Şimdi Ara

Sınava çalışmaya yeni başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi üniversite beni daha iyi yerlere getirir?
    Hangi bölüm bana iyi para kazandırır?
    Hangi yayınevlerinin kitaplarını almalıyım?
    Nasıl bir çalışma programım olmalı?
    Meslek lisesinde okuyup dershaneye bile gitmeden nasıl iyi yerlere gelmem mümkün olabilir?

Ve bunun gibi onlarca sorum var. Lise son sınıfım ve üstümde büyük baskı var. Bu soruların cevaplarını ve başka önerileri sizden bekliyorum teşekkür ederim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedDevils06 -- 16 Aralık 2016; 16:10:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Temelim olmadığı için hangi yayın evlerinden başlamam gerek nasıl bir eğitim çizelgesi olmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meslek lisesinde okuyorsan temelinin 0 olduğunu düşünüyorum hocam. Bu yüzden hemen karekök, birey c gibi kitaplara dalamazsın. Her dersten eksiğin olduğu için ygs konularını 80 küsür günde yetiştirebilmek için her gün saatlerce çalışmalısın ki ygs yetişse bile lys kısmında büyük ihtimal tökezleyeceksin. Ha birşeyler yaparsın elbette ama kaliteli yerler tutturmayı bekleme. Eğer sorun olmayacaksa mezuna kal derim 450 küsür gün var, istediğinden çok daha iyi sonuçlar alırsın. Meslek lisesi ve 0 temelle ben çok şey yapılabileceğine inanmıyorum açıkçası. Orta halli bir anadolu lisesinde bile olsan en azından kulak dolgunluğun olurdu derslere diye düşünüyorum.

Üniversiteden ziyade iş sende bitiyor biraz. Boğaziçinden mezun olursan tabi ki seni iyi yerlere getirmek için bir etken ama başka bir üniversitede okuyupta kendi emeğinle iyi yerlere yine gelirsin. Hangi bölüm bana iyi kazandırır diye bir düşünce yapısında olma kesinlikle. İlgi alanın olan mesleği belirle kendine, eğer severek yapacağın bir iş olursa zaten severek emek harcayacağın için işinde iyi olacaksın ve iyi paralar kazanacaksın zaten.

İlk olarak karekök 0 gibi temel kitaplarından başla. Fem simetri serisi kullanabilirsin. Çalışma programını kendin ayarlarsın en verimli şekilde, bizim yapacağımız programlardan o kadar verim alamazsın.

Dershaneye gitmeyeceksen internette binlerce kaynak var çalışabilmen için, bunları kullanırsın. Bazı kaynakların pdfleri konusunda yardımcı olurum, youtube da tonlarca video var, konu anlatımları var.

Karekök 0 dan sonra birey a serisi kitaplarla kolay sorularla başlayıp daha sonra birey b tarzı daha orta ve üst seviye kitaplara geçersin. Başka sorun varsa yazabilirsin ya da pm atabilirsin.

• N-Baranov. kullanıcısına yanıt
    Evet temelim 0 a yakın o konuda haklısın. Geçmişte derslere ağırlık verseydim şuan anadoluda olup pişmanlık yaşamamış olurdum ama artık geleceğime kendim şekil vermek istiyorum.

İlgi alanım da fotoğrafçılık ve görüntü yönetmenliği üzerine bu bölümlerde çok puan istemediği için kendime gerçekçi bir hedef koymam bana kolaylık sağlıyor bir taraftan. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Delta yayınlarının 5-6 tane ygs ve lys karışık kitaplarını aldım youtube'dan videolar yardımıyla az da olsa çalışmaya başladım. Hangi yayın evlerinin kaliteli olup olmadığını bilmediğim için başlangıç için iyi olur diye düşündüm.

Aslına bakarsan o pdfler ve yayınevleri hakkında öneri de bulunursan çok iyi olur benim için yukarıda yazdıkların için de teşekkür ederim.
  • Delta özet iyidir. Her gün 3 konu bitirmeye bak yetişir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.