Şimdi Ara

Sınav ücretim için BURS arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetin karşılıksız iyilik yapmanın enayilik olduğunu sanan çakallar yuvası olduğunu unutmamın verdiği boşlukla açmış olduğum bir konu, kirlilik yaptığım için üzgünüm. Mod arkadaş konuyu kitlesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi persican -- 10 Nisan 2015; 21:09:45 >

• İnş birileri yardımcı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni dolandırıcılık yöntemi. İNANMAYIN
  • Böbrek kabul ediyormusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulgar adam dilenmez, çalışır.

gerçek değil, csb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muz Joe

Yeni dolandırıcılık yöntemi. İNANMAYIN

Ne münasebetle böyle birşey yazabiliyorsunuz ya, ne kadar terbiyesizce. İnsanın fikri neyse zikride oymuş sizin aklınızda başkalarını nasıl dolandırım fikirleri fink atıyor demek ki. Bir daha okuyun kardeşim isterseniz.

PARA ÜNİVERSİTENİN HESABINA YATIRILACAK.
  • Ne kadar sağduyu yoksunu insanlarla dolup taşıyormuş bura pişman oldum açtığıma. BURS arkadaşım BURS. Biri dolandırıcılıkla itham ediyor, biri dilencilikle itham ediyor. İnsanlığımdan utandım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş anlamadığım bulgar göçmeniyim diyorsun bu durumda sen tc vatandaşı değil misin ? kaç yıldır türkiyedesiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_45906144/f_//tm.htm#45906144

ayrıca şöyle bi konu açmışsın 5 sene önce,kusura bakma da bunları yiyecek adam yok buralarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

kardeş anlamadığım bulgar göçmeniyim diyorsun bu durumda sen tc vatandaşı değil misin ? kaç yıldır türkiyedesiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_45906144/f_//tm.htm#45906144

ayrıca şöyle bi konu açmışsın 5 sene önce,kusura bakma da bunları yiyecek adam yok buralarda

Nasıl bir bağlantı kurdunuz bu konuyla, 5 sene diyorsunuz daha 14-15 yaşımda çocuk iken bir oyunla ilgili açtığım konudan olumsuzluk çıkardınıız yahu. Ne art niyetli insanlarmışsınız mod arkadaşlar konuyu kilitlesin ya bu kadar art niyetli bir insan topluluğunun arasında kalmak istemiyorum eyvallah teşekkürler herkese.

• Yösden ögrenci alıyolar ya ne desem bilmiyorum ygs lys ye calisanlara yazik oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana samimi geldi
    Sonuçta bana gönderinde demiyor, yatırabilirsiniz 150 lira sisteme diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Bana samimi geldi

o da biliyor paranın hepsini kimsenin ödemiyeceğini 3 ordan 5 ordan,bereket versin,aynı konuyu webmaster sitesine de açmış,böyle burs mu aranır şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Bana samimi geldi

o da biliyor paranın hepsini kimsenin ödemiyeceğini 3 ordan 5 ordan,bereket versin,aynı konuyu webmaster sitesine de açmış,böyle burs mu aranır şaka gibi

İnternetin "karşılıksız iyilik yapmanın" enayilik olduğunu düşünen çakallarla dolu olduğunu unuttuğum için üzgünüm. Senin gibi niteliksiz dolandırıcılara harika bir fikir vermiş oldum al bu fikri git 3-5 tırtıklamaya çalış hadi sağdan soldan.
  • biçok üniversite sat ile alıyor
  • nickbulpageat N kullanıcısına yanıt
    neredeyse tamamı sat kabul ediyor. bir çoğu satla birlikte başka sınavlarda kabul ediyor bazılarıda sadece sat kabul ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.