Şimdi Ara

SINAV SONUÇLARININ AÇIKLANMA TARİHİNE NOKTAYI KOYUYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

quote:

II. DÖNEM SONU SINAVLARI
    31 Mayıs - 1 Haziran 2014

Ölçme Değerlendirme ve Yerleştirme Grup Başkanlığınca II. Dönem sınav sonuç kütüklerinin Açık Öğretim Lisesine teslimi.
    2 Temmuz 2014

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı II. dönem sınav sonuçlarının internette yayınlanması.
    7 Temmuz 2014

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı III. dönem kayıt yenileme işlemleri.
    07 - 14 Temmuz 2014

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı III. dönem sınava girecek öğrenci bilgilerinin Ölçme Değerlendirme ve Yerleştirme Grup Başkanlığına teslimi.
    15 Temmuz 2014

Kaynak:http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=178

Sınava giren kişilerin belli bir kısmının sonucunun açıklanıp belli kısmının açıklanmayacağını sanmıyorum daha sınav sonuçları açıklanmamışken diploma puanları hesaplanabilir mi bilmiyorum ama hesaplanması bana mantıksız geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkadem -- 24 Haziran 2014; 14:08:08 >

• aöl öğrencilerinin mayıs sınavları alınmadan diploma puanları hesaplandı bile hocam
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    hocam öyle bir şey nasıl olabiliyor anlamıyorum adam 2. dönem sınavından kalırsa alamayacağı diplomanın puanını nasıl hesaplıyorlar ikinci dönemdeki ortalamalar diplomaya etki etmiyor mu
  • volkadem V kullanıcısına yanıt
    burası Türkiye hocam artık herşey normal geliyor bana
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Ben de biliyordum arkadaşımın ais te puanı çıkmış ama dediğiniz gibi burası Türkiye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.