Şimdi Ara

SINAV NASILDI(SONUÇLAR AÇIKLANINCA SSLER BURAYA) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
2
Favori
4.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Direksiyon sinavinin tarihinin belli olmamasi kadar saçma bir şey yok bu sınavın 13 Aralıkta yapılacağı belliydi MEB bu ehliyet işine hiç özen göstermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kurs mesaj attı az önce. Sınavdan geçtiniz, direksiyon sınavı 3-4 Ocak, harçları yatırmanız gerekiyor bla bla diye
  • Ya kardeşim bu ne vurdumduymazlık direksiyon sınavını yine ertelemişler 10-11 ocağa alınmış açıköğretim sınavlarından dolayı.İlk teorik sınavı bir hafta ertelediler direksiyonu 6 gün ertelediler şimdi tekrar erteliyorlar anlamadığım sadece açıköğretimemi önem veriyorlar bizimde işimiz var yani şu kağıt parçasını almayı prosedürden dolayı almak istiyoruz çokda meraklı değiliz.Anlam veremiyorum bu mebin yaptığına.

• Kurstan mı öğrendiniz mı hocam

• Evet daha yeni aradım hocam ertelenmiş.

• beyler kursta direksiyon derslerine başlandı mı ?
    benim kurs sınav 2.haftası 1 hafta önceden öğretiriz diyorlar.
  • Ben bugün kursu aradım 27sinde direksiyon varmış ona girecem büyük ihtimal sınav tarihleri yerden yere değişiyor mu?

• Açıklandı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SINAV NASILDI(SONUÇLAR AÇIKLANINCA SSLER BURAYA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alik01 -- 23 Aralık 2014; 13:55:27 >
  • alik01 kullanıcısına yanıt
    Ne açıklandı hocam

• Sürücü kursuna A2-B olarak kayıt oldum burada sertifika türüne sadece A2 yazmışlar normal mi bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slender-Man

Sürücü kursuna A2-B olarak kayıt oldum burada sertifika türüne sadece A2 yazmışlar normal mi bu ?

Sorun olmaz sanırım yeni yönetmelikle ehliyet büyütürken teorik sınav zorunluluğu kalktı tüm sınıflar ortak sınava girdiği için a2 veya b yazması çokta önemli olmasa gerek. Sonuçta sırayla uygulamalı sınava gireceksiniz. Önce motorun uygulamasına gireceksiniz büyük ihtimalle arkadaşımda öyle olmuştu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis Hanim

Direksiyon sinavi parasini yatirmasam sinav haklarimdan 1 tanesi gider mi. Ayrica benim direksiyon sinavim da bu haftasonuymus buyuk ihtimalle. Kurs söyledi

Yatırıp girmesenizde yatirmasanizda bir hakkınız gider. Bu haftasonu olması çok saçma 1hafta eğitim vermeleri gerekiyor. Başladı mı dünden?

• Teşekkür ederim hocam
  • quote:

Teşekkür ederim hocam

Rica ederim Kursla gorustunuz mü hocam? Uygulama sınavı ne zaman herkes farklı birşey söylüyor.

• daha görüşmedim hocam görüştüğümde yazarım buraya
  • quote:

daha görüşmedim hocam görüştüğümde yazarım buraya

Bekliyorum hocam.Bende aynı şekilde öğrenince yazacağım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bdfBAr

quote:

Direksiyon sinavi parasini yatirmasam sinav haklarimdan 1 tanesi gider mi. Ayrica benim direksiyon sinavim da bu haftasonuymus buyuk ihtimalle. Kurs söyledi

Yatırıp girmesenizde yatirmasanizda bir hakkınız gider. Bu haftasonu olması çok saçma 1hafta eğitim vermeleri gerekiyor. Başladı mı dünden?

Benim egitimim 1 2 3 aralikta oldu

İlginç.Neyse dediğim gibi hakkınız gider parayı vermezseniz.

• Ben kursu aradim 10-11 Ocak dediler

Not:Ankara

• Benim bir arkadaşımı bu hafta pazartesi derse cagirmislar ama sınav tarihini hala bilmiyoruz demişler.Kurs nasıl bilmez ya aklım almıyor.Sansimiza haber yok unutmasınlar da bizi. Kaç aydır bekliyorum bu anı.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.