Şimdi Ara

Sınava girmeyince kayıt silinir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıköğretim sınavlarına girmeyince kayıt silinir mi ? Kaydı askerlik tecili için yaptırdım, sınavlarına girmeyeceğim kayıt silinme gibi bi durum olur mu ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

AÖF Sınava Girmezsem Kaydım Silinir mi?

Açık Öğretim Fakültesi'nde (AÖF) kayıtlı olan öğrenciler, sınava girmeyerek kayıtlarının silineceği endişesi yaşayabilirler. Ancak, bu bilgi doğru değildir. AÖF'te sınava girmek zorunlu değildir ve sınava girmeyen öğrencilerin kayıtları silinmez.

Öğrenciler, derslerini başarılı bir şekilde tamamlayarak ve gerekli şartları yerine getirerek mezun olabilirler. Derslerin başarıyla tamamlanması için, öğrencilerin sınav not ortalamalarının en az 50 olması gerekir. Ancak, sınava girmeyen öğrenciler için sınav notu 0 olarak hesaplanır.

Eğer bir öğrenci belirli bir süre (genellikle 8 yarıyıl) içinde derslerini tamamlayamazsa, kaydı "pasif" hale gelebilir. Pasif kayıtta olan öğrenciler, kayıtlarını yenileyerek tekrar aktif hale getirebilirler.

Sonuç:

AÖF öğrencileri, sınava girmeseler bile kayıtlarının silinmeyeceğini bilmelidirler. Öğrenciler, derslerini başarılı bir şekilde tamamlayarak ve gerekli şartları yerine getirerek mezun olabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • harçları öde bişey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecvdr

harçları öde bişey olmaz

Emin misiniz Ben yine de büroya soracağım, şimdilik içim rahat etsin diye soruyorum.
  • Up yardım lütfen. Unuttum büroya gitmeyi
  • ImbaLanceD kullanıcısına yanıt

Merhaba sıkıntı oldu mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AZAMİ EĞİTİM SÜRESİ BİTMEDEN KİMSE KİMSEYİ OKULDAN ATAMAZ. NET.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.