Bildirim
Sınav sabahı test çöZüp beyni açmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sınav bahcesinde bile ders calıstım.sonuç mezun.persembe aksamı calısmayı bırakın ya da mezuna bırakın -
Ne alaka ? Benim derece yapan tüm arkadaşlarım sınav sabahı okulda bile konu tekrarı yaptı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynısını ben de yapacağım anca öyle ayılıyorum
Hocam nasıl rahat hissediyorsanız öyle yapın ama kendinizi de çok şartlamamaya çalışın.
Beynimin açılması için test değil uyandığım gibi 2dal adıyaman içmem lazım o zaman mıh gibi oluyorum beyne kan gidiyor
Sene boyunca her tyt den önce sabah kalkıp güzel bir paragraf çözüyordum. Psikolojik olarak iyi geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sınav gününe kadar çalışıp hatta tyt sonrası da çalışmayı düşünüyorum fakat sınav sabahı çalışma işi saçma bence hele hele alışkın değilseniz -
Lord???
Ben de AYT'lerde dikkatimi toparlayabilmek için önce SOS-2'den kolay soruları çözüp öyle başlıyorum.
ben de sabah ormandaki tüm hayvanlarla hakuna matata söylemeye alışkın olduğum için sınavdan önce Belgrad a gittim hocam
kanka kitap falan oku veya hızlı okuma testleri var onlar acar kafani
Arkadaşım geçen yıl yapmış.üstelik sınavdaki 2 soruya benzer soruyu çözmüş o sabah.çözmeseydim zor yapardım dedi.
Sonuç=mf 8k
Sınav yerine giderken bile el kitaplarımı alıp tüm konuları seri bir şekilde okumaya çalıştım kendimi daha rahat hissetmek için. Sonuç 5k. Gerçekten de rahatlatıyor
sabah o notları okumasaydınız 100k falan gelirdi iyi ki okumuşsunuz ben de okuyacağım bakalım, netler 30 falan ama inşallah sabahki okumamla ilk 100 gelir -
Yalnız bir halt bilmeden sadece el kitabı okuyarak girdim ve 5k yaptım yazmadım farkındaysanız. Sadece kendimi rahatlatma metodum oydu ve bana iyi gelen bir şeyden bahsettim. Daha sınava iyi bir psikolojiyle girmenin öneminin farkında değilseniz o netlerde kalmanız gayet normal.
Ben de yapacağım bunu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X