Şimdi Ara

Sınav sonucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün saat 12 gibi girdim direksiyon sınavına. Araçtan indirmediler, 1-2 ufak hatam oldu ama genel olarak iyiydi. Geçerim inşallah. Saat kaçta kursu arayıp sonucu öğrenmem gerekiyo?

Edit: kursu arayıp öğrendim, sınavı geçmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RagnarLoRdbrok -- 1 Ekim 2016; 18:31:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben de daha demin girdim 1 kere stop ettirdim birkaç hatam vardı ama indirmediler acaba kaçta açıklanır?
  • akşama doğru arayın arkadaşlar.motorla ilgili bi şeyler sordular mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eüzerix

akşama doğru arayın arkadaşlar.motorla ilgili bi şeyler sordular mı?

Evet hocam kaputu açtırdı bütün herşeyi tanıt dedi cam suyu , antifiriz , akü , fren hidroliği , motor yağı , motor yağ çubuğu vs. sordu.
    Bir de bagajda 2-3 şey sordu.
  • eüzerix kullanıcısına yanıt
    Hocam tahmini saat kaç gibi aramalıyım? Kaputu açıp motor yağı, motor yağı kontrol çubuğu, cam silecek suyu, hidrolik yağı ve motor soğutma suyunu soruyolar.

• ARKADAŞLAR SÜRÜCÜ KURSUNDAN EHLİYET SERTİFİKAMI ALINCA 80 TL DOSYA MASRAFI ALDILAR.. İÇİNE BAKTIM ZATEN TUM BELGELERİ BEN GETİRMİŞİM ONLAR SADECE SOFORLER ODASINDAN SERTİFİKAMI ALMISLAR BUNUNDA BEDELİ KAGIDIN UZERINE YAZMISLAR 1,85 KRŞ DİYE 80 TL NERDEN CIKIYOR ANLAMADIM :) SİZDENDE ALDILARMI A. * mun fırsatcıları ?
  • RagnarLoRdbrok kullanıcısına yanıt
    Hocam aldınızmı ehliyeti ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınav Yorumum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ennusa44 kullanıcısına yanıt
    Geçtim sınavı hocam. Ama şehir dışında olduğum için dosyaları falan alamıyorum şu an. Eve döner dönmez o işleri halledicem

• PERFECTH37 kullanıcısına yanıt
    Öyle bir ücret almamaları gerekiyor bende eylülün sonlarına doğru girdim sınava hatasız geçtim. bugün tüm belgelerim çıktı yarın 10:30'a randevu aldım alıncam inş.
  • Arkadaslar okuldan dolayi 2 ay sonraya randevu alacam kurstan dosyalari alinca kursla isimiz kalmiyor demi bir daha ?

• Little Stones kullanıcısına yanıt
    kendileri kaybetti aga benim arkadaşımda basvurcak sürücü kursuna oraya si*tim sene kaydettirmem 80 tl kazanacam diye 1300 tlyi kaybettiler buda ders olsun kendilerine (ÖZEL TOSYA SÜRÜCÜ KURSU) !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERFECTH37

ARKADAŞLAR SÜRÜCÜ KURSUNDAN EHLİYET SERTİFİKAMI ALINCA 80 TL DOSYA MASRAFI ALDILAR.. İÇİNE BAKTIM ZATEN TUM BELGELERİ BEN GETİRMİŞİM ONLAR SADECE SOFORLER ODASINDAN SERTİFİKAMI ALMISLAR BUNUNDA BEDELİ KAGIDIN UZERINE YAZMISLAR 1,85 KRŞ DİYE 80 TL NERDEN CIKIYOR ANLAMADIM :) SİZDENDE ALDILARMI A. * mun fırsatcıları ?

Kurs cebine atıyor o parayı

• AMERICOS kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle dostum 3 5 fazla kazanalım derken neler kaybettiklerinin farkında deıller bir çok arkadaşım bu yazın ehliyet için basvuracaklar hiç birini o itlerin yanına gondermıcem
  • Dosya ne zamana kadar çıkar ayin 25ine randevu aldım o zamana kadar çıkar mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: PERFECTH37

ARKADAŞLAR SÜRÜCÜ KURSUNDAN EHLİYET SERTİFİKAMI ALINCA 80 TL DOSYA MASRAFI ALDILAR.. İÇİNE BAKTIM ZATEN TUM BELGELERİ BEN GETİRMİŞİM ONLAR SADECE SOFORLER ODASINDAN SERTİFİKAMI ALMISLAR BUNUNDA BEDELİ KAGIDIN UZERINE YAZMISLAR 1,85 KRŞ DİYE 80 TL NERDEN CIKIYOR ANLAMADIM :) SİZDENDE ALDILARMI A. * mun fırsatcıları ?

Milli eğitime gidip şikayet dilekçesi doldursaydın keske . Meb hemen soruşturma başlatıyor bu tip konularda .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.