Şimdi Ara

Sınav senesi antidepresan kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2022'deki sınava sayısaldan gireceğim ama anksiyete bozukluğum var. Tyt fena değil ama ayt temelim yok, yani istikrarlı bir şekilde çalışmam lazım. Ama anksiyete buna engel oluyor birkaç gündür aşırı kötüyüm, ne odaklanabiliyorum ne de mutluyum. Sizce tedavi olmak için ilaçları kullanmalı mıyım? Derslerimi etkiler mi? Daha önce antidepresan kullandım ama doğru olan değildi veya hepsi zararlı, hiçbir faydası olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu adamı izle , ilaç kullanmaktan kurtulursun :

https://www.youtube.com/playlist?list=PLhveVMrAK1Q3RJRJeO9fKIX7MkEXlSsHN
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 4 Ocak 2022; 14:17:46 >
  • Kesinlikle ilaçlarını kullanmaya devam et, ben de şizoaffektik bozukluk var bir avuç ilaç alıyorum ama sınava da çalışmaya çalışıyorum

• Evet arkadaşlar benimde sizlere bir katkım olsun istiyorum KPSS-EKPSS hazırlanıyorum almak isteyen olursa yardımcı olurum.  

Amaç TİCARİ amaç gütmek değildir fikrimi ve 17 Yıllık Eczacı Teknikerlik Mesleki Tecrübem+ (2)YILLIK Ecz.Tek. Üniversite mektep  

Sizlere yardımcı olmak isterim keza kuzenim Dr mesleki avantaj çoğu yakın arkadaşım Dr onlar ile fikir alışverişimiz oluyor bir çok konuda.

Öncelikle bir çok ürün var bilgi kirliliği açısından Antidepresan,Kırmızı Reçete Ürünler,Concerta,Vitamin,Mineral,Sulbitamine vs vs...

Ticari amaç gibi aşırı yönelim için açmadım konuyu keza burda tv satan telefon satan internet uydu yayın vs satan çok ben hem bilgi

Paylaşım hemde yardım isteyen olursa yardımcı olmak fikir sunmak maddi imkanı gerçekten olmayana elimden geldiğin ürün vermek.

Almak isteyene ise ürünlerde yardımcı olmak PSF değil elimden geldiğince indirimli yardımcı olmak isterim. *PSİKİYATRİ RENKLİ ÜRÜN HARİÇ.!*

Sorusu olan olursa burdan sorsun müsait olunca döner yardımcı olurum ki herkes bilgi sahibi olur. 

Şimdiden saygı sevgi çerçevesince herkesin sorusuna yardımcı olurum ürün isteyene yine el atarım.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 4 Ocak 2022; 16:53:52 >

• altinbas07 kullanıcısına yanıt
    Kırmızı reçete ilacı nasıl satıyorsun, yasa dışı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • *PSİKİYATRİ RENKLİ ÜRÜN HARİÇ.!* **Yazıyor.!*

Kafan çok temiz Maşallah iyi oku Lütfen öyle yaz yazmak için yazma.!  Senin bildiğin bizim söylediğimiz dostum...! 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınav senesi uyku düzeni
    3 yıl önce açıldı
    SINAV SENESİ İLAÇLAR
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.