Şimdi Ara

SINAVA HAZIRLANIRKEN ANTİPDEPRESAN KULLANMAK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
11.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şu an internetten araştırma yaptım ve galiba benim durumuma uygun olan ilaç concerta.
    Concerta kullanan veya kullanmış olanlar var mı aranızda?
  • Sonuç:wellbutrin aldık
    Yarın kullanmaya başlayacağım
    İlaç odaklanmayı ve enerjik olmayı sağlıyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam antidepresan konusu ona buna değil iyi bir psikiyatriste danışılması gereken bir durumdur 6 ay Laroxyl kullandım baş ağrısı için ki bu ilaç 50lerin antidepresanı olduğundan yan etkileri fazla olması "beklenen"" bir ilaç fakat hiçbir yan etkisini görmedim. Baş ağrıma da iyi geldi. daha sonra ilaç değiştirdim şuan Prozac kullanmaktayım bu ilaçta da bir yan etki görmedim. Tabii ki bu doktorunuzun karar vereceği bir şey . Ben iç ses bastırmak için müzik dinliyorum bazan eğer size de ilaç reçete edilmezse deneyebilirsiniz aklınız her halukarda iki yerde olacak bari canınız sıkılacağına müzik dinleyin. Geçmiş olsun şimdiden ve başarılar hocam
  • slyessa kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam umarım ilacınız size iyi gelir
  • Ben de öyleyrim mezuna kalırken başka sorunlar da vardı sürekli ağlayasım geliyordu.. İlaç verdi doktor ilk 1 ay herrr şeye gülüyordum ve hiçbir şeyi kafama takmıyordum önceden sınav anında bile 5 dk düşündüğüm şeyler 1 snde geçip gidiyordu ama sonra daha kötü oldu yani belki de eskisi gibi oldu ben de bıraktım.. İlaç kullanmam iyi oldu çünkü kafaya nasıl takmamam gerektiğini öğrendim

• abdrhm kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim umarım kafamdaki olumsuz düşünceleri biraz da olsa unutmamı sağlar

• BAŞKOMİSER ORHAN kullanıcısına yanıt

yan etki oldu mu ders çalişama,uyuşukluk halsizlik gibi

• tacimmüdür kullanıcısına yanıt

ben hayvan gibi çok psikiyatrik ilaç kullandım ders başarımı olumsuz etkiledi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.