Şimdi Ara

SINAV NASILDI(SONUÇLAR AÇIKLANINCA SSLER BURAYA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
2
Favori
4.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.canlihaber.com/13-aralik-ehliyet-sinavi-sorulari-ve-cevaplari-yayinlandi-51261h.htm

Resmi değil ama 1 2 tane farklı cıkarsa cıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dereceyapıcakinsan -- 21 Aralık 2014; 0:45:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilkyardım zor motor kolaydı bence. Yetişkin bi insana dakikada kaç kere kalp masajı yapılıur? Bide yerleşimyeri dışındaki karayollarında hangisini açmak mecburi uzun mu park mı ? Son olarak tescilli bi soru vardı kaç ay olacaktı?
  • Tescilli soru 1 ay dedim. Diğer soruya da uzun farlar dedim. Sınav ne zaman açıklanacak?
  • Alkollu arac kullanmada 3.defa yakalanan kisi sorusunu 2 yil yaptim. Birde yetiskinlere dakikada kac kalp mesaji yapilir sorusunu 80 yaptim. Genel olarak iyi gecti aslinda,insallah yanilmam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ay Karanlık

Tescilli soru 1 ay dedim. Diğer soruya da uzun farlar dedim. Sınav ne zaman açıklanacak?

Sınav 10 gün sonra açıklanacak
    Tescilli soruya 1 ay dedim bende de eğer ikinci el alıyosa 1 ay sıfırdan kayıt yapmak için 3 aymış. İkinci el olarak mı yazıyodu?
    Uzun farlar da doğru cevap
    Yetişkin insana yapılan kalp mesajını 60 yaptım ne düşünüyorsunuz?
    Alkollü araç sorusunun cevabıda 5 yıl yaptım notlarımda da öyle yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliemreyegin -- 13 Aralık 2014; 15:58:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

quote:

Tescilli soru 1 ay dedim. Diğer soruya da uzun farlar dedim. Sınav ne zaman açıklanacak?

Tescilli soruya 1 ay dedim bende de eğer ikinci el alıyosa 1 ay sıfırdan kayıt yapmak için 3 aymış. İkinci el olarak mı yazıyodu?

Ben de 60 yaptım ama cevap 100 olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

quote:

Ben de 60 yaptım ama cevap 100 olabilir.

cevap 100

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yarın ki sınav
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • içten yanmalı motorlarda dize yanmaz patlar diye düşündüm fakat yanlışmış 3üde olaackmış.
    trafikte üçgen şeklinde bir şekil vardı ortası boş. o ne olacak ?
    b,r de traktörlerde hangisi bulıunmalıydı ? reflektör sarı ışık ilk yardım çantası
  • quote:

Orijinalden alıntı: 33kral33.

içten yanmalı motorlarda dize yanmaz patlar diye düşündüm fakat yanlışmış 3üde olaackmış.
    b,r de traktörlerde hangisi bulıunmalıydı ? reflektör sarı ışık ilk yardım çantası

İçi boş üçgen yol ver olacakmış ben dur yaptım :(
  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    hocam ilk yardımda burun kanamasında hangisi yapılıır diyordu kafayu geriye çekmek hariç hepsi mi olacaktı ?
    bu arada traktörlerde bulunması gerekenler nedir ?
  • bir işaret vardı o soldan daralan mı olacaktı sağdan daralan mı. Ben sağdan yaptım ama internette tam tersi yazıyor.
  • quote:

quote:

içten yanmalı motorlarda dize yanmaz patlar diye düşündüm fakat yanlışmış 3üde olaackmış.

Hayır , o yol kenarında olan kırmızı renkli levha. Soruda taşıt yolu üzerinde yani yerde olarak ifade edilmişti ve kırmızı değil , beyaz çizgiydi. Şerit ayrımı tarzı bir şık vardı onu işaretledim.
  • Kaldık

• quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

quote:

Hayır , o yol kenarında olan kırmızı renkli levha. Soruda taşıt yolu üzerinde yani yerde olarak ifade edilmişti ve kırmızı değil , beyaz çizgiydi. Şerit ayrımı tarzı bir şık vardı onu işaretledim.

Aynen bende öyle yaptım.
    Kalp masajı sorusunu yetişkinde soruyordu dimi?

• traktörde ilkyardım çantası hariç diğer 2 siymiş heralde. Burun sorusunu salladım bilmiyorum cevabı

Yoldaki ters üçgen yolver işaretiymiş bende ayrım yapmıştım
  • @aliemreyegin @Ay Karanlık yetişkinde dakikada en az 100 bası yapılır. ben 3 ay yapmıştım doğruymuş sallamıştım.
  • ilk yardım fena zordu, çuvalladım şahsen. bide şu arka far sorusu vardı arkadaşlar kırmızı beyaz falan? ilk beyaz yapıp kırmızı yaptım sonra. sanırım cevap beyazdı dimi ? yolda birileri konuşurken duydum.

birde şu motor ve motorbisiklet kask sorusunu naptınız ? 1-2-3-4 yaptım ben ama galiba oda yanlış ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezpz -- 13 Aralık 2014; 16:36:25 >
  • Hatırladıklarım. Kalp 100 beyaz ışık otoyol 120 ilkyardım zihinini açık tutmak burun kanaması hepsi yol ver kontrolsüz tren geçidi sollama yasağı bitti noter 1 ay akü elektrolit eklem

• Renk koru gunluk denge falan vardi ben renk koru yaptim siz ne yaptiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Renk koru gunluk denge falan vardi ben renk koru yaptim siz ne yaptiniz

Bende renk körü yaptım. Omurga hasarlı soruda ne dediniz. Ben baş ayak kasılmamalı dedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.