Şimdi Ara

Sınava 180 gün kala çalışmaya başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç çalışma alışkanlığım olmamasından dolayı yata yata liseyi bitirmek üzereyim. Tödere girdikten sonra hayal kırıklığına uğradım. Hedefimden ne kadar uzakta olduğumun farkına vardım. Yazın başından beri sürekli düzen oturtmaya çalıştım ama başaramadım. Art arda ders çalıştığım gün sayısı en fazla 3tür. Onun üzerine 1 hafta yattım hep. Son 180 gün dişimi sıkıp yoğun bir kampa gireceğim inşallah. Okulum ilk dönem konuları bitirecek tamamen. 2. dönem okulda da çalışma şansım olacak, vakit açısından sıkıntım olmayacak.

Töder netlerim şu şekilde:
    Türkçe: 31.5
    Mat1: 37.75
    Sosyal: 16.75
    Fen1: 11.25

Mat2: 36.75
    Fen2: 14.25

Yazın sadece matematik ve geometri çalışabildim. Günde ortalama 50 soru filan çözebiliyordum onda da. Artık fene ağırlık vereceğim. Fizikte Karaağaç üzerinden gitmeyi düşünüyorum. Kimya ve biyolojide Palme ve Simetri kullanacağım. Çalışma üzerine veya kaynaklarla ilgili tavsiyeniz varsa bekliyorum. Allah herkese hedefine ulaşabilmeyi nasip etsin. Herkese iyi çalışmalar diliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• çok uzaktasın kardeş hedefinden hedef harvard üniversitesi heralde te allahım ya ne troller var aq
  • quote:

Orijinalden alıntı: Princess Chelsea

çok uzaktasın kardeş hedefinden hedef harvard üniversitesi heralde te allahım ya ne troller var aq

Ciddi ise gelip burda konu acmasi sacma; troll ise komik degil.

• O netler sınavda işe yaramayacak belirteyim dedim. Geçen sene lys mat denemelerinde 30 netin altına inmezken sınavda 11 netim vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam amacım kesinlikle trollük değil. Orta okuldan temelim iyiydi. Matematiğe de ilgim olduğu için matematik netlerim yüksek. Sadece düzgünce ders dinlerdim okulda onun dışında evde ders çalışamadım hiçbir şekilde. Buraya yazmamdaki sebep sizlerden destek almak ve eğer amacımı dile getirirsem kendi üzerimde daha etkili olacağını düşündüm. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.

• Beyler 2 hafta önce başladım çalışmalara paragraflar konusunu yeni bitirdim denemelerde

20 doğru

11 yalnış(3ü bilmediğim gelmediğim konulardan)

9 da boş

Sizce durum çok mu vahim ?

Hedefim 30 doğru

10 yalnış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trolse komik ciddiyse daha komik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 yıl sonra sınava girmek
    2 yıl önce açıldı
    Sınava az kaldı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.