Şimdi Ara

Sinava, hangi turden girecegim konusunda cok kararsizim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi turden girecegim ve hangi bolumu secmem gerekecegi konusunda cok kararsizim.
    Bana yardımcı olabilecek, fikir veya onerilerini alabileceğim birileri varsa lutfen yazsin

Çalışmak icin gec kaldigimi hissediyorum. Bir an önce tüm bu sorularin cevabini kafamda oturtup, ders calismaya koyulmam lazim.
    Yardimlariniza ihtiyacim var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bbengi -- 4 Eylül 2021; 15:7:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• girmemek en iyisi. neyde kararsız kaldın ki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepsinden coz en iyi hangisi gelirse ordan tercih yaparsn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümitcan sen misin

• pinhani12 P kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pinhani12 P kullanıcısına yanıt
    Ne alaka?

• Hocam İnternette meslek testleri var onları çöz. Eğer temelin çok kötüyse ilgi duyduğun da bir alan yoksa daha yüksek sıralama hangi dersten yapabilirsin diye düşün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Girmeyip ne yapacagim?

• Bbengi kullanıcısına yanıt
    2020 YKS EA birincisi Ümitcan Evleksiz aynı zamanda sayısal on yedincisi ve sözel dördüncüsüydü.

• Sonuçları atarsan burdan veya özeldende yardımcı olmaya çalışırım

• Onedio meslek testi

• TROHNET kullanıcısına yanıt
    Benim bir ture kafa yormam gerekiyor ama..
    Işimi sansa birakamam. Meslek lisesi mezunuyum ve temelim yok denecek kadar az

• Hukuk cikti ama okumak istemiyorum bunu

• sayısal olursan, binbir çeşit mühendislik, onun dışında sağlık alanı o alanı bu alanı derken baya bir bölüm çıkar karşına.

illa istediğin bir bölümü bulursun ama eşit ağırlıkta durum aynı değil bence.

belli başlı üniversiteler harici iibf bölümleri zaten okunmaz.

geriye hukuk psikoloji pdr ybs kalıyor.

bu psikoloji ve pdr bölümleri, herkesin severek yapabileceği ve önü çok açık olan bölümler değil bence, o yüzden onları da çıkarsak geriye hukuk ve ybs kalıyor.

hukuk desen her üniversite her yıl 200küsür öğreci alıyor ve yüzlerce üniversite olduğunu düşünürsek baya bir hukuk mezunu var.

tabi hepsi avukat olmuyor ama anladın sen mezun çok, rekabet fazla. Sıkıntılı biraz bence.

ybs desen, eski bir bölüm olsa da daha yeni yeni popüler bir bölüm, zaten bende ybs okuyorum ama ceng varken de sadece ybs için tm okunmaz bana göre.

sözel bölümler tamamen zevk işi, çok büyük hayalin yoksa o alanla ilgili bulaşılmaz gibi duruyor.

en mantıklısı sayısal bence hocam.

• ben dilden girdim pişman oldum hocam lütfen benim gibi acele karar vermeyin. şimdi sayısaldan hazırlanıyorum sınava sıfırdan. belki de bir yıl daha mezuna kalmam gerekecek. gerçekten ne olmak istediğinizi düşünün. ben çocukluk hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. o yüzden dijital oyun tasarımı okuyacağım. anlık bir heves ile dil bölümüne girip iki yılımı çöp ettim. artık yetişkinsiniz, kendi kararlarınızı verebilirsiniz. keşke iki üç yıl önce de şimdiki tecrübe ve olgunluğuma sahip olsaydım..

• sriiouss kullanıcısına yanıt
    Bence oyle dusunmemelisin.
    Yani tabi ki keşke en basindan sayisala calisip oyle universite okusaydık ama su an yakinman sadece zarar verir sana. Iyi dusun, dil ogrenmissin en azindan, bi fikrin vardir yani illa ki

Baksana bana, 20 yasindayim ama temeli oturtamadim ve karar veremiyorum hangi turden girecegime :)

Kurtarilmasi gereken bir hayatım var ve ben bunu şansa birakamam. Bu yuzden de sayisala çalışacağım

Bol şans ve başarılar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.