Şimdi Ara

SINAV NASILDI(SONUÇLAR AÇIKLANINCA SSLER BURAYA) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
2
Favori
4.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    23 unde sonuclar aciklanacak diyorlar ama ona da pek inanasim gelmiyor artik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aciklandi arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim iki yanlışım çıktı. Kask Sorusu (Sadece motosikler yolcuları takar ve şöförü takar dedim) ile kalp mesajı (40 işaretledim) sorusunu yanlış yaptım.

Valla arkadaşlar bu konuda ve diğer sitelerdeki yorumlara bakarak ben 18 yanlış falan bekliyordum hatta bir ara kesin kaldım dedim ama 2 yanlışım çıktı. Demek ki insanlar kendi bildiklerinin doğru olduğunda ısrar ediyorlar... Sorunun doğru cevabını öğrenmiyoruz da kendi bildiğimizi doğru sayıyoruz.
    Adama Araç muayene istasyonunun sitesinden traktörde ilk yardım çantası zorunlu değil yazısını gösteriyoruz adam hala yok traktörde ilk yardım çantası zorunlu diyor
  • Sinav sonuc bilgisi yaziyor ama sadece sorular var basligi yanlis atmislar heralde

• Link atar mısınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: JackTheSurvivor

Sinav sonuc bilgisi yaziyor ama sadece sorular var basligi yanlis atmislar heralde

Heyecan yaptım ben de Soruları vermeyip direk sonucu verdiler sandım
  • Soruların şıkları da kitapçık türüne göre değişiyor sanırım. Ben L kitapçığı almıştım. Yanlış olan şıklar K kitapçığında değişik geldi bana. Mesela 5. soru farklı sanırım ilk yardımda. Hele 13. soruyu hiç hatırlamıyorum. Yanlış sınava mı girdim ne yaptım?

Edit: Eski müfredata bakmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_1907 -- 18 Aralık 2014; 14:53:43 >
  • Oh be şu soru ve cevaplar varya içime su serpti resmen, ben internette paylaşılan ve verilen cevaplara göre kontrol ettim 20 yanlışım çıkmıştı, meğerse o cevapları hep yanlış söylemişler, şuanda 15 yanlışım çıktı, bir sorudan emin değilim sadece o da doğruysa geçiyorum çok fena stres yaptım. İnşallah geçerim ya, bir daha ki aya kalmak hiç istemiyorum.
  • Cevap anahtari meb sitesinde aciklanmis beyler kontrol ettim gecmisim cok sukur darisi sizin basiniza

• Simdi girdim sinava ayni cevaplari isaretlrdim 80 aldim

• aşşağıdakilerden hangisi göğüs boşluğunda bulunan bir organdır sorusu bende yoktu beyler ???

arkadaşlar sorulara baktım yukardaki çoğu değişik sorular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezpz -- 18 Aralık 2014; 16:39:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezpz

aşşağıdakilerden hangisi göğüs boşluğunda bulunan bir organdır sorusu bende yoktu beyler ???

arkadaşlar sorulara baktım yukardaki çoğu değişik sorular.

Yeni müfredat sorularına bakcaksınız yani en aşşağıdaki seçenek.
  • Bu arada hocam dediğiniz soruya baktım sağdan daralanmış cevap sizin hatırladığınız şıkda soldan daralanmış yani sola daralan değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43BEC9616 -- 18 Aralık 2014; 17:19:59 >
  • 86 - 88 bekliyorum. Lastik Tekeleklide ilk yardım gerekmiyormuş ama Lastik tekerlekli traktörlerde ilk yardım çantası gerekir yazıyordu internette, bende hepsi seçmiştim. Ama Traktörde gerekmediğini biliyorum.
  • 8 yanlış kaydırma falan yapmaysam geçerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 yanlış yapmışım. kaldım... bütün hevesim kaçtı şuan diğer sınav için.
  • 3 boş bırakmıştım salak gibi :D Neyse ki 11 Yalnış 36 Doğru var bu hesapla 72 le geçiyorum inşallah doğru hatırlıyorumdur :D
  • Hepimiz kritik seviyelerdeyiz insAllah aciklanan resmi sonuclardada gecmis oluruz , bu sinavdan yuksek alan ciddi calismis demek :)

• Direksiyon sınavı ne zaman olur arkadaşlar?Kesin bilgi var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.