her gün kafama göre şınav çekiyordum bunu gördüğüm iyi oldu. deniyeceğim ama aklıma şu takıldı. 25üstü yapanlar 3.haftadan başlasın demişsin. oraya kadar tamam sıkıntı yok. ben normalde zorlanarak 40'a kadar çekiyorum. gücümü sonuna kadar bitirmeyi denesem 40-50 arası bir rakam olur. 3. haftanın 1. ve 2. gününde sorun yok, onları yapabilirim. ama 3. günde birden çok fazla artış yok mu? onu çok büyük ihtimal yapamam. bu durumda ne yapmam gerekiyor? mesela hiç 3.haftanın 3. sütünunu denemeden 2yi mi yapayım. yoksa bile bile 3'ten devam mı edeyim. 3.sütunu yapamazsam eğer. 4. haftaya 3.sütündan devam mı edeyim, yoksa 3.haftaya baştan mı başlayayım :) cevaplandırırsan sevinirim :)
  • Yapamadığınız haftaları tekrar etmelisiniz arkadaşlar.
  • Arkadaşlar bir süre bu programı denedim ama bir süre sonra sıkıyor ve işe yaramıyor gibi oluyor. (Yani sadece sayı artıyor) Düzgün çalışmak isteyenlere P90X'i öneririm.
  • Einstein kullanıcısına yanıt
    çakı gibi hissetmiyor musun? :(
  • Boy 1.80 KG 82, geniş omuzluyum. fotoğrafını koyduğum programa başlıyorum bende pazartesi günü. Spora başlamadan önce kendi fotoğraflarımı da çekip öncesi ve sonrası şeklinde koyacağım inşallah. 1,5 ay sıkı bi kasayım bakalım ne olacak :) Programı hazırlayan arkadaşa teşekkürler ama ben de programın dışında bi program hazırladım kendime göre. Pazartesi çarşamba ve cuma günü şınav ve koşu, salı perşembe ve cumartesi günleri mekik biceps ve triceps çalışıcam pazar günü de serbest takılıcam bakalım. Vardiyalı çalıştığım için beslenme ve uyku da sıkıntı yaşıyorum onu da nasıl halledicem artık bilmiyorum.

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları

• arkadaşlar şınav mekik barfiks çok etkili idmanlardır ama kütle arttırımı için ağırlık çalışmanız gerektiğini ve bol proteinli besinler yemeniz gerektiğini hatırlatmak istedim.. çünkü uzun zaman alan ve çok zahmetli bir iş, aylarca uğraşıp bir gelişme olmadığında şevkiniz kırılabilir ve bir daha hiç yapmak istemeyebilirsiniz.. böyle kötü sonuçlar doğurmasını istemediğimden söylüyorum
  • Arkadaşlar 20 mekik sonrasında karnıma ağrılar giriyor, sizce bu programla mekiği 30+ yapabilir miyim 1 ay içerisinde?
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

arkadaşlar şınav mekik barfiks çok etkili idmanlardır ama kütle arttırımı için ağırlık çalışmanız gerektiğini ve bol proteinli besinler yemeniz gerektiğini hatırlatmak istedim.. çünkü uzun zaman alan ve çok zahmetli bir iş, aylarca uğraşıp bir gelişme olmadığında şevkiniz kırılabilir ve bir daha hiç yapmak istemeyebilirsiniz.. böyle kötü sonuçlar doğurmasını istemediğimden söylüyorum

Ben de şınav ve mekik programı yapmıştım. yaklaşık 1bucuk ay kadar gayet yerinde zamanında ve düzenli beslendim, hayatımda hep spor yaptığım için bi temelim var. antreman saatlerini azaltmak yerini hergün yaparak sıklaştırdım. Tek oturuşta 50-55 şınav çekebiliyordum. İlk başlarda vücutta gayet güzel görünüm oluyordu. Bir yerden sonra yaptığım program yetmedi, vücudum söndü bildiğiniz, mesela set şınav yapıyorum. 50-25-35-20-20 diye yapıyordum yetersız kalıyordu. Bir zaman sonrada şınav çekerken resmen sıkılıyordum bileklerim falan acıyordu bırakıyordum. Son zamanlarda bu yaşadıklarımdan sonra sogudum ve yaklaşık 3 haftadır bıraktım. idman yaptıktan sonra ne kas gelişme agrısı ne de birşey hissediyordum. Şimdi vücudum küçüldü gibi galiba fazla yağları yaktım ben o süre zarfında. Bu saatten sonra ne yapmam lazım hocam ? Ağırlık ve proteinli beslenme şartmı ? Ben amelelik değil, vucudumu doğal yolla geliştiren sporlara yönelmek istiyorum. Ama kütle yapmak da istemiyorum değil. Tavsiyenizi alabilirmiyim.

Edit: Diğer bilgisi olan arkadaşlardan da tavsiye bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARC118i -- 21 Haziran 2013; 16:28:56 >

• aynı olay bana olmuştu.. bir yere kadar iyi gidiyorsun, bir yerde tıkanıp kalıyorsun.. işin kötüsü olanıda koruyamıyorsun daha da kötü oluyor

ben bir ara sadece duvar itişle (itiş dediğim duvarla güreişyordum ersimen) 1-2 ay içinde baya sonuç elde etmiştim.. omuzlarım gözle görülür şekilde şişmişti, çünkü çok yoruyordu.. ama bir gün aynı şekilde sönüverdi

diyroum ya yetmediği zaman arttırmak lazım.. ordada iş ağırlığa düşüyor.. ve tabik dinlenme ve beslenme.. bunlar en az idman kadar önemli.. benim en büyük hatam hergün yapmamdı.. 1 gün yapıp 1 gün ara vermek lazımki kaslar kendine gelsin.. dinlenip bir sonraki idmana hazır olsun.. uykuda çok önemli
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.