Şimdi Ara

Sınava az kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günde en az 200 soru çözüyorum inşallah yildiz mimarlik hedefliyorum ama kendimi yetersiz görüyorum uğraşsamda herkes yavas yavas olcak derken benim beynimde hep o yavaslikta zamanim kalmadi diyip donuyor yalan soylemicem 9 degilde 10 ve 11 de temiz bi yattim 12 ye geldim yazdan bu yana calisiyorum yazin cok agirlik veremedim be yapmami onerirsiniz oyle gunluk her dersten en az 40-50 soru cozuyorum gunluk bi programi olan denemelerde cok iyi yapan veya ygs de 450 ve ustu yapmis arkadaslar bi el atsin herkese başarilar inşallah istediginiz universiteyi kazanirsiniz Kolay Gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up.. O sorun şahsen bendede var hocam. Evde calismiyorum okulda calisiyorum ama soru cozuyorum tamam ama boşa çözüyorum gibi geliyo gün sonunda naptigmi bilmiyorum pek konuda calismadim oyle. Dershanede işlenenleri biraz okuyup soru cozmeye calisiyorum ama..Bi sinav olsa yukseldigini gorsek keşke

• Yok hoxam ben yanlislarimi gidip soruyorum yine ama yani sabirsizlik herhalde bi anda yukselmek istiyorum

• 2 sene yattin. milletin 2 senede aldığı meyveleri 2 haftada almak istiyosun. hormonlu olur o iş

• İşte diyorumya o bendede var..Dershane sinavda yapmiyo yakin zamanda. Calistigimi ne yaptigimi artirdigimi gormek istiyorum. Geri 160 gun kalmis diolar o stres sonra lys stresi. Hayirlisi olsun ya. Bi diyorum osym herkesin cozecegi sinav yapar kolaydir. Geri diyorum bazi sorulari gicik ve ugrastirici oluyor.

• Hocam o 2 sene calisanlarin coguda suan ki durumun farkimda deiller 2 sene yattim derken 80 noy ortalamasi vardi konu orda deil sen sadece oraya takilmissin benim derdim gunluk okul 150 soruluk odev veriyo ona gore bi gunluk program istiyorum o 150 soruda kale alinarak hazirlanan

• quote:

Orijinalden alıntı: Brkfba7171

İşte diyorumya o bendede var..Dershane sinavda yapmiyo yakin zamanda. Calistigimi ne yaptigimi artirdigimi gormek istiyorum. Geri 160 gun kalmis diolar o stres sonra lys stresi. Hayirlisi olsun ya. Bi diyorum osym herkesin cozecegi sinav yapar kolaydir. Geri diyorum bazi sorulari gicik ve ugrastirici oluyor.

Hocam senin dershane sinav yapmiyorsa sende sorun yok dershanede var o dershaneden hayir gelmez sen dikine giderken geride eksiklerini nasil bulcaksin tabii test bi yere kadar denemeye girmen lazim o strese bagli yapamadigin sorular olcak tavsoyem 1 sene kaliteli bi dershaneye gitmen yani kaliteliden kastim fem ozel deil yani her hafta guzel bi deneme yapcak dershane

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 yıl sonra sınava girmek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dokikara D kullanıcısına yanıt
    Hocam fdd ye gidiyorum demek istedgim o degil.Dershanem cok iyi dersler erken baslamisti mat1 bitmek uzere mesela fizik 1 kimya fln baya işledik. En son 2 hafta once olduj işte bi daha 2 hafta sonra olacaz. Okullar acildigindan beri calisiyorum ondan dedim Bu arada arkadaş hormonlu olur demiş. Sonucta ilkokuldan gelen bi temelin varsa o zamanlardan kalan bişeyler varsa çokta zor degil bence

• Hocam ben aldiris etmiyorum o yorumlara her insan yapar ben cok ta iyorum son sene calisip cok iyi yer kazananlari ki beni bu kadar abartmamak lazim sadece bu seneki gibi calismiyordum mesela ben fen bilimlerine gidiyorum 2 haftada bir sinava sokuyolar ama herkesin durumu vahim ben bi program hazirlatcam kendime hocam yarin icin cunku okulda 150 soru verince 150 soruda test ama benim calisma programimi bozdu eger istersen sana programi pm atarim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.