evet arkadaşlar bir sorumda bu en sağlıklı bilgiyi nerden öğrenebilirim büroya sordum 3 haftaya kadar açıklanıyor dedi yok devenin nalının çivisi dedim bazı arkadaşlar burda şu günün şu saatinde açıklanacak diye söylüyolar bunu nasıl öğreniyolar anlamış değilim en kısa zamanda bilgilendirirseniz sevinirim
Bazen aciklama yapiyorlar su gun sonuclar aciklanacak diye ama suan bir aciklama yok , tahminim haftaya aciklanir.
Bence hocam bu hafta kesin açıklanacak.
quote:
Orijinalden alıntı: DISCOVERY SCIENCE
Bence hocam bu hafta kesin açıklanacak.
cuma günü açıklanır tahminimce .
quote:
Orijinalden alıntı: drogbags
cuma günü açıklanır tahminimce .
Alıntıları Göster
Sınav iptal oldu, tekrarlanacak deseler keşke
Açıklanmasın uleyn,
Bu hafta açıklanmaz zaten haftaya açıklanacakmış kaynak sağlam yine vizeyide tahmin etmiştim kaynağıma güvenerek 1 gün şaştı
quote:
Orijinalden alıntı: 1OO1
Açıklanmasın uleyn,
Bu hafta açıklanmaz zaten haftaya açıklanacakmış kaynak sağlam yine vizeyide tahmin etmiştim kaynağıma güvenerek 1 gün şaştı
Yüksek lisans ve askerlik için son başvuru haftaya. Bu süreyi göz önüne alırlar inşallah. Yoksa yazıklar olsun!
quote:
Orijinalden alıntı: braveheartgs43
Yüksek lisans ve askerlik için son başvuru haftaya. Bu süreyi göz önüne alırlar inşallah. Yoksa yazıklar olsun!
bunlar alesmiş askerlikmiş düşünmezler seni beni hiç hiç düşünmezler dostum
quote:
Orijinalden alıntı: kekikci
quote:
Tövbeliyim hocam yaklaşık 5 yıldır hiç sövmedim ama bunlar bozduracaklar bana
quote:
quote:
quote:
Tövbeliyim hocam yaklaşık 5 yıldır hiç sövmedim ama bunlar bozduracaklar bana
sorma müdürüm çıldırmamak elde değil
quote:
Orijinalden alıntı: 1OO1
Açıklanmasın uleyn,
Aman hocam . 2 gün boyunca istanbul turu yapıyoruz
Önümüzdeki hafta, Perşembe ya da Cuma.
quote:
Orijinalden alıntı: KillForYou!
ben pazartesi diyorum müdür
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KillForYou!
ben pazartesi diyorum müdür
Alıntıları Göster
sınav tarıhınden 15 gun sonra hemen acıklanıyor. bu yıllardan berı böyle.. nie tahmın yapıosunuz kı ..
quote:
Orijinalden alıntı: Bodrum67z
sınav tarıhınden 15 gun sonra hemen acıklanıyor. bu yıllardan berı böyle.. nie tahmın yapıosunuz kı ..
Alıntıları Göster
ben yarın açıklanacak diyorum
quote:
tamam işte ayın 10una denk geliyor tahminimce 10unda açıklanır müdür bende açıklanacak diye niye seviniyosam sanki görende çok iyi geçti sanıcak halbuki FULL salladım yalanım varsa şu koltuktan kalkmak nasib olmasın müdürüm
quote:
quote:
tamam işte ayın 10una denk geliyor tahminimce 10unda açıklanır müdür bende açıklanacak diye niye seviniyosam sanki görende çok iyi geçti sanıcak halbuki FULL salladım yalanım varsa şu koltuktan kalkmak nasib olmasın müdürüm
Alıntıları Göster
10.02.2014 p.tesi 15.ci gün olduğundan açıklanması en yakın tarıhdir. yarın acıklanacak dıyen arkadaşa saygı duymakdan başka çare yoktur.
quote:
10.02.2014 p.tesi 15.ci gün olduğundan açıklanması en yakın tarıhdir. yarın acıklanacak dıyen arkadaşa saygı duymakdan başka çare yoktur.
Alıntıları Göster
denetim ılk sınav 60 olmasına ramen fınalde çuvalladık :/
Haftaya pazartesinden cumaya kadar açıklanma ihtimali yüksektir. yani haftaya odaklanıldı
quote:
Orijinalden alıntı: attci
Haftaya pazartesinden cumaya kadar açıklanma ihtimali yüksektir. yani haftaya odaklanıldı