Şimdi Ara

Sınav öncesi müzik dinlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Londra 2012 olimpiyatlarını izlediyseniz yüzme,atletizm,halter gibi dallarda yarışma öncesi herkezin kulağında bir kulaklık. Büyük ihtimalle heyecanı aldığı için takılıyor. Sınav öncesi de çok işe yarayabilir diye düşünüyorum. Ancak insanı en çok rahatlatacak müzik türünü bulmamız lazım. Pop yerine klasik müzik daha faydalı olabilir. Sınavdan önce 15-30 dk sizde müzik dinlemeyi düşünüyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu yıl sınava girerken en sevdiğim yabancı şarkıları yükledim dinleye dinleye yolu geçirdim herkes kafan karışır dedi ama aldırmadım çok rahatlatıcı

• Sınav anında zaten full konstantre oluyorsun önemsiz o tip şeyler.Sadece sınavdan önce yeme içme şeylerine dikkat et o kadar
  • Müzik dinlemek acayip gaza getiriyor insanı ve acayip rahatlatıyor.Bence baya dinlerim sınavlardan önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mercedes- -- 24 Ağustos 2012; 15:36:02 >
  • Ben sınavdan önce 3-4 defa Handel-Sarabande dinlemiştim.Tavsiye ederim

• bende sınava giderken dinledim . sınavda bi ara şarkı söylerken buldum kendimi Türkçe dışında bayağı faydalı bence ama Türkçede zararı olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • halil sezai dinlemeyin beyler
  • Iron Maiden dinlerim ben. Uğurlu gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kimyacı61

Müzik dinlemek acayip gaza getiriyor insanı ve acayip rahatlatıyor.Bence baya dinlerim sınavlardan önce.

Hangi tür

• sana bağlı benim dilime dolanır hep şarkılar o yüzden dinlemedim ama stres falan alır yani o yönden iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: enesdincer

quote:

Orijinalden alıntı: Kimyacı61

Müzik dinlemek acayip gaza getiriyor insanı ve acayip rahatlatıyor.Bence baya dinlerim sınavlardan önce.

Hangi tür

Türkçe asla ve asla dinlemem.Becerip şarkı yapamıyorlar ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar.Yabancı pop dinliyorum genelde.
  • Her sınavdan önce en sevdiğim chillout şarkılarını dinlerim ve heyecandan eser kalmaz.Sınavda çok büyük artısı oluyor benim için.
  • Fen sınavına giderken radyoda ankaranın bagları çıkmıştı arabada oynaya oynaya gitmistim. :D

• müslüm gürses dinleyip girmiştim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.